- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
bak bak
bu tartıdan bende dertılıyım cok cıkarıyor benı terbıyesız 15 tl lık tartı ne beklıyorsam ben de
hani kızım topkek mopkek yok.
dediğim gibi yap doğru ölçer.
bugünküler şimdiye kadar yediklerim. evdeydim ya kahvaltıyı abarttım. akşam da dışardan yemeyi planlıyorum yemek edesim yok hiç. sipariş verecem. 500 cal bulur akşamki yiyeceğim de.
bu arada kızım sen varya acayip gaza gelmişsin. dün çorba kürü yapmışsın anlaşılan. çorbadan başka bişey yememişsin.
wc işin noldu işe yaradımı kayısılar. hergün yiyon ama tık yok gibi.
evet bir dane oğluşum var 1. sınıfta su an tatil değil olduğunda da babaanneye iadeli taahhütlü postalıyoruz oğlanı mecburen evet akşamları onun dersi oluyor ya ben ya eşim ilgileniyor gündüz babaanne alıyor okuldan sonra orda da yapıyor coğunu allahtan yoksa yetısmıyor dersler cnmhee tabi canım tüm suç tartı da. incecik kadınsın halbuki.
kız senin oğlun vardı değil mi. bi tane mi kaç yaşında. derslerine yardım ediyom yazmıştın sanırım yanlış hatırlamıyorsam o zaman ilkokula gidiyor demekki. eee okullar tatil ankarada kim bakıyor oğluna. var mı akraba falan.
ay midem kalktı akşam akşam keşke sormaz olaydımHemde nasıl gaza geldim varya
dün öğle yemekde arnavut ciğeri vardı 1 kaşık o 1 kaşıkda bulgur vardı onun yerıne ekmek yazdım cnm zaten akşamları ya çorba ya salata oluyor bu akşam salata var bugun bırazda bu wc ısı ıcın gıttım doktora kayısı aldım yıyorum sabahları zorluyorum sonra ay kendımden utandım neler yazıyorum boyle
evet bir dane oğluşum var 1. sınıfta su an tatil değil olduğunda da babaanneye iadeli taahhütlü postalıyoruz oğlanı mecburen evet akşamları onun dersi oluyor ya ben ya eşim ilgileniyor gündüz babaanne alıyor okuldan sonra orda da yapıyor coğunu allahtan yoksa yetısmıyor dersler cnm
sen ne yaptın çoçuğun öğretmeni ile konusdunmu
ay midem kalktı akşam akşam keşke sormaz olaydımben gidiyorum eve hadi grşz yarın bol bol ye emi
yok konuşmadım akşam pek neşeliydi kadın. benim kızın keyfide iyiydi. aynur seni sevdimi bugün dedim sevdi diyor. iyi davrandı mı dedim evet dedi.[/QU
kalksında az ye işte iyilikde yaramıyor bu hatuna hadı ıyı aksamlar bol tatlılı şekerlı akşamlarrr
Ben birinciliği kimseye bırakmam o zamanselam kızlarr oo muhabbet almış gitmiş
susuu hoş geldin inş istediğin kiloya ulaşırsın
2 kilocu 1020 ml su içtim ben senden ses yok
ohh sabah minnoşla maceralı oyunlar , güzel kahvaltılar imrendim walla
gamzenn geçmiş olsun cumaya yine ortalık kızışacak anlaşılan
gelecek haftada en çok wc ye gitme yarışı yapalımyaa ne kötü espirikler yapıyorum yaaa
Ben birinciliği kimseye bırakmam o zaman
Evet var, ben su gibi olan tuvaleti kastetmiştim.ben senin de wc sıkıntın olduğunu biliyordum
selam kızlarr oo muhabbet almış gitmiş
susuu hoş geldin inş istediğin kiloya ulaşırsın
2 kilocu 1020 ml su içtim ben senden ses yok
ohh sabah minnoşla maceralı oyunlar , güzel kahvaltılar imrendim walla
gamzenn geçmiş olsun cumaya yine ortalık kızışacak anlaşılan
gelecek haftada en çok wc ye gitme yarışı yapalımyaa ne kötü espirikler yapıyorum yaaa
iyice aştık kendımızı bu muhabbetde kızlarr
haftaya ben kazanacagım diyorum ama bakalım sonuç ne olcak ayda da kola falan ıcmıyor kı artık
Teşekkür ederrmmm. İnşallahh. Ama kilo kaybı cok bişey ifade etmiyo. Aynı zamanda incelebiliyosak o zaaman basarıyoruz demektirWc sıkıntısı olanlar var yapmayınnn :) Nası cozdunuz bu sorunu bize de söleyin ya da:)
içiyorum kız ctsi içtim de yazmamisim.
iyice aştık kendımızı bu muhabbetde kızlarr
haftaya ben kazanacagım diyorum ama bakalım sonuç ne olcak ayda da kola falan ıcmıyor kı artık
ay okumayaydim iyiydi. Gözümde canlandirdim seni wc de ki halini ay aman yemeğin ustune hiç iyi gitmedi.walla nasıl yapacağımızla ilgili birbirimize taktik vermeler yakındırşu açıyla oturup şu kadar dk beklenecektir diye aramızda prosedür oluşturacağız
2kilocu kolayı bıraktı ama sende kesme şekerlere başlamışsın
bol bol su iç dicem ama topikte sünger gibi bütün gün su içenler var onlar aşamamış bu sorunu
ben en iyisi memleketimin nadide ürünün reklamını yapayım sana aç karınla 3-4 tane karısı ye üzerine 2 bardak su iç
gerçi benim midem almıyor ama sabah kahvaltıdan önce su iç o da işe yarar
Ben de hafta da 2 kere çıkıyorum en fazla.inşallah perşembe çıkarım da gamzen i yenerim bu hafta da. 1—0 Ben öndeyim bakalım.Kayısıyla artik icli disli akraba gibi olduk ama fayda vermiyo. Benimki kronikhayatimda icmedigim suyu şu son 1.5 ayda ictim . ben ilacla devam edicem o zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?