Kalori Arkadaşım

Kız zamanımı olurmuş onun Bence olmaz..
Lalalala la la lalala la la geçtim senii ohh ohhhh

ne yiyip ne içtiğim diyet arkadaşımda kayıtlıdır istediğin gibi inceleme yapabilirsin
Haftaya pazartesi görüşürüz canım..

babam da geldi babam şeker hastası belki ona göre menü çıkarır babamın şekeri çıktığından beri annemin yemeklerinde pek tat tuz kalmadı kadın ne yapacağını şaşırdı

Kız zamanımı olurmuş onun Bence olmaz..

Haftaya pazartesi görüşürüz canım..

bence da zamanı olmaz

görüşelim canımmm şu an R dönemimin son zamanlarını yaşıyorum

cuma akşamı iş çıkışı ocak başına gittik yediklerimden nefes alacak yer kalmamıştı midemde ( yediklerimi diyet arkadaşıma giremedim )

c.tesi balık günü yaptık

pazar günü evcil lahmacun yaptım ( şu evcil lafına da hep gülerim )

ve tüm bunlara rağmen 300 gr eksideyim

haftada 3 kez olayına bende şaştım kaldım vallahi
Biz ayda zar zor 3
Kesinlikle kalori olayında kadınlar çok daha fazla harcıyordur 141 kaloride neymiş 1000 kalori rahat gider

Sen şimdi eve gitmek için can atarsın

ay sorma saat 12 de aradım ne yapıyorsunuz diye kahvaltı yapmışlar , duş almışlar tv izliyorlarmış

10 yaşındaki yeğenimi de getirmişler sıpa test kitabını da getirmiş kitabın arkasında cevap anahtarı var akşam orayı kestim

bakıp bakıp doldurmasın diye oda kaşla göz arasında cevap anahtarını yürütmüş fark ettiğimde uyumuştu
arayıp anneme vermesini söyledim

bana kül yutmaz derler o ödevler hakkıyla yapılacak

bu akşamki menüden pek ümidim yok dünden hep 1 tabak ondan 1 tabak bundan falan kaldı annem kesin onların yanına bişi uydurur bugün bitsinler diye

Biz ayda zar zor 3
Kesinlikle kalori olayında kadınlar çok daha fazla harcıyordur 141 kaloride neymiş 1000 kalori rahat gider

ayda 3 mü ?? bu işin ideal sayısı nedir bilen var mı???

Biz ayda zar zor 3

Biz ayda zar zor 3

Ay utandım valla yaa :))) belki yeniyiz diye oledir dicem ama , 8 aydır hiç düşüklük olmadı genel toplamda
Ne diyim şimdi şikayetlenmeiyim de Allah aratmasın

bir bakayım dedim millet ne kaynatıyor yine ama kimsecikler yokmuş.

huuu kızlar bişiler mi yiyorsunuz yoksaaa

Biz ayda zar zor 3
kızım sanada yuh ayda 3 ne be ya. ee tabi her performansda 1000 cal yakarsan haftada ancak 1 kereye halin kalır

Ay utandım valla yaa :))) belki yeniyiz diye oledir dicem ama , 8 aydır hiç düşüklük olmadı genel toplamda
Ne diyim şimdi şikayetlenmeiyim de Allah aratmasın

haftada 6 kez mi diyorsun yani genel toplam derken. iyi zatürre olmuyorsun o zaman yuh kızım bi gün mü ayırıyorsun dinlenmeye vay maşallah sen hastayken nasıl duruyor seninki acaba başka yerlere gitmesin bak dikkat et

kış tarifesine geçtik canım haftada 3e anlaştık hastayken dönüşü biraz şey oluyoo :))))))))

'Benim kocam yapmaz! ' Deyip %100 Türk olduğumu ispat ediyorum şu an

biz az öz sürekli devam ediyoruz hıh

kış tarifesine geçtik canım haftada 3e anlaştık hastayken dönüşü biraz şey oluyoo :))))))))

'Benim kocam yapmaz! ' Deyip %100 Türk olduğumu ispat ediyorum şu an
ne diyelim kuzucum Allah artırsın kesin türk sün canikom yapmaz kesinlikle haftada 1gun zor duran adam 5gun uslu uslu bekliyordur zaten

bu muhabbet bitmemişmiydii
bu konu biter mi kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…