- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
5. takımla dimi?
Ben o takımların nasıl işlediğini anlayamıyorum bi türlü2 haftadır bu ikili ilişkiyi yürütmeye çalışıyordumama vicdanım rahat vermedi itiraf etmek zorunda kaldım sizlere.
eğer kilo alırsan falan tüm takımı etkilemiş oluyorsun herkesin emeği boşa gidiyor dereceye giremiyorlar ortalama yükseliyor falan. kendin için yiyeceksen bile onlara ayıp olmasın diye insan yememeye çalışıyor.Ben o takımların nasıl işlediğini anlayamıyorum bi türlü
Bana uyar canımcım, en azından haftasonu kıtlıktan çıkmış gibi yemem.4 kişi kabul ettik oy çokluğuyla gamzen september 34 bta ben artık tartı günümüz cuma dan pazartesiye çekilmiştir arkadaşlar duyurulur.
O ZAMAN BU CUMA TARTILMACA VAR MI YOK MU.
BU CUMA TARTILMAYALIM BENCE.
PAZARTESİ BİLDİRELİM. BEN LİSTEYİ TEKRARDAN DÜZENLEYEYİM.
BU CUMA BİLDİRİM YAPMIYORUZ KIZLAR. PAZARTESİ YAPACAĞIZ BİLDİRİMLERİMİZİ.
ANLAŞTIK MI ?
4 kişi kabul ettik oy çokluğuyla gamzen september 34 bta ben artık tartı günümüz cuma dan pazartesiye çekilmiştir arkadaşlar duyurulur.
O ZAMAN BU CUMA TARTILMACA VAR MI YOK MU.
BU CUMA TARTILMAYALIM BENCE.
PAZARTESİ BİLDİRELİM. BEN LİSTEYİ TEKRARDAN DÜZENLEYEYİM.
BU CUMA BİLDİRİM YAPMIYORUZ KIZLAR. PAZARTESİ YAPACAĞIZ BİLDİRİMLERİMİZİ.
ANLAŞTIK MI ?
evet cok mantıklı gercekten. Haftasonu yiyip haftaıcı vermeye calısıyoruz aynen oyle. Anlaştık.
5,takıma gelinceeeeee.....ayda2kilogo o zaman biz bi grup yapıp o yarısmaya katılalım birinci gelelim . Bizi niye dusunmedin Gerçi bu kabızlıkla zor ama .
Grup gercekten cok uyumlu ama yaa . gecen hafta herkesin adet donemıı, bu hafta hrkes odemden sıkayetcı. kabızlık zaten mutemadıyen....
Bana uyar canımcım, en azından haftasonu kıtlıktan çıkmış gibi yemem.
bu cumada p.tesi de R dönemimde olduğum için benim için sorun yok
Kızım ben bu cuma kilo bildiriminin olmamasına bana uyar dedim.ay yarabbim ikisi de sanki benim fikrimmiş gibi benim için sorun yok bana uyar bilmem ne demişler çok güldüm ayolkız zaten siz demediniz mi pazartesi olsun diye
tamam bana da uyar o zaman
cuma günü kilo bildirimi yok
artık pazartesi öğlene kadar herkes kilo bildirimini bana özel mesajlan yolluyor
sadece sinoki bilmiyor ona da mesaj atıyorum.
Ohhhhh bugün kahvaltı yapacağım öğle yemeğinde, nasılsa daha bir hafta var tartıyabiliyorum yavrum mahsus yazdım bende
ay yarabbim ikisi de sanki benim fikrimmiş gibi benim için sorun yok bana uyar bilmem ne demişler çok güldüm ayolkız zaten siz demediniz mi pazartesi olsun diye
tamam bana da uyar o zaman
cuma günü kilo bildirimi yok
artık pazartesi öğlene kadar herkes kilo bildirimini bana özel mesajlan yolluyor
sadece sinoki bilmiyor ona da mesaj atıyorum.
Ohhhhh bugün kahvaltı yapacağım öğle yemeğinde, nasılsa daha bir hafta var tartıya
Ohhhhh bugün kahvaltı yapacağım öğle yemeğinde, nasılsa daha bir hafta var tartıya
biliyorum canikomkuzum ben bu cuma bildirim yapmama konusunda sorun yok dedim genel değişiklik için değil
yee yeee sabahki + ları düşünerek ye canım
tartıdaki psikolojini o kahvaltı sofrasında da hatırlayarak ye kuzum
afiyet olsun
ayda bugün aç mı kaldın kız bakıyorum diyet arkadaşım da yok yemekleray ne güzel benim artık öyle bi şansım yok. cuma tartı günüm var hala benim. hafta sonu da yiyemem artık pazartesi tartı günüm. off off başıma iş aldım sanki. eriyip gidecem sizin yüzünüzden.
biliyorum canikom
ayda bugün aç mı kaldın kız bakıyorum diyet arkadaşım da yok yemekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?