Ben müdahale etmezsem neler olur biliyor musun
Her gün tuvalete giden insanlara o kadar özeniyorum ki, kıskanıyorum resmen, haset bi insan değilim ama her gün tuvalete gidenlere için için sinir oluyorum.
Günaydınnn :) HErkese hayırlı bol berketli, sağlıklı ,huzurlu ZAYIF günler :) kabızlık problemini Çözen var mı . KAYISI DIŞINDA
Günaydınnn :) HErkese hayırlı bol berketli, sağlıklı ,huzurlu ZAYIF günler :) kabızlık problemini Çözen var mı . KAYISI DIŞINDA
Zeytinyağı maalesef son çare, doktor da söylemişti bana, bir zararı yok yani..yok sanırım zeytinyağı içmeyi planlayanlar falan var ama ne kadar etkili olur tartışılır
Zeytinyağı maalesef son çare, doktor da söylemişti bana, bir zararı yok yani..
1 tatlı kaşığı kadar içilebilir ya da bol yağlı salata da olabilir.
Olur canım.peki 1 tatlı kaşığı etkili oluyor mu ?
Zeytinyağı maalesef son çare, doktor da söylemişti bana, bir zararı yok yani..
1 tatlı kaşığı kadar içilebilir ya da bol yağlı salata da olabilir.
bende etkili olmuyor yağ mağ...
bu arada bazı şeylerden şüphelenmeye başladım.sizlere de söyleyeyim
benim rakibim gamzenn ile bizim iş yerinin yemekhanesi, işbirliği içindelermiş.
perşembe gününe en bol kalorili menüyü koydurtmuş.hemde kemalpaşa tatlı da.
amaaaa ben bu tuzaklara düşermiyiiimmmmm
evet düşerim
yedim kemal paşanın dördünü de450 cal
Atatürk e karşı ayrı bi sevgim var dayanamıyorum bu tatlıya
SIKTIRDIM SIKTIRDIM İYİCENE şerbetini akıttırdım. kalorisini yarıya indirttim yedim. baya mıncıdı tatlı zaten bi özelliği kalmadı yemesemde olur du ama yedim kaçar mı
ayy hiç güleceğim yoktuafiyet olsun şeker seni zayıflatıyordu anlaşılan yarının galibi sensin
bende yemekte patlıcan musakka , yoğurt ve 1 dilim ekmek yedim pilav ve havuç dilim baklavayı almadım ama doymadım şu an açım ve eve gitmeye 6 saat var ben napıcaaaammm
ay kız doğru diyon demi kemal paşa beni eritiyorduyağlarımı yakıyordu unuttum ben onuuu. ay bilsem 4 tane daha yerdim
işte en kötüsüde akşam eve aç gitmek insan nın gözüne hiç sevmediği şeyler bile iyi gibi görünmeye başlıyor yemeyeceğini de yiyesin geliyor.
ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın arkadaşımabende etkili olmuyor yağ mağ...
bu arada bazı şeylerden şüphelenmeye başladım.sizlere de söyleyeyim
benim rakibim gamzenn ile bizim iş yerinin yemekhanesi, işbirliği içindelermiş.
perşembe gününe en bol kalorili menüyü koydurtmuş.hemde kemalpaşa tatlı da.
amaaaa ben bu tuzaklara düşermiyiiimmmmm
evet düşerim
yedim kemal paşanın dördünü de450 cal
Atatürk e karşı ayrı bi sevgim var dayanamıyorum bu tatlıya
SIKTIRDIM SIKTIRDIM İYİCENE şerbetini akıttırdım. kalorisini yarıya indirttim yedim. baya mıncıdı tatlı zaten bi özelliği kalmadı yemesemde olur du ama yedim kaçar mı
ohhh afiyet bal şeker olsun yarasın arkadaşıma
haha hemde nasıl ohhhh yarasın afiyet bal şeker olsun lop lop yağ olsun kaynanamın bana yemeklerden sonrakı duası evlendım 56 ile su an 71 lerdeyım nasıl ıcten dedıyse kadın artık
demekki cok seviyler bizi canlarımızzz onlar bızım yedıklerımızın bosa gıtmesını ısmeıyorlarbunların kiloları gibi kaynanaları da aynıymış
2kilocu'nun kaynanası da seninki gibiymiş
demekki cok seviyler bizi canlarımızzz onlar bızım yedıklerımızın bosa gıtmesını ısmeıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?