Kalori Arkadaşım

Tatlım ya nasıl bir şey demedin
Sen demezsen kimse demezse kim bilir o çocuklar yapayanlızken onlara nasıl davranacaktır. Sonuçta kreş öğretmeninin işi çocuklara iyi davranarak yetiştirmek bunun için para alıyor ay çok sinirlendim
Akşama o kadını bir güzel payla
Bende çok üzülüyorum çalışan annelerin çocuklarına ama ne yapalım daha iyi hayat şartları sunmak için çaba sarf ediyoruz.
Günaydın kızlar.

Günaydın kızlar
çok üzüldüm insan kendinden nefret ediyor böyle durumlarda bende cocugumu 2 yasındayken başlatmak zorunda kalmısdım krese her sabah ıkımızde aglayarak teslım edıyordum
ama neden sen tepkı gostermedın onu anlamadım yada o an saskınlık ıcınde kaldıgın ıcın belkı bırsey demedıysende ya telefonla arayıp konussaydın kı ben senın yerınde olsam ıdarenın kapısındaydım su an eve gelınce bence cocugun eğer konusuyor ıse(yasını bilmediğim için dedim) öğretmeniyle ilgili ona sorular sor kı daha oncede boyle sert davranıslarda bulunmusmu öğrenebilirsin malesef Türkiye şartları erkek çalışıyor yetıremıyor kadında çalışıyorcocuklar perısan oluyor
ayy neyse bu konu benım cok hassas oldugum konu cok uzuluyorum ve cok kızıyorum bende kendıme cnm sakın dusun ama ara konus ogretmenı derım su an gıdemezsen

kızlar benimde kilo +1 olmuş sabah tartıya böyle baktım evde geçdım her yerı artı gösterıyor kacırmadımda hıc hafta sonu nedır kı acep

ayy ağlama benimde sinirlerimi bozdun mecbur hem çocuk yapıp hem çalışacağım ama asla kendi paramla çocuğumu başkalarına ezdirmem

ne demek istifa etmeyi bile düşündüm sen oraya gelene kadar ne zorluklar çektin kızınla - bilmem kaçlarda yabancı bir şehirde hayat mücadelesi verdin işinden olması gereken biri varsa işini doğru düzgün yapmayanlardır

öğretmenle sert bir diyaloğa girip kızına daha kötü davranmasından çekinmişin doğru düşünmüşsün sonuçta bütün gün onunla ama o öğretmen bu davranışlarından dolayı uyarılmalı vardır muhakkak bi müdürü falan git durumdan rahatsızlığını bildir hatta önce kreşe giden diğer çocukların velileriyle görüş onların bu tür davranışları bilip bilmediğini öğren varsa birlik olup şikayet edin

haaa baktın çare kalmıyor kızını o kreşe vermezsin özel kreşe yollarsın komşu teyzeler falan oluyor güvenebileceğin onlar bakar zaten 3 yaşında 1-2 yıl daha idare edecek en zor dönemleri geçmiş

Ahh ahh bayan olmak zor, eş olmak daha zor, anne olmak çok daha zor, çalışan bir anne olmak çok çok çok daha zor Allah bizlere yardım etsin. Evltlarımızla sınamasın

bugün bişeylere sinirlenmiş belli aslında öyle değildir. asabiydi bişeyler vardı. kocasıylan mı kavga etti ne yaptıysa. şimdi bakıcı arıyorum bakalım bulursam iyi birisini alacağım kreşten. kreş 340 tl ama ben iyileştiriyorum çocuğu 1 hafta sonra tekrar hasta dönüyor. öksürüğü bitmiyor. kreşteki tüm çocuklar öyle. anlayamadık gitti.

bakıcılar da eve gelirse 900 den başlıyor. evlerinde bakarlarsa 700 den başlıyor.
Kızmak değil de belki uygun bi dille konuşabilirsin, ya da yöneticisine bildir durumu.
aklıma arayıp bugün biraz moraliniz bozuk gibiydi asabiydiniz hayırdır önemli bişey mi oldu yapabileceğim bişey var mı diye soracaktım . vazgeçtim
kızlar benimde kilo +1 olmuş sabah tartıya böyle baktım evde geçdım her yerı artı gösterıyor kacırmadımda hıc hafta sonu nedır kı acep

ben 700 gr fazla görünüyorum. onu da dün aldım. cumartesi aynıydım. dün kek yaptık kızımla 2 dilim kek yedim akşam peynirli makarna yedim üstüne bi de.

ayrıca enson perşembe günü wc ye çıktım. yediğim tüm yemekleri zerre israf etmeden sindiriyorum. bağırsaklarım pek pinti. çöpe bişey gidecek israf olacak diye akılları gidiyor .
neyse akşam gidicem wc ye. en az 1 kg bırakıp çıkmalıyım wc ye .

evet sorup soruşturacağım bakalım.

neden artıya döndük onu anlamadım misafirlerim vardı karnıyarık yaptım kendime de közlenmiş patlıcandan yaptım pılav yemedım yanlız birazcık karnabahar yaptım fıırnda azıcık onu kacırdım cok guzel olmusdu sutlaç bile esımın tabagından 2 tatlı kasıgı offf yeme yeme hopla zıpla yıne tartıda bırsye yok yıne yok bu arada kızlar yoğurtlu bıberlı kure başladım bakalım faydası olcak mı

yoğurt ve kırmızı pul biberi karıştırıp yatmadan yediydim bende geçen hafta bi kere

yoğurt ve kırmızı pul biberi karıştırıp yatmadan yediydim bende geçen hafta bi kere

yatmadan önce bir de gece yakmaz mı midenizi ??

ben öğle yemeğinde yoğurduma birer çay kaşığı pul biber, kekik ve nane koyup azcık da tuz ve karabiber ekleyip karıştırıp yiyorum ama zayıflamak için değil 7 yıldır yaptığım bişey sevdiğim için ve daha çok yoğurt yiyebilmek için yapıyorum.

dün denedim bir şey olmadı ama bakalım zaman ne gösterecek yoğurttum bitene kadar denerim olmadı

evet canım malesef öyle oldu. Bu sabah 2 kg + da olduğumu gördüm perişan ve çok pişmanım
Pide yedim, bol bol yağlı sıcak ev yemekleri yedim, bol bol fındık ve hamur işi yedim inanın öyle çok yedim ki midem çatlayacak zannettim

Allah yardımcın olsun canım benim. 900 tl de çok iyi maşallah sigortada var mı
hadi sen mühendissin maaşın fena sayılmaz ama normal şartlarda özelde çalışan birisi olsan bu fiyatla çocuk baktırmak demek tüm maaşını bakıcıya vermek demek otur kendin bak daha iyi demek hayat şartları çok zor ya yeni paketler va ronlar inş kabuk edilir. Çalışan annelere çok güzel yenilikler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…