Kalori Arkadaşım

ya koşa koşa yemaa gidecektim elim sürtüşmüş 52 olmuş çaktırmasan olmuyor yani dimi

52 ye ne kaldı demişsin yaa kaç aydır altına inemedim onu söylemek istemiştim artık vücut alıştı yada ideal kilosu bu yani sebebini bilmiyorum ama bu kiloda takılıp kaldım aylarca

52 ye ne kaldı demişsin yaa kaç aydır altına inemedim onu söylemek istemiştim artık vücut alıştı yada ideal kilosu bu yani sebebini bilmiyorum ama bu kiloda takılıp kaldım aylarca

kız o 51 e ne kaldı olacaağddıı orda bir barnak sürtmesi olmuş

Ayy gülmekten altıma kaçıracam kızz
pisiklete kolay biniliyor pofidik öylemi Ay yarabbim bu muhabbetin sonu nereye gidiyorrr

kız sen demedin mi pofidikle 1000 cal harcıyorum diye. saat bazına vurursan yarım saat binsen pofidiğe 1000 cal yaksan saatte 2000 kalori yapar. bisiklet 600 cal yakıyor saatte. yani demem o ki sen bisiklete binerek büyük hata yapıyorsun pofidiğin diyetine daha uygun gibi geldi bana

walla yazmayacaktım ama dayanamadım

bak bu fikir aklıma yattı en azından pofidikimin selesi rahattır pisiklet öylemi mahfediyor beni

bak bu fikir aklıma yattı en azından pofidikimin selesi rahattır pisiklet öylemi mahfediyor beni
ay ben utandım ayolll

aşk olsun ben ne zaman böyle basit şeylere küstüm
tabi tabiii

SLM kızlar sohbet almış başını gitmiş
gitti gitti de sen neredeydin

moralim ne kadan bozuk oluyor sen biliyon muuuuu

hoşgeldin canım çok pis şeyler konuşuyoz gel
biz konuşmuyoruz kızım sen konuşuyorsun bizi niye dahil ediyon kız sen anlatıyon biz dinliyoruz pofidiğini selesini filan aaaaaa bizi de alet etti baksanıza ayoll.

dün yoğundum çok bugün rahat ortam geldim oğlanın nazı bitirdi beni benim sinirler ok gibi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…