- 22 Ocak 2009
- 2.647
- 1.779
- 773
sadece kendini görebiliyo sanırım kişi değilsin su anha bu arada bişey soracağım sizler benim online olduğumu görebiliyormusunuz. resmimim köşesinde yeşil var mı. bende var. gizle dediğim halde ben kendimi online görüyorum. mesela sizin online olduğunuz görünmüyor.
ben online mıyım şuan da bi bakıp dermisiniz.
günaydınlar hanımmlaaarrr
ayda2kilocu totoları yarıştırmakta komik bi fikirmiş ama hepimizin totosu 1. liği hak ediyordur sonuçta hepsinde yılların emeği var
gamzenn çok geçmiş olsun inş. bir aksilik çıkmadan operasyonunu atlatır ve iyileşir ( normale dönme süresi kaç gün oluyormuş)
Rose sen hep böyle yapıyorsun yine diyet arkadaşıma giriş yapmayı bırakmışsın
sinoki senide mi ellere kaptırıyoruz ?? tekrar kilo vermene sevindim
suusuuuu nasıl beslendiğini bilmiyorum ama aşırı protein ağırlıklı besleniyorsan oda kabızlık yapar lifli gıdalar yemen lazım ve sabah aç karınla kayısı yiyip üzerine bol su içmelisin aradan biraz süre geçmeli öyle kahvaltı yapmalısın bgunlar hep klişe öneriler ben öğle yemeğinde 3 tane acı cin biber yiyince bağırsaklarıma şok etkisi yaratıyor uyanıyorlar herhalde
sadece kendini görebiliyo sanırım kişi değilsin su an
hmm bilemedim ben onusen şuanda onlinesın fotoğrafının köşesinde yeşil çıkıyor.
Sen online değilsin. İyi gizlemişin kendini.sen şuanda onlinesın fotoğrafının köşesinde yeşil çıkıyor.
Sen online değilsin. İyi gizlemişin kendini.
Ben de kendimi yeşil görüyorum. Bi anormallik yok rahat ol, kendine yeşilsin sadece.sizde online görünmüyorsunuz benden bi farkınız yok. peki sen kendini online gibi mi görüyorsun. ben kendimi online görüyorum da.
Ben de kendimi yeşil görüyorum. Bi anormallik yok rahat ol, kendine yeşilsin sadece.
ay miğdem bulandık wc konularınızdan bu ne yaman bir sohbet
yazdım grubunuza bakalım alacaklar mı benisen ne yaptın karar verdin mi
Kızlar az önce tamı tamına 2,500,000.00 TL lik bi fatura kestim, hala şoktayım
Kızlar az önce tamı tamına 2,500,000.00 TL lik bi fatura kestim, hala şoktayım
aynen ben sayamadım bileyuuuh. birler onlar yüzler diye saydım resmen. neyin faturası ki bu
yuuuh. birler onlar yüzler diye saydım resmen. neyin faturası ki bu
KDV dahil 2 milyon 832 bin Türk lirası oldu.aynen ben sayamadım bile
neyin faturası bu ben çok merak ettimKDV dahil 2 milyon 832 bin Türk lirası oldu.
Proje Yönetimi ve Danışmanlık Hizmeti faturası.neyin faturası bu ben çok merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?