- 15 Haziran 2011
- 2.882
- 760
- 448
artık bende akşamları xbox da dans edecem.
dizi izliyordum hergün onun yerine 1 saat dans edeyim bari.
yaa her haltınızda var bu xbox da neyin nesi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık bende akşamları xbox da dans edecem.
dizi izliyordum hergün onun yerine 1 saat dans edeyim bari.
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ben hep iyiye yorarımkızlarr rüya yorumlayabilenleriniz var mıı??
eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet ben hep iyiye yorarım![]()
kuzum karma karışık bi rüyaydı hatırladığım tek şey ben bi koşturmacanın içindeyim çabuk çabuk bişiler yapıyorum ve kan ter içinde kalmışım sonra küçük bi bebeğim varmış onu emzirmem gerekiyormuş ama terli memişimi bebeğe vermek istemiyorum ve tükürüğümle siliyorum ( hani anneler hep bebeklerine bişey verecekleri zaman önce ağzına sokup temizleyip öyle verirler ya ) tuzlu bi tat kalıyor ağzımda ve bolca param olduğunu gördüm ama rüyanın neresinde gördüğümü hatırlamıyorum
iyibir haber alacağını düşünüyorum hayırdır inş. :)
Xbox play station nin farklı bi markası dans hocası var dans ediyorsun onun yaptığı hareketleri yapıyorsun puan veriyor güzel yaparsan bi diğer harekete geçiyorsun falan. Baya terletiyor
bi oyun daha vardı evde tv ile tenis oynanıyordu oda mı play station nun oyunlarından mıydı ne oda çok terletiyorduu
Uzaktan bakıyorum size arada bir.septembergülü nerde bugün görünmüyor.![]()
Xbox play station nin farklı bi markası dans hocası var dans ediyorsun onun yaptığı hareketleri yapıyorsun puan veriyor güzel yaparsan bi diğer harekete geçiyorsun falan. Baya terletiyor
Elinizin altında her imkan var ama kullanmıyorsun ne güzel hem kalori yak hem oyun oyna keşke benmde olsa![]()
haklısın aslın da da ben bu aralar kızı uyutmaya gidiyorum onu uyuturken ben ondan önce uyuyuveriyorum saat 8.30- 9.00 gibi bi uyanıyorum saat 11 olmuş hadiiii wc ye gidip geri yatıveriyorum . yemek yiyip yatmışım gibi oluyor bi de daha çok kilo yapıyor yediklerim. ama artık uyumaycağım inşallah.
Uzaktan bakıyorum size arada bir.
kızlar ben alıyorum sanırım lazer aletini 560 a gelecek heryerde 610- 650 falan 1000 e satan da var
kızlar ben alıyorum sanırım lazer aletini 560 a gelecek heryerde 610- 650 falan 1000 e satan da var
haklısın aslın da da ben bu aralar kızı uyutmaya gidiyorum onu uyuturken ben ondan önce uyuyuveriyorum saat 8.30- 9.00 gibi bi uyanıyorum saat 11 olmuş hadiiii wc ye gidip geri yatıveriyorum . yemek yiyip yatmışım gibi oluyor bi de daha çok kilo yapıyor yediklerim. ama artık uyumaycağım inşallah.
kız 8,30-9 dayatınca nasıl sabah oluyor yaaa bir gün olsa neysebide duyanda sanacak ki inşaat mühendisi değil inşaat işçisi tüm gün çimento çuvalı taşımış
kızın çok mu direniyor uyumamak için hem kaç yaşında senin kızın kendiliğinden uyuyamaz mı??
yediklerini erittikten sonra daha makul bi saatte yatmalısın ben saat 8,30-9 gibi yarının yemeğini pişirmiş mutfağı toparlıyorum bi yandan da ocakta çay demleniyordur
araştırdın mı benim dediklerimi
netten buldum.senin bu profil fotondaki bebek kızın mı yoksa netten mi bulup iliştirdin ???
dün kızı uyuttum kocamda nöbetteydi 2 bölüm dizi izledim arkaarkaya yatıp uyudum sonrada. iyicene miskinleştim valla .Kızlar yazdıklarınıza çok güldüm
Ayda2kilo düşünme al çok düşününce zaman geçiyor alamıyor insan
çok erken uyuyorsun yemeği yemiş yatmış gibi olmuyorsun aynen öylesin nasıl kilo verebiirsin bu şekilde. Bende senin yattığın vakitlerde 34bta26 gibi mutfakta işlerle meşgul oluyorum![]()