Kalori Arkadaşım

Proje Yönetimi ve Danışmanlık Hizmeti faturası.
Olay bi fatura oldu, ben faturayı kesmeyi reddettim, şefim imza atmayı reddetti
Sonuç olarak ben kestim ama genel müdüre imzalattık.

wuhuuuu ne danışmanlığıymış o öyle yaa

adamlara bak yaaa sadece tecrübeleri ve bilgileriyle trilyonlar kazanıyorlar

sabahtan beri koşturuyorum bu yazıyı gördükten sonra değil işten hayattan soğudum yaaa

patlıcan partim bitti karnım nasıl şişti anlatamam
dayanamadım ekmek yedim bi de şu minik top gibi ekmekler varya onlardan.yanında makarna

delirdim iyice makarna ekmek musakka yoğurt. hepsini aynı anda atıyordum ağzıma siz düşünün. ekmeği musakkanın yağına bana bana . kimsede bana dur demedi. ben de demedim yedim gitti.

pazartesi tartı gününe ne yapacam bilmem artık.

bu gidişle ayda2kilo alacan veremeyecen
kız bende bu öğlen çok leziz kalorili şeyler tükettim

Deli bu kız. ayda2kilogo
Şimdi de seninle aynı olmuş 34bta26
sıra sanada gelecek hiç merak etme canım
bundan sonra da yorumlara ben öylemi demişim diye okurum

zaten dünde bir kimlik karmaşası oluştu
ben kimim??
34bta26 kim ??
septemberrose ben miyim?
yoksa Didem miyim ???
kim kim ??
burası neresi ???

senin fotoğrafın biraz daha büyütülmüşü benimkinin. sen bi de altına bana yeni bir ben lazım yazmışsın onu yazmadım. yazsam tam olacaktı da neyse. bana yeni bir ben lazım değil.

kızlar kocamlan küsüştük ve benim özür dilemem lazım bende 1 haftadır dilemedim. yeter artık dileyecem. nasıl dileyeyim özürümü sizce.
siz olsanız ne yapardınız.

çubukda sallanan bayrak değil bu arada hatırlatayım

ahahahaha ben bayrak dıye bakıyorumm onaaa

sen de salla ıste bayragı , kanmaz mı

Önce neden küsüştüğünüzü bilmemiz lazım.
anlatmayacam ama şöyle söyleyeyim ben hatalıyım suçluyum. dilemem lazım ama inat ettim.
ahahahaha ben bayrak dıye bakıyorumm onaaa

sen de salla ıste bayragı , kanmaz mı
kız sen evlimisin bekar mısın ne iş yapıyon anlat bakalım önce. çocuğun filan var mı.

sinoki de bayrak sanmıştı onu da ona gönderme yapmıştım ben ama sana da işe yaramış oldu.

hastalığım yeni bitti ancak şimdi sallayabilirim o bayrağı ondan da 1 haftadır özür dilemiyorum

basit bir sebepten küstüyseniz akşam kızınla beraber şirinlik yapın sokulun gıdıklayın falan

durum ciddiyse sevdiği yemekleri yap ve hepsini senin için hazırladım diyerek sonuna da hatanı anladığını anlatıp özrü yapıştır

nasıl 1 hafta küs kalabiliyorsunuz evde 3 yaşında bir çitlembik varken insan hemen yumuşar gececi falan mı ?

Bence sevişmek için yanaş, yarın da cumartesi zaten, öğleye kadar keyif yaparsınız..
Yemek çok umrunda olmaz, bu daha cazip olur... Belki eve giderken kendine seksi çamaşırlar alırsın, adamın gönlünü hiç etmediğin kadar hoş et

sen sütyeni bayrak yapıp salla sonrada nasıl barışırız diye sor bu nasıl bir ironidir ???

cumartesi sabah 7 de kızım uyanacağından pek öğlene kadar keyif olmuyor canım çamaşır takımı aldıydım zaten dün geldi kargoyla. kutuyu açtık kızıma bornoz seti falan da almıştım. hepimiz birlikte açtık kutuyu. benim çamaşır da çıktı benim ki şöyle bi baktı ses etmedi
başka zaman olsa bişeyler derdi kesinlikle

sen sütyeni bayrak yapıp salla sonrada nasıl barışırız diye sor bu nasıl bir ironidir ???
nasıl yani anlamadım. sütyeni bayrak yapıp salladığımda zaten barışırsınız mı demek istiyorsun

kızım senin kocan boğazına düşkün herhalde her şeye yemeklen çözüm bulabiliyorsun baksana.

benimki benle aynı burçtan. ikimiz de inatlaşıyoruz. özür dilerim demeden barışmayacak eminim. ben de o kelimeyi söylemek istemiyorum gurur ediyorum.

özür diliyorum demesem oynaşmaz bile eminim

bu arada küsüs derken konuşuyoruz ama soğuk soğuk. kız uyuyunca zaten ben dizi izliyorum o bilgisayarda takılıyor.
dün eve gittik kızla , bizimkinin nöbet ertesiydi evdeydi arkadaşını davet etmiş eve. görsen bu mu küs dersin oğlanın yanında küsmüs değil gibiydi..

bizimkinin vardiyası 4 gün dönüyor canım. mesela şöyle anlatayım

pazartesi gündüz çalıştı. akşam 8 de geldi.
salı gündüz evde salı akşam biz eve döndüğümüzden 1 saat sonra 18. de o çıkıyor nöbete gidiyor.
çarşamba sabah 10 da eve geliyor o gün evde
perşembe tüm gün evde
cuma gündüz gidiyor akşam evde böyle dönüyor 4 gnde bir

kız senin beyin ne iş yapıyor doktor falan mı ?? ne garip vardiya sistemi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…