Kalori Arkadaşım

Ben evdeyim öğleden sonra işe Gidicem fırtına dan çıkamadık sabah kızımla. Mudur den izin aldım. Nobetten geldi eşim uyuyor ona bırakacağım kızı

Hiç su icmedim daha iceyim biraz

dün bizimki nöbetteydi. elektrikler kesildi gece. tabiki kombi söndü. diğer ısınma aletlerimizde hep elektrikli. bi soğuk oldu ki ev anlatamam. kızımın odası en sıcak olan ara oda. aldım yorganımı onun yanına kıvrıldım. hem o üstünü açınca örteyim diye. sabah 9 da geldi elektrikler. 8 de uyandık yatakdan çıkamadık. hemen klimaları açtım içerinin soğuğunu kırdım petekler ısınana kadar. sonra eşim geldi kahvaltı yaptık. o yatmaya gitti. ben kızımla oyuna daldık klasik gemicilikler ananeye kamera açtık o da skype dan bindi gemimize siz düşünün artık şimdi geldim işteyim.

gamzenn nerdesin yemeğe boğuldun demi. bi bakayım menülerine neler yemişsin dün. çok hırslanıyom bakıyom sen az kalori almışsın. hemen bende azaltıyorum.dün pilav yedim yemeyeydim iyiydi. wc de 400 gr vermişim söylemişmiydim

hoş geldin canım kendinden bahset bakalım. bizimle zayıflamak mı istiyorsun

Hoşbuldum:) Fatsecret le ilgili bisey paylaşılmıs mı dıye bakarken kendımı burda buldum :) 24 yas 1,63 Boy 72 Kiloyla Başladım diyete Şu an 67,3 üm:) Herbalife la basladım ama farkında olmadan baya baya masraf cıkarıyo. Zaten çok az şey yiyip çok fazla su ıcınce zayıflıyor ınsan otomatık olarak. Bıraktım ben de onu bari param yanıma kar kalsın diyerek. kalori hesabıyla denicem şimdi . 2 gündür yapıyorum. Ama adet donemıne giriyorum şu gunlerde. o yuzzden kılomdan cok bı degısıklı beklemıyorm , şimdilik almasam yeter. bu donem bittikten sonra nasılsa gidicek kendiliğinden. Kolay gelsin hepimizeeee

listeye ekleyeyim mi seni de. biz her cuma tartılıp kim daha çok kilo vermiş 1. yi seçiyoruz.
herbalife ı bıraktığın iyi olmuş. aynen dediğin gibi gereksiz. 72 den 67 ye herbalife la mı düştün.

çalışıyormusun evlimisin.

Ekleyebilirsinn :) Herbalife la 68 e düştüm . Ama o shake dıye yedıgımız sey yapmıyo diyolar ama kabızlık yapıyo cok eminim. o yuzden de bıraktım bıraz.. Bakalım hayırlısı . Bu kadar ınsan her hangı bı yardım almadan basarabılıyosa ben de yaparım bence Leslie di jilliandı zumbaydı ne varsa indirdim :)) Biraz da gaza ihtiyazım var sanırımm :) 7 Aylık evlıyım , 1,5 aydır calısıyorum.

hehe yemedim ki yok bugun öğlen geldim işe hastane işim vardı takipdeyim sen nasılsın bugun neşen yerınde yıne 400 gr dan mı kız

bende öğlen geldim işe. evet yazmamışsın yediklerini. dünküler de yarım kalmış sanki. yoksa o kadar yedim demeyeceksin değil mi. hala artıdayım 400 gr gitti emme. cumaya göre artıdayım daha. spor yapamıyom ondan.

yazdım cnm yedikleri bugün de yazdım bakalım sonuç ne olcak cok merak edıyorum ben cumaya kadar tartılmayacagım

senin içindi topkek ama yarım yedimde cıkolata kaplı olanın kalorisi yazmıyordum bende tam yemıs gıbı yazdım bak senın ıcın fazla fazla yazıyorum kalorılerı

İnşaellaah yaaaa. Niyetim o :) En dogru sonucu nasıl alırım tartıda? Sabah uyanınca ve iç çamaşırıyıla mı tartılmak gerekıyo

evet sabah kalk çişini yap tartını sabit bi yere oturttur. tüm ayakları yere temas etsin tıkırdama olmasın üstüne çıkınca. ben 30x30 fayansın üstüne tam oturtuyorrum tartıyı.2 kez çıkıp iniyorum hep doğru ölçüyor. donumla tartılıyorum.
yazdım cnm yedikleri bugün de yazdım bakalım sonuç ne olcak cok merak edıyorum ben cumaya kadar tartılmayacagım
bakayım bi neler yemişsin

senin içindi topkek ama yarım yedimde cıkolata kaplı olanın kalorisi yazmıyordum bende tam yemıs gıbı yazdım bak senın ıcın fazla fazla yazıyorum kalorılerı

vay vay vay fazla fazla yazıp beni kandıracan. bende ooo baya yemiş bende yiyeyim diyeceğim değil miii..... yoooo dostuummm yoooo....

bak bak
bu tartıdan bende dertılıyım cok cıkarıyor benı terbıyesız 15 tl lık tartı ne beklıyorsam ben de

hani kızım topkek mopkek yok.

bak bak
bu tartıdan bende dertılıyım cok cıkarıyor benı terbıyesız 15 tl lık tartı ne beklıyorsam ben de
dediğim gibi yap doğru ölçer.

bugünküler şimdiye kadar yediklerim. evdeydim ya kahvaltıyı abarttım. akşam da dışardan yemeyi planlıyorum yemek edesim yok hiç. sipariş verecem. 500 cal bulur akşamki yiyeceğim de.

bu arada kızım sen varya acayip gaza gelmişsin. dün çorba kürü yapmışsın anlaşılan. çorbadan başka bişey yememişsin.

wc işin noldu işe yaradımı kayısılar. hergün yiyon ama tık yok gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…