Kalori Arkadaşım

Günaydın kızlar
Bende tartıldım pazartesiye kadar kilo alşmazsam iyidir
Ayda2kilo bende bir gruba katılacağım sanırım olayı çözmeye çalışıyorum

Günaydın kızlar
Bende tartıldım pazartesiye kadar kilo alşmazsam iyidir
Ayda2kilo bende bir gruba katılacağım sanırım olayı çözmeye çalışıyorum

bugün yeni biri geldi bizim gruba. doluyor bak geleceksen çabuk ol. yada başka gruba gir rakip olalım.

Günaydın hayırlı sabahlar, hayırlı huzurlu cumalarr....

ben de denicem madem şu gun kurusunu ayda abla.. O kadar dikkat ediyorum lifli şeyler yemeye çalışıyorum. tartıya cıkıyorum sonuc aynı . neden ? çünkü tuvalete çıkmıyorum. Sinirlerim bozuluyo ya. sürekli ilaç almak da istemiyorum. inatlaşıyorum kendimle resmen. ama kazanan kabzlık oluyo Sıkılıp diyeti bırakıcam ondan korkuyorum yanii. dua edin canımlar.

abla ne ayol iyiki en büyük benim dedim aaaaaaa

bi daha duymayacam ona göre...

hayırlı cumalarrr...

bugün sabah wc ye oturdum oturur oturmaz yaptım kalktım. ay hep ne özenirdim çişlerini yapar gibi kaka yapıp çıkanlara

tamam tamam kanka dcem sana o zaman:))) ben idrara sık cıkıyorum ama iş oburune gelince degisiyo. benm abim masallah oledır. beni böle görünce aklım almıyo bi insan nası tuvalete cıkamaz. ben istiyim şimdi gidip yaparım derdi hep

demekki kabız olmayanların klasik lafı bu bende çok duydum çünkü

ama kızlar kabızlık normal doğum da çok ama çok işe yarıyor söyleyeyim. ben faydasını çok gördüm. ordan bari teselli olsun size.

normalde wc ye otururum ilk 15 dk gelmesini beklerim

ben hiç beklemiyorum. ondan mı gelmiyo acaba. geliyossa gelsin gelmiyosa kendi bilir diye artislik mi yapıoyorum acaba

o kaka buraya gelecek

Günaydınlar kızlar.
Valla tartılmaya fırsat bulamadım ama sanırım ben diyete yeniden başlayacağım, çünkü bu hafta inanılmaz yedim, göbeğimde dünyayı taşıyorum sanki
Spora başlamam lazım, kızlar beni motive edin nolurrr

kızım madem sen sadece göbeğinden şikayetçiydin ne diye gidip bisiklet aldın.. mekik çekmeye başla çok faydası oluyor.

ay günaydınlar sabah sabah yine başlamış wc konusu
ayda o totoyu inceltmek için uğraşıyorum
kızlar bugün oğluşum sünnet olcak nasipse ben 1-2 gün olamayacağım aranızda
ayda cok tatlı ye tamammı

hadi bakalım sağlıcakla atlatın bakalım operasyonunuzu
bebeğin erkek oluyor haaaanııımmmm
Allah kolaylık versin. hemen iyileşsin.
pazartesi gel ama mutlaka unutma. bildirim yapacan. yenicem seni
son durum 1-1 di.

hadi bakalım sağlıcakla atlatın bakalım operasyonunuzu
bebeğin erkek oluyor haaaanııımmmm
Allah kolaylık versin. hemen iyileşsin.
pazartesi gel ama mutlaka unutma. bildirim yapacan. yenicem seni
son durum 1-1 di.
çok tşk ederim canım sağolasın
darısı tüm erkek annelerinin başına
ben dedim sana beni bu hafta sen yeneceksin yanlız benim tartı gerçekten takılı kaldı yinemi kaynananın tartısınıa gitsem acaba
yok sen bu hafta beni geçeceksin

günaydınlar hanımmlaaarrr

ayda2kilocu totoları yarıştırmakta komik bi fikirmiş ama hepimizin totosu 1. liği hak ediyordur sonuçta hepsinde yılların emeği var

gamzenn çok geçmiş olsun inş. bir aksilik çıkmadan operasyonunu atlatır ve iyileşir ( normale dönme süresi kaç gün oluyormuş)

Rose sen hep böyle yapıyorsun yine diyet arkadaşıma giriş yapmayı bırakmışsın

sinoki senide mi ellere kaptırıyoruz ?? tekrar kilo vermene sevindim

suusuuuu nasıl beslendiğini bilmiyorum ama aşırı protein ağırlıklı besleniyorsan oda kabızlık yapar lifli gıdalar yemen lazım ve sabah aç karınla kayısı yiyip üzerine bol su içmelisin aradan biraz süre geçmeli öyle kahvaltı yapmalısın bgunlar hep klişe öneriler ben öğle yemeğinde 3 tane acı cin biber yiyince bağırsaklarıma şok etkisi yaratıyor uyanıyorlar herhalde

pil al kızım pilin bitmiştir.

bende kaynananın tartısında tartılmak istiyorum banane yaaaa

bu hafta ben geçeceğim seni.

sünnet ne zaman bugün. saat kaçda gidiyor yarısı

kızlar ne farkettim. erkekler buyrun önden siz geçin siz çıkın bilmem ne diye bize öncelik veriyorlar centilmenlik ediyorlar ya ....
bunların hepsi popomuza bakmak için bahane sizlere söyleyeyim

3 gün herhalde cnm klempli sünnet olcak normal dikişli olmayacak

pil al kızım pilin bitmiştir.

bende kaynananın tartısında tartılmak istiyorum banane yaaaa

bu hafta ben geçeceğim seni.

sünnet ne zaman bugün. saat kaçda gidiyor yarısı

yok pili bitmedi hani önceden farklı tartıyorduya şimdi sabit iki haftadır nerde tartılırsam tartılıyım aynı var bi gariplik neyse ne cıkarsa onu yazacagım söz

bugün 5 de olcak ama ben öğlden sonra cıkarım dıyorum bakalım sımdı mudurun yanına gıtmek ıcın kıvranıyorum ızın ıcın ne garıp bır psıkolojı sanki ben olamsam şirketmi batacak

ha bu arada bişey soracağım sizler benim online olduğumu görebiliyormusunuz. resmimim köşesinde yeşil var mı. bende var. gizle dediğim halde ben kendimi online görüyorum. mesela sizin online olduğunuz görünmüyor.

ben online mıyım şuan da bi bakıp dermisiniz.

bi de kocanı çıkart tartıya bakalım onu da mı senin kilonda gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…