çok şükür var ama oğlum ben çalıştığımdan beri hep kreşlerdey di şimdi okuldan sonra babaannede yanı yıne şukur dıyorum onada bırsey demıyorum neyse bu konu karışık atlayalım
şeker 18:30 gibi evde oluyorum üstümü değiştirip varsa wc ihtiyacımı giderip ellerimi yıkayıp mutfağa koşturuyorum yemek hazılamaya kocışe banada ya salata yada corba ne varsa ıste
sonra bulaşık yapılcaksa ertesı gun yemeği sonra tv karşısı bır yandanda oğlanın derlesı ben ısımı bıtırene kadar babası genelde yaptırıyor ama ben kitap okutuyorum ustunden bır daha gecıyoruz beraber derslerın sonra tv ızlemek ıcın cabalıyorum tv ızlerken başlıyorum mekık egzersız hareketlerı bunu hergun yapamıyorum acıkcası sonra hemen uykum gelır zaten yatak devam edeyim mi kız
gayet detaylı açıklamalarda bulundum vay be biri bizi gözetliyor gibi olduk ha
siz anlatında ben dinleyim bu arada eğer bir güveneceğin insan varsa cocugunun bakımı ıcın yada çalışmasamda olur dersen yap derim kardeş
yok canımmmm . Ben 16.30 da odadan çıkıyorum kızın servisi geliyor onu alıp beraber eve gidiyoruz. 17.10 da en geç evde oluyorum.benim her günüm başka oluyor hangi birini anlatayım .hala wc ye çıkmadım ama çıkacağım azmettimayda kız eve koşarak mı gittin kalori yakacam diye sesin cıkmıyor bol bol ye emi canın ne isterse lahmacun pizza supangle dondurma offf ne güzel olurdu kolayı unutma tamam mı cicim
günaydın canlar bugün büyük gün nasılsınız ??
günaydınlarr hayırlı cumalarrrr...
benim moralim bozuk bu gamzen geçti beni kesin.hala bildirim yapmadı. assolist ya en son yapacaktır ay gıcık oldum . bi de gece haber vermiş bana sinir etti beni gece gece.
dün akşam 21 de çiğ köfteleri yedim sonra diyet arkadaşıma bakayım kaç kaloriymiş diye dedim bi baktım mesaj var. açtım gamzenn hanım dan. diyor ki.
ben çok güzel kilo verdim moralin bozulmasın diye söylemedim diyor.
çiğ köfteleri yemeden önce göreydim mesajı yemezdim de.
neyse durum en kötü 1-1 olur.
bugün karnımda hafif sancı var hasta oluyorum anlaşılan.
neyse ona rağmen hiç yoktan artıda değilim. haftaya ödemlerimide atıcam o zaman korksun benden gamzennn onu bile geçeceğim.
ay kız sorma aynen valla hanfendi oyun etmiş bana.sabah sabah güldürdünüz beni oysa ki moralim bozuktuyarın işe geleceğim
bir de birbirlerine komplo kuruyorlar
Herkes farklı bişeyden bahsettiğine göre kimse kilo veremedi anlaşılanBen de daha dün adet oldum 67 kusur su anda bittiğinde inşaellah gerçek kiloma ulaşıcam . haftaya yetişiyorum yarışaa :)
Hayırlı cumalarrrr :)
ay kız sorma aynen valla hanfendi oyun etmiş bana.
görecek o haftaya kiminle oyun oynadığını..
testerede ki gibi
oyun başlasın artıkk...
- de çıkacağız diye kolunuzu bacağınızı kesmeyin de
bildirim yapmayan kimler var kimseden ses yok @sinoki bu hafta hiç gözükmedi morali çok bozuktu anlaşılan + da çıktı diye yine pofuduğuna çemkirmiştir bir zayıflasa da adam kurtulsa
@SeptemberRose da hiç ses etmedi bugün
gamzenn ve sinoki kaldı
gamzenn ve sinoki kaldı
öğlen menüde Kemal Paşa varmış hakkımı sana yolluyum mi ???
yok yok sen ye dün yedim kemalpaşaları 300 gr vermişimsende ye sende ver
canım ben yolluyayım sana kargocuyu da tembihlerim Aydın dan geçerken yanına kaymakta alır ohhhh
kız ne aydını sapıttın herhalde
eğer aydından geçecekse kargocu onlar bana gelene kadar bayatlar.
afyon demek istedin sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?