evet canım malesef öyle oldu. Bu sabah 2 kg + da olduğumu gördüm perişan ve çok pişmanım
Pide yedim, bol bol yağlı sıcak ev yemekleri yedim, bol bol fındık ve hamur işi yedim inanın öyle çok yedim ki midem çatlayacak zannettim
Allah yardımcın olsun canım benim. 900 tl de çok iyi maşallah sigortada var mı
hadi sen mühendissin maaşın fena sayılmaz ama normal şartlarda özelde çalışan birisi olsan bu fiyatla çocuk baktırmak demek tüm maaşını bakıcıya vermek demek otur kendin bak daha iyi demekhayat şartları çok zor ya yeni paketler va ronlar inş kabuk edilir. Çalışan annelere çok güzel yenilikler var
evet canım malesef öyle oldu. Bu sabah 2 kg + da olduğumu gördüm perişan ve çok pişmanım
Pide yedim, bol bol yağlı sıcak ev yemekleri yedim, bol bol fındık ve hamur işi yedim inanın öyle çok yedim ki midem çatlayacak zannettim
Allah yardımcın olsun canım benim. 900 tl de çok iyi maşallah sigortada var mı
hadi sen mühendissin maaşın fena sayılmaz ama normal şartlarda özelde çalışan birisi olsan bu fiyatla çocuk baktırmak demek tüm maaşını bakıcıya vermek demek otur kendin bak daha iyi demekhayat şartları çok zor ya yeni paketler va ronlar inş kabuk edilir. Çalışan annelere çok güzel yenilikler var
yapma bir daha küçülen mideni yeniden genişleteceksin
evet herkes yeni paketlerden bahsediyor bilgisi olan var mı ? yoksa sadece seçim vaadi mi?
ay kız beni de yiyeydin ne bu ayol. geçen hafta 1.3 kilo aldın. şimdi 2 kg daha aldın bisiklet acıktırıyor seni sanırım yaramadı sana
hii deme öyle genişlemesin minnacık kalsın
Seçim vaadimi bilmiyorum ama gerçekleşirse harika olacak babalar 5 gün bebek izni bence buda çok önemli
sonra her bebeğe sırayla cüzi bir miktarda olsa belli bir para
yarı zamanlı çalışma hakkı
sonra bakıcı hizmeti
çok şeyler vardı da şimdilik bu kadar hatırlıyorum.
bisiklet yapmadım ki
çok yediğimin farkındayım sabah çok moralim bozuldu yılbaşından önceki kiloma döndüm
İlk 6 ay ücretli izin verirlerse süper olur tabi. (Özelde bu izinler biraz zor o yüzden söylüyorum ben çok çektim depara pul umurumda değil kreş, bakıcı, anneye verilen izinler vs. ile ilgileniyorum benim burada kimsem yok ilk zamanlar bebeğime ben bakacağım 6 ay ücretli izin alıp ( o da izin verirlerse ) sonrasında annem gelecek ama onunda kendine ait bi hayatı sorumlulukları var aynı şehirde olsaydık hiç sorun olmazdı
İlk 6 ay ücretli izin verirlerse süper olur tabi. (Özelde bu izinler biraz zor o yüzden söylüyorum ben çok çektim de)
Çalışan anneysen evladın orda burda tanıdık yada tanımadık insanlarla yapayanlız kalmaya mahkum hayatın en berbat gerçeklerinden biri bu
İş kanunlarında neler var neler ama özel sektörde bunların karşılığını almak çok zor çok. ücretsiz izin bile verseler yinede bence iyi. Sonuçta bebeğini büyütünceye kadar evde olursun sonra yine işine devam edebilirsin. İnş. sorun çıkmaz. Büyük bir şirketse sorun olmaz. Hamile olup izne ayrılan kimse yok mu ? Onlardan bilgi alabilirsin.iş kanunun da bu var kullanmak için elimden geleni yapağım yoksa 2 aylık bebeği ananeye bırakıp iş yerinde süt sağmakla uğraşacağım oda çok canımı sıkan bi durum hakkımızda hayırlısı
İş kanunlarında neler var neler ama özel sektörde bunların karşılığını almak çok zor çok. ücretsiz izin bile verseler yinede bence iyi. Sonuçta bebeğini büyütünceye kadar evde olursun sonra yine işine devam edebilirsin. İnş. sorun çıkmaz. Büyük bir şirketse sorun olmaz. Hamile olup izne ayrılan kimse yok mu ? Onlardan bilgi alabilirsin.
Benim de oyle malesef. Adet donemindeysen olabılır. benımki o yuzden mesela..kızlar benimde kilo +1 olmuşsabah tartıya böyle baktım evde geçdım her yerı artı gösterıyor kacırmadımda hıc hafta sonu nedır kı acep
Günaydın kuzum, naber?günaydın hatunlarrr
Günaydın kuzum, naber?
Ben daha kahvaltıdan yeni geldim, yeşil çayımı yudumlayarak işleri gözümde büyütüyorum.iyi işte sabah koşuşturması dışarıda her yer buz tutmuş servis köy yolunda gider gibi sarsıntılı gidiyordu
senden nbr??
Ben daha kahvaltıdan yeni geldim, yeşil çayımı yudumlayarak işleri gözümde büyütüyorum.
Onun dışında sakinim, keyfim yerinde sayılır
Dün baya bi höyküre höyküre ağladım ve kendime geldim..
İş başı 9 da ama öyle bizimki uzun sürüyorbu saatte ne kahvaltısı siz ne zaman iş başı yapıyorsunuz??
kuzuumm niye ağladın ?? noldu sana ?? kim ağlattı o müyendiz bozuntusu mu??
İş başı 9 da ama öyle bizimki uzun sürüyor
Ben çok dolmuştum canım geçen haftadan beri, seninle de konuşmuştuk zaten telefonda.
Aslında biraz benim büyütmelerimden ve kafamda çok fazla şey kurmamdan dolayı oldu..
Canım biz merkez ofisiz, sahamız başka bir şehirde.hayat size güzelkaç kişi çalışıyorsunuz ??
rahatladıysan sorun yok bazen ağlamak çok iyi geliyor
Canım biz merkez ofisiz, sahamız başka bir şehirde.
Buradaki ofiste 20 kişi falan çalışıyoruz.
Herkes işlerini yetiştirdiği sürece sorun yok. Bu yönden rahatız yani, ama bizde fedakarlık yapıyoruz. Mesela geçtiğimiz cumartesi çalışıyordum ben, fakat kimsenin haberi yokGeldim bi kaç saat işlerimi toparladım, sonra da çıktım gittim.
Gibi gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?