Günaydın kızlar
Bende tartıldım pazartesiye kadar kilo alşmazsam iyidir
Ayda2kilo bende bir gruba katılacağım sanırım olayı çözmeye çalışıyorum
Günaydın hayırlı sabahlar, hayırlı huzurlu cumalarr....
ben de denicem madem şu gun kurusunu ayda abla.. O kadar dikkat ediyorum lifli şeyler yemeye çalışıyorum. tartıya cıkıyorum sonuc aynı . neden ? çünkü tuvalete çıkmıyorum.Sinirlerim bozuluyo ya. sürekli ilaç almak da istemiyorum. inatlaşıyorum kendimle resmen. ama kazanan kabzlık oluyo Sıkılıp diyeti bırakıcam ondan korkuyorum yanii. dua edin canımlar.
abla ne ayol iyiki en büyük benim dedim aaaaaaa
bi daha duymayacam ona göre...
hayırlı cumalarrr...
bugün sabah wc ye oturdum oturur oturmaz yaptım kalktım.ay hep ne özenirdim çişlerini yapar gibi kaka yapıp çıkanlara
tamam tamam kanka dcem sana o zaman:))) ben idrara sık cıkıyorum ama iş oburune gelince degisiyo. benm abim masallah oledır. beni böle görünce aklım almıyo bi insan nası tuvalete cıkamaz. ben istiyim şimdi gidip yaparım derdi hep
demekki kabız olmayanların klasik lafı bu bende çok duydum çünkü
ama kızlar kabızlık normal doğum da çok ama çok işe yarıyor söyleyeyim. ben faydasını çok gördüm. ordan bari teselli olsun size.
normalde wc ye otururum ilk 15 dk gelmesini beklerim
Günaydınlar kızlar.
Valla tartılmaya fırsat bulamadım ama sanırım ben diyete yeniden başlayacağım, çünkü bu hafta inanılmaz yedim, göbeğimde dünyayı taşıyorum sanki
Spora başlamam lazım, kızlar beni motive edin nolurrr
hadi bakalım sağlıcakla atlatın bakalım operasyonunuzuay günaydınlar sabah sabah yine başlamış wc konusu
ayda o totoyu inceltmek için uğraşıyorum
kızlar bugün oğluşum sünnet olcak nasipse ben 1-2 gün olamayacağım aranızda
ayda cok tatlı ye tamammı
Squats ve mekik mi yapayım acabakızım madem sen sadece göbeğinden şikayetçiydin ne diye gidip bisiklet aldın.. mekik çekmeye başla çok faydası oluyor.
çok tşk ederim canım sağolasınhadi bakalım sağlıcakla atlatın bakalım operasyonunuzu
bebeğin erkek oluyor haaaanııımmmm
Allah kolaylık versin. hemen iyileşsin.
pazartesi gel ama mutlaka unutma. bildirim yapacan. yenicem seni
son durum 1-1 di.
çok tşk ederim canım sağolasın
darısı tüm erkek annelerinin başına
ben dedim sana beni bu hafta sen yeneceksin yanlız benim tartı gerçekten takılı kaldı yinemi kaynananın tartısınıa gitsem acaba
yok sen bu hafta beni geçeceksin
Squats ve mekik mi yapayım acabapopoyu da biraz kaldırsam fena olmaz.
günaydınlar hanımmlaaarrr
ayda2kilocu totoları yarıştırmakta komik bi fikirmiş ama hepimizin totosu 1. liği hak ediyordur sonuçta hepsinde yılların emeği var
gamzenn çok geçmiş olsun inş. bir aksilik çıkmadan operasyonunu atlatır ve iyileşir ( normale dönme süresi kaç gün oluyormuş)
Rose sen hep böyle yapıyorsun yine diyet arkadaşıma giriş yapmayı bırakmışsın
sinoki senide mi ellere kaptırıyoruz ?? tekrar kilo vermene sevindim
suusuuuu nasıl beslendiğini bilmiyorum ama aşırı protein ağırlıklı besleniyorsan oda kabızlık yapar lifli gıdalar yemen lazım ve sabah aç karınla kayısı yiyip üzerine bol su içmelisin aradan biraz süre geçmeli öyle kahvaltı yapmalısın bgunlar hep klişe öneriler ben öğle yemeğinde 3 tane acı cin biber yiyince bağırsaklarıma şok etkisi yaratıyor uyanıyorlar herhalde
pil al kızım pilin bitmiştir.
bende kaynananın tartısında tartılmak istiyorum banane yaaaa
bu hafta ben geçeceğim seni.
sünnet ne zaman bugün. saat kaçda gidiyor yarısı
3 gün herhalde cnm klempli sünnet olcak normal dikişli olmayacak
yok pili bitmedi hani önceden farklı tartıyorduya şimdi sabit iki haftadır nerde tartılırsam tartılıyım aynı var bi gariplik neyse ne cıkarsa onu yazacagım söz
bugün 5 de olcak ama ben öğlden sonra cıkarım dıyorum bakalım sımdı mudurun yanına gıtmek ıcın kıvranıyorum ızın ıcın ne garıp bır psıkolojı sanki ben olamsam şirketmi batacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?