Kalori Arkadaşım

2kilocu yedi gamzenn in içinin yağları eridi
hayır hayır çabuk erimedi de erimedi deeee

haha hemde nasıl ohhhh yarasın afiyet bal şeker olsun lop lop yağ olsun kaynanamın bana yemeklerden sonrakı duası evlendım 56 ile su an 71 lerdeyım nasıl ıcten dedıyse kadın artık
geçen hafta 70.9 muşsun

hele bi 69 a inmiş ol varya naparım seniiii

demekki cok seviyler bizi canlarımızzz onlar bızım yedıklerımızın bosa gıtmesını ısmeıyorlar

bu mesajına katılmıyorum canım filan değil benim ki.

üşenmek yooookkkk çabuk yaz

gamzenn işten eve gidince genelde napıyorsun yatana kadar bi anlat bakayım.
yattıkdan sonrakileri anlatma onları biliyoruz zaten

2. çocuk etmeyecen mi.

hayır hayır çabuk erimedi de erimedi deeee

geçen hafta 70.9 muşsun

hele bi 69 a inmiş ol varya naparım seniiii

bu mesajına katılmıyorum canım filan değil benim ki.

yani rüyalarımda 69 falan hadı inşallahhh
ben severim kız kayınvalıdemı ıyıdır

gamzenn işten eve gidince genelde napıyorsun yatana kadar bi anlat bakayım.
yattıkdan sonrakileri anlatma onları biliyoruz zaten

2. çocuk etmeyecen mi.

detaylı mı anlatayım şekerim nasıl istersin

yok bana kalsa etmem 2. uşağı ama eşim artık evlatlık alacağım diyor
aman bakanım yok ardımda kımse yok cocugum perişan oluyor bende oğluma okuldan sonra zor bakılıyorda bosver hayat guzel boyle bır kızım olsun ısterım oda bana sırdaş olsun dıye kız kardesım yok cunku benım cok bazen cok yanlız hıssedıyorum kendımı ooo depresyona bağlattın beni ama yemicem yemiyecem

bende depresyonun eşiğindeyim bazen 1 adım atıp giriyorum sonra toparlanıp geri adım atıyorum

yapayalnız kaldım bu gurbet ellerde

aynen bende gurbetdeyım cok zor alışamadım gitti insan hiç özlemediği şeyleri özlüyor gurbette

yahu diyet arkadasımda ben yedıkelrımı yazacak yerı bulamadım bı turluu. fat secrette hesaplıyorum. :S

ÇOCUĞUNA BAKIYOR KAYNANAN TABİ SEVECEN. KAYNANAN VAR YA BAKACAK Bİ DE KİMSEM YOK DİYORSUN. ay capslokum açık kalıvermiş .

neyse ayrıntılı anlat ne yapıyon ne ediyon

eee o zaman ben kızıma bi kardeş edeyim sen gibi yalnız kalmasın.

solda yukarda arama bölümü var ya besi aktivite yazıyor. oraya arayacağın şeyin adını yaz ara de sonra seç ekle de günü seç onay de.

aratırken uzun uzun yazma içinde geçen bi kelimeyi yaz. mesela imam bayıldı yazınca çıkmayıp imam yazınca çıkıyor gibi

sende kızına kardeş yapmak için kendine bahane arıyorsun

çok şükür var ama oğlum ben çalıştığımdan beri hep kreşlerdey di şimdi okuldan sonra babaannede yanı yıne şukur dıyorum onada bırsey demıyorum neyse bu konu karışık atlayalım

şeker 18:30 gibi evde oluyorum üstümü değiştirip varsa wc ihtiyacımı giderip ellerimi yıkayıp mutfağa koşturuyorum yemek hazılamaya kocışe banada ya salata yada corba ne varsa ıste
sonra bulaşık yapılcaksa ertesı gun yemeği sonra tv karşısı bır yandanda oğlanın derlesı ben ısımı bıtırene kadar babası genelde yaptırıyor ama ben kitap okutuyorum ustunden bır daha gecıyoruz beraber derslerın sonra tv ızlemek ıcın cabalıyorum tv ızlerken başlıyorum mekık egzersız hareketlerı bunu hergun yapamıyorum acıkcası sonra hemen uykum gelır zaten yatak devam edeyim mi kız

gayet detaylı açıklamalarda bulundum vay be biri bizi gözetliyor gibi olduk ha

siz anlatında ben dinleyim bu arada eğer bir güveneceğin insan varsa cocugunun bakımı ıcın yada çalışmasamda olur dersen yap derim kardeş

ayda kız eve koşarak mı gittin kalori yakacam diye sesin cıkmıyor bol bol ye emi canın ne isterse lahmacun pizza supangle dondurma offf ne güzel olurdu kolayı unutma tamam mı cicim

ayda kız eve koşarak mı gittin kalori yakacam diye sesin cıkmıyor bol bol ye emi canın ne isterse lahmacun pizza supangle dondurma offf ne güzel olurdu kolayı unutma tamam mı cicim

oofff offf offf bu gazlarla evde kimse yemek yemiyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…