Kalori Arkadaşım

Bizim kızlar çok milimetrik çalışıyor
Nerdeyse tuvalete kaç ml çıktığımızı da yazacağız

walla topikçe yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor denilebilir

herkes herkesin neyi ne kadar yediğini , neyi ne kadar içtiğini biliyor çok şeffaf bir topluluk olduk

biri bana mı seslendi. Hissettim ve koştum geldim
Baya muhabbet etmişsiniz maşallah wc sorunları havada uçuşmuş

aramıza yeni ark. gelmiş hoş gelmiş. Yanılmıyorsam bizim kilolarımız yakın bizde seninle yarış yapalım mı ?
Ben hala + dayım berbat gidiyorum çok iştahım açık koca bir pide yedim hala aç hissediyorum

evet seslenmesek geleceğin yok yani

bisiklette yaktığın kalorilere güvenip yediklerini arttırdın şimdi bünye istiyor

ye güzelim ye maşallah yarasınnn.. ohhhh yetişecem sana geri. beni geçmek neymiş gösterecem sana

evet seslenmesek geleceğin yok yani

bisiklette yaktığın kalorilere güvenip yediklerini arttırdın şimdi bünye istiyor

ye güzelim ye maşallah yarasınnn.. ohhhh yetişecem sana geri. beni geçmek neymiş gösterecem sana

sağ olun kızlar içimi ferahlattınız
kızlar R döneminde ben hep böyle oluyorum iştahım acaip açılıyor

kızlarrr ben gidiyorum eve

bugün çok yedim akşama bişey yememem lazım . malum 2 gün kaldı. tartılmaya.
liderliğimi beraberliğe çevirmek istemiyorum açıkça söylemek gerekirse

nasıl duracam bişey yemeden bilmiyorum.

şimdi de ikinci 0.5 lt lik su şişemi fondipliyorum

evet 1 litre tamamlandı şuan itibariyle.

akşamda 2 büyük bardak su içivereyim. 1.5 lt olsun

bu arada acayip acıktım.
karnım kazınıyor
sizinde kazınıyordur eminim

özellikle rakibim gamzen ciğim karnın gurulduyor duymuyor musun. ben taaa burdan duydum gurultunu. yürü git hemen bişeyler ye bol kalorili olsun.

hehhehe çok beklersin cicim
ama istersen sana bol kaymaklı kayadaıf şöbiyet ısmarlayabilirim kuzum ne dersin

Ay sus kız dün kola dedin hatırlattın bugün kola icirttirdin bana. Simdi de kadayıf kaymak diyor yaa çok gıcık oldun kız sen aaaaa

Bugün işten dönerken pastaneye uğramamak için zor tuttum kendimi.yaş pasta alacaktim . Ama sırf senlen yaristayiz diye durmadım devam ettim. Yarın wc ye girecek şekilde ayarladım bagirsaklarimin çalışma saatlerini. ama bugün de hala geçen cumaya göre artidayim. Biraz sevin diye dedim . fazla sevinme bak sakın

Çok kötü rakibim ben hahaha ben hiç anlatmayacağım inşallaaahhhhhh yarın anlatacak tartı her şeyi

kızlar günaydıınn...

ben bu haftaki yarışı kaybedecek gibi görünüyorum. beni destekleyen taraftarlarımın başlarını öne eğdireceğim sanırım hepisinden özür dilerim

dün de 100 gr vermişim.

3 gündür 100 er 100 er gidiyor. ama hala geçen cumaya göre fazlayım.

bütün umudumu bu akşam ki wc macerama bağladım. inşallah yüzümü kara çıkartmaz

ooo keyfin yerinde anlaşılan

eriyip gitmişsin belli belli

ay sen çok yaşa ne güldürüyorsun beni burda bi görsen ben hiç tartılmadım şekerim işin büyüsü kaçmasın dedim
yanlız geçen haftadaki sonuç gibi olursa ben nerelere gidem ben nerelere gidemmm

ay sen çok yaşa ne güldürüyorsun beni burda bi görsen ben hiç tartılmadım şekerim işin büyüsü kaçmasın dedim
yanlız geçen haftadaki sonuç gibi olursa ben nerelere gidem ben nerelere gidemmm

tabi canım 2 hafta üst üste kaybedersen zaten daha da diye miyet yapma otur ağla

ay iyi az da olsa moralim düzeldi.

yarış olunca insan daha hırslı oluyor değil mi. mesela geçen hafta sende kilo vermiştin ama ben senden çok kilo verdiğimden üzülüyorsun. halbuki geçen hafta verdiğine sevinmen lazımdı. işte böyle yarışmak çok motive ediyor . iyi ce hırslandıralım birbirimizi. mesela ben yarın kaybedersem haftaya canını okuyacam tabi hastalanma zamanım geliyor ödemlerimlen ne kadar okuyabilirsem

Kızlar günaydınnnnn.
Ben hala tartılmadım, ne durumda olduğumu hiç bilmiyorum. Bugün kesinlikle tuvalete çıkmam lazım.
Artık zeytinyağı falan içeceğim sanırım
Dün de biraz fazla abarttım yemek olayını.

Bu arada bir video ekliyorum aşağı, kalça bacak ve popo inceltmek içinmiş. Kalçalı hanımlara duyurulur.

günaydın kızlaarr

bende dün biraz fazla kaçırdım

haftaya da regl haftası siniri , stresi , şişkinliği , ağrısı , sancısı, iştahı ne ararsan oluyor

bugün herkesi yarın için heyecanlı gördüm sabahtan bildirimleri yapında sonuçları çabuk öğrenelim

Rose arkadaşımız video eklemiş iş yerinde videolar açılmıyor evde de bilgisayarı açmaya üşeniyorum ama merak ettim bi ara bakacağım.

bu arada cuma günün tartı günü olduğunu biliyordum da perşembenin wc günü olduğunu yeni öğrenmiş oldum
bugünkü maceralarınızda başarılar diliyorum kimin daha çok başarılı olduğu yarın belli olacak deyip susuyorum

Ben diyetin en başından beri perşembe günleri tuvalete çıkmaya zorluyorum kendimi.
Genellikle başarısızlıkla sonuçlanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…