Kalori Arkadaşım

Didem . Baharın fotografı yok zaten

kızım bi de diyon biz de yarışmaya girelim. bu 66 cm beli olanlarla yarışmaya girip kaçıncı olmayı düşünüyorsun. adam zaten zayıf daha ne olacak 45 mi
bu arada beli 66 cm ama kollar pehlivan gibi

Kim olduğumuzu da öğrendiğine göre, teşekkür ederim
Fakat baharın beli çok ince 66 cm, biliyon muuuu

66 cm olmasa da totoma göre belim ince kabul ediyorum
ama totomun büyüklüğü değişmeyen bir gerçek
ne yapsam değiştiremiyorum

kızım bi de diyon biz de yarışmaya girelim. bu 66 cm beli olanlarla yarışmaya girip kaçıncı olmayı düşünüyorsun. adam zaten zayıf daha ne olacak 45 mi
bu arada beli 66 cm ama kollar pehlivan gibi

kuzular belim 64,5 cm kollarım da pek kaslıdır bıngıl bıngıl sallanmıyor

ayda2kilocu ben yarışmaya totomla giriyorum

yarın yemekde patlıcan musakka var ollleeeyyyy
sabah bişey yemeyecem musakkaya saklayacam kendimi. o da kendini bana saklayacak öğlene kavuşacaz

kızlar herkes poposundan şikayetçi örneklerle değil sayısal verilerle gelinde daha iyi anlayalım

Katılım artık konuya bende bendeki popo hiçbirinizde yoktur uyumlu arkadaşlarım
gördüm ben seninkini maşallah maşallah ölçmediğin kadar var yani mezura yetmez onu ölçmeye

esprik

kızlar herkes poposundan şikayetçi örneklerle değil sayısal verilerle gelinde daha iyi anlayalım

kimin ki daha büyük onu mu belirleyeceğiz.

bende hiç ölçmem gamzencim gibi. zayıflayınca pontullardan belli oluyor zaten

kızlar günaydınlarrr bugün kilo bildirmiyoruz ya bi acayip oldum yaaa sizler nasılsınız.

ne hissediyorsunuz.

tartıldınız mı bugün.

ben tartıldım diğer grup da bildirimim var çünkü.

haftaya bende listeye giriyorum eğer iyi kilo verirsem alacaklar listeye. ondan bu hafta çok dikkat etmem lazım çook

ayrıca bugün çoook mutluyummm...

çünkü yemek de patlıcan musakka varrr olleeeyyy

sabah kahvaltı da buzdolabından çıkmış soğuk karnıyarığı ekmek arası yapıp yiyen bi benimdir dünyada herhalde
bayılıyorum patlıcana

patlıcanın içinden babam çıksa yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…