Kalori Arkadaşım

aynı benim hayatım bir tek çocuk eksik çocuğun yerini de eşim dolduruyor

ayda kız eve koşarak mı gittin kalori yakacam diye sesin cıkmıyor bol bol ye emi canın ne isterse lahmacun pizza supangle dondurma offf ne güzel olurdu kolayı unutma tamam mı cicim
yok canımmmm . Ben 16.30 da odadan çıkıyorum kızın servisi geliyor onu alıp beraber eve gidiyoruz. 17.10 da en geç evde oluyorum.benim her günüm başka oluyor hangi birini anlatayım .hala wc ye çıkmadım ama çıkacağım azmettim

günaydın canlar bugün büyük gün nasılsınız ??

günaydın canlar bugün büyük gün nasılsınız ??

günaydınlarr hayırlı cumalarrrr...

benim moralim bozuk bu gamzen geçti beni kesin. hala bildirim yapmadı. assolist ya en son yapacaktır ay gıcık oldum . bi de gece haber vermiş bana sinir etti beni gece gece.
dün akşam 21 de çiğ köfteleri yedim sonra diyet arkadaşıma bakayım kaç kaloriymiş diye dedim bi baktım mesaj var. açtım gamzenn hanım dan. diyor ki.
ben çok güzel kilo verdim moralin bozulmasın diye söylemedim diyor.

çiğ köfteleri yemeden önce göreydim mesajı yemezdim de.

neyse durum en kötü 1-1 olur.

bugün karnımda hafif sancı var hasta oluyorum anlaşılan.

neyse ona rağmen hiç yoktan artıda değilim. haftaya ödemlerimide atıcam o zaman korksun benden gamzennn onu bile geçeceğim.

sabah sabah güldürdünüz beni oysa ki moralim bozuktu yarın işe geleceğim

bir de birbirlerine komplo kuruyorlar

HADİ KIZLAR BEKLİYORUM BİLDİRİMLERİNİZİİİİ

SUSUU BANA DİYTE BAŞLANGIÇ TARİHİNİ
BAŞLANGIÇ KİLONU
GEÇEN CUMAKİ KİLONU
BU GÜNKÜ KLONU
VE HAFTALIK KİLO FARKINI YAZIP
MESAJ ATIVER ÖZELDEN.

sabah sabah güldürdünüz beni oysa ki moralim bozuktu yarın işe geleceğim

bir de birbirlerine komplo kuruyorlar
ay kız sorma aynen valla hanfendi oyun etmiş bana.

görecek o haftaya kiminle oyun oynadığını..

testerede ki gibi

oyun başlasın artıkk...

Herkes farklı bişeyden bahsettiğine göre kimse kilo veremedi anlaşılan Ben de daha dün adet oldum 67 kusur su anda bittiğinde inşaellah gerçek kiloma ulaşıcam . haftaya yetişiyorum yarışaa :)

Hayırlı cumalarrrr :)

bildirim yapmayacan mı yani geçen hafta kaçtın filan yaz listeye ekliyim.

ay kız sorma aynen valla hanfendi oyun etmiş bana.

görecek o haftaya kiminle oyun oynadığını..

testerede ki gibi

oyun başlasın artıkk...

- de çıkacağız diye kolunuzu bacağınızı kesmeyin de

bildirim yapmayan kimler var kimseden ses yok @sinoki bu hafta hiç gözükmedi morali çok bozuktu anlaşılan + da çıktı diye yine pofuduğuna çemkirmiştir bir zayıflasa da adam kurtulsa

@SeptemberRose da hiç ses etmedi bugün

september bildirimini yaptı. gamzenn sinoki susu kaldı.

susuuu sanırım bu hafta bildirim yapmayacak. 67 küsür yazdı. küsüratını söylemedi.

kız ne aydını sapıttın herhalde

eğer aydından geçecekse kargocu onlar bana gelene kadar bayatlar.

afyon demek istedin sanırım

evet canım Afyon demek istedim bu arada bugün çok acıktım 15 dk sonra yemeğe gideceğim ama hala tablo yok

kızlar geldim ozur dılerım hepınızden beklettım sabah hastanedeydım yıne
ne dedıkodumu yapmıssınız valla neyse bırazdan sonuc acıklanınca bakalım ne olcek sımdı cok yazamıyorum acıl ıslerımı toplarlamalıyım sevgıler hepınıze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…