Benim de 15 gün üstüste tepindiğim oldu, ayrıca kardeşim de tepiniyor
demek ki en sağlam benim ki 1,5 yıldır üstünde tepiniyorum
üzerinde tepindiğim yetmiyormuş gibi birde oraya buraya tepiyorum bisikleti
ya koşa koşa yemaa gidecektim elim sürtüşmüş 52 olmuş çaktırmasan olmuyor yani dimi
52 ye ne kaldı demişsin yaa kaç aydır altına inemedim onu söylemek istemiştim artık vücut alıştı yada ideal kilosu bu yani sebebini bilmiyorum ama bu kiloda takılıp kaldım aylarca
en çok parayı ben verdim en sağlam benimkidir
kız o 51 e ne kaldı olacaağddıı orda bir barnak sürtmesi olmuş
günde 2 saat piskilete biniyooo ayda 3 defa da pofuduka biniyooo
günde 2 saat piskilete biniyooo ayda 3 defa da pofuduka biniyooo
benim vücutta bir şaşırıp 51 olsa yaaa
Ayy gülmekten altıma kaçıracam kızz
pisiklete kolay biniliyor pofidik öylemi Ay yarabbim bu muhabbetin sonu nereye gidiyorrr
pisiklete kolay biniliyor pofidik öylemi Ay yarabbim bu muhabbetin sonu nereye gidiyorrr
walla yazmayacaktım ama dayanamadım
walla yazmayacaktım ama dayanamadım
kız sen demedin mi pofidikle 1000 cal harcıyorum diye. saat bazına vurursan yarım saat binsen pofidiğe 1000 cal yaksan saatte 2000 kalori yapar. bisiklet 600 cal yakıyor saatte. yani demem o ki sen bisiklete binerek büyük hata yapıyorsunpofidiğin diyetine daha uygun gibi geldi bana
aşk olsun ben ne zaman böyle basit şeylere küstümbu arada bunu ben yazsaydım ay hemen küser bilmem ne yapardı.
bu arada bunu ben yazsaydım ay hemen küser bilmem ne yapardı.
SLM kızlar sohbet almış başını gitmiş
evet konu çook derinlere varmışşmoralim ne kadan bozuk oluyor sen biliyon muuuuu
hoşgeldin canım çok pis şeyler konuşuyoz gel
ay ben utandım ayolllbak bu fikir aklıma yattı en azından pofidikimin selesi rahattır pisiklet öylemi mahfediyor beni
tabi tabiiiaşk olsun ben ne zaman böyle basit şeylere küstüm
gitti gitti de sen neredeydinSLM kızlar sohbet almış başını gitmiş
biz konuşmuyoruz kızım sen konuşuyorsun bizi niye dahil ediyon kız sen anlatıyon biz dinliyoruz pofidiğini selesini filan aaaaaa bizi de alet etti baksanıza ayoll.moralim ne kadan bozuk oluyor sen biliyon muuuuu
hoşgeldin canım çok pis şeyler konuşuyoz gel
ay ben utandım ayolll
tabi tabiii
gitti gitti de sen neredeydin
biz konuşmuyoruz kızım sen konuşuyorsun bizi niye dahil ediyon kız sen anlatıyon biz dinliyoruz pofidiğini selesini filan aaaaaa bizi de alet etti baksanıza ayoll.
dün yoğundum çok bugün rahat ortam geldim oğlanın nazı bitirdi beni benim sinirler ok gibi kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?