Çok yoğunum, canım sıkkın, her şey üstüste geldi.çok mu yoğunsun yoksa canın mı sıkkın??? hem daha 51,9 e nasıl indin onu bile anlatmadın ??? kıııızzz + da mısın - de mi bari onu söyle???
Çok yoğunum, canım sıkkın, her şey üstüste geldi.
Hafta sonu da dinlenmek yok, İzmir'e gidiyorum. Fıttırmak üzereyim.
kız 8,30-9 dayatınca nasıl sabah oluyor yaaa bir gün olsa neysebide duyanda sanacak ki inşaat mühendisi değil inşaat işçisi tüm gün çimento çuvalı taşımış kızın çok mu direniyor uyumamak için hem kaç yaşında senin kızın kendiliğinden uyuyamaz mı??
yediklerini erittikten sonra daha makul bi saatte yatmalısın ben saat 8,30-9 gibi yarının yemeğini pişirmiş mutfağı toparlıyorum bi yandan da ocakta çay demleniyordur
Canım eski sevgili yüzünden sıkkın.nen var canımm canını neden sıkkın ??? iş için mi gidiyorsun İzmir e keyfini çıkar zevkli hale getirmeye çalış.
Canım eski sevgili yüzünden sıkkın.
İş için gidiyorum canım, İzmir'den Manisa'ya geçeceğim, pazar yine İzmir'deyim.
Pazartesi de tıpış tıpış yine işe.
ay uyuyordu ne güzel kendiliğinden. pazartesi 3 yaşını dolduruyor.
kış gelince onun odası çok soğuk oluyor kuzey cephe bizim oda da çok soğuk oluyor o da kuzey cephe. bizde yatakları topladık oturma odasındaki çekyatları açtık üstüne kızın yatağını bizimkini attık sıralanıp yatıyoruz hepimiz
neyse kirada oturduğumuz ev satıldı yeni alan aadam kalorifer döşettirdi. az önce eşim aradı kaloriferleri açmışlar bakalım kombimiz takılmış. ısınmaya başladı petekler diyor. artık herkes kendi odasına geçebilir inşallah.
Neler oldu neler....sen hala onu mu kafana takıyorsun engellemedin mi her yerden onu ??
olsun manisa da manisa kebabı yersin üzerine de mesir macunu ohhh sonra İzmir de bi balık keyfi yaparsın kafan dağılmış olur ev iş arası git gelden iş için bile olsa değişiklik olarak düşün
Neler oldu neler....
Hafta sonu görüşmek zorunda kaldım onunla.
Ya biz telefonda konuşsak keşke, buradan yazarak anlatmak zor oluyor.aaa niye öyle bişi yaptın neden zorunda kaldın keşke görüşmeseydin mühendiz arıza çıkarmadı mı???
canım kombiden önce nasıl ısınıyordunuz ?? ufo falan mı ?
Ya biz telefonda konuşsak keşke, buradan yazarak anlatmak zor oluyor.
Ama gerçekten görüşmek zorunda kaldım. Hayatımda başka birinin olduğunu söyledim.
Miyendiz bana saygı duyduğunu söyledi, fikrini sorarak gittim, sana güveniyorum sorun yok dedi.
gündüzleri klimayla. akşam yatınca da yattığımız odada yağlı radyatör yakıyoruz. elektrikli kalorifer petekleri oluyor ya onlardan.
tabi canım siz telefonda konuşun biz merak etmiyoruz zaten.
gece tehlikeli olmuyor mu onlar ?? neyse artık rahatlamışınız açıyon kombiyi her yer sıcacık hem bi fatura geliyor faturayı görünce alev basıyor insana zaten
gece tehlikeli olmuyor mu onlar ?? neyse artık rahatlamışınız açıyon kombiyi her yer sıcacık hem bi fatura geliyor faturayı görünce alev basıyor insana zaten
ayy ne telefonu konuştuğumuz falan yok septembergülü iş içinde boğuşuyor bende senin kadar meraktayım
bu kız niye eski sevgiliyle görüştü ? neden zorunda kaldı ? ne gerek vardı ? adam 2 ay boyunca ne ara ne sor hemen ayrılığı kabul et sonra kızın yakasına yapış arıza çıkar ? görüşme amacı neymiş ? bu müyehdiz nasıl bu kadar anlayışlı olabiliyor bana da söylese yaa çevremdeki tüm öküzlere formülü uygulayayım
bizim evdeki klima hem eski hemde 24 lük kimbilir o ne kadar yakmıştır. bizde bekliyoruz bu ay süpper bi fatura.
kombi bize uyguna gelecek hem tüm ev ısınacak hemde ucuza. biz 40 derece açsak burası çok soğuk olmadığından kısa kollu gezilecek duruma geliyormuş kullananlar öyle söylüyor.
yok kız çok güvenli o petekler.
ayrıca sen forumdaki bi derdim var köşesine mutlaka takılmalısın. onlara yorum filan yapmalısın bitiyorum senin bu merakına herşeye diyecek bişey bulmana
yazık kocana Allah sabır versinpek de masum birine benziyor kocan da
O senin kocankız sendemi öküzünün bu kadar anlayışlı olmasını istiyorsun ben öküzümün bu kadar anlayışlı olmasını istemem katiyyen
Yukarıdaki tüm soruları bende merak ediyorum
kız sendemi öküzünün bu kadar anlayışlı olmasını istiyorsun ben öküzümün bu kadar anlayışlı olmasını istemem katiyyen
Yukarıdaki tüm soruları bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?