Kız zamanımı olurmuş onunya bu arada evlenmeden once ondan cok umıtlıydım ben , kaolri yakma acısından ama alt tarafı 141 kalorı oldugunu ogrenınce hayallerim suya dustu. onu yapıcaama bi kaç egzersiz yaparım, soguk havada banyo yapıp da kendimi hasta etmem. benm gbi cok usuyen biri içib Kışın o iş hiç çekilmiyomuş bunu anladm. KirazHanim aklında bulunsun. bunu da sakla bilgi hazinende . evlenmeden once yap anlaşmanı. kışın haftada en fazla 3 kere diye
Haftaya pazartesi görüşürüz canım..Lalalala la la lalala la la geçtim seniiohh ohhhh
ne yiyip ne içtiğim diyet arkadaşımda kayıtlıdır istediğin gibi inceleme yapabilirsin
kızımKirazHanim a çok fazla tüyo verme kendisi yaşayarak öğrensinn
3 kereye razıysankimbilir şimdi hafta da kaç kere yapıyorsunuz Allah bilir , bi de siz bilirsiniz.
kızım harcadığın kalori miktarı kişinin performansına göre değişirben daha fazla harcadığıma eminim
2. ve 3. kim olmuş nasılda hiç umrunda değil görüyormusunuz arkadaşlar.isimlerinizi bile yazmamış. kendi 1. oldu yaaaa hanfendiii.
aynen bende farkettim canım.
bu hafta hiç şansın yok o zaman kızım anne geldiyse eve oooooo
Sen şimdi eve gitmek için can atarsınbabam da geldi babam şeker hastası belki ona göre menü çıkarır babamın şekeri çıktığından beri annemin yemeklerinde pek tat tuz kalmadı kadın ne yapacağını şaşırdı
Kız zamanımı olurmuş onunBence olmaz..
Haftaya pazartesi görüşürüz canım..
kızımKirazHanim a çok fazla tüyo verme kendisi yaşayarak öğrensinn
3 kereye razıysankimbilir şimdi hafta da kaç kere yapıyorsunuz Allah bilir , bi de siz bilirsiniz.
kızım harcadığın kalori miktarı kişinin performansına göre değişirben daha fazla harcadığıma eminim
2. ve 3. kim olmuş nasılda hiç umrunda değil görüyormusunuz arkadaşlar.isimlerinizi bile yazmamış. kendi 1. oldu yaaaa hanfendiii.
aynen bende farkettim canım.
bu hafta hiç şansın yok o zaman kızım anne geldiyse eve oooooo
Sen şimdi eve gitmek için can atarsın
haftada 3 kez olayına bende şaştım kaldım vallahi
Biz ayda zar zor 3
Kesinlikle kalori olayında kadınlar çok daha fazla harcıyordur 141 kaloride neymiş 1000 kalori rahat gider
ayda 3 mü ??bu işin ideal sayısı nedir bilen var mı???
Biz ayda zar zor 3
Kesinlikle kalori olayında kadınlar çok daha fazla harcıyordur 141 kaloride neymiş 1000 kalori rahat gider
Biz ayda zar zor 3
Kız zamanımı olurmuş onunBence olmaz..
Oluyo canım yaa. Yani çalışınca oluyo mecburen. Kaç parçaya boluneceğini bilmediğinden.ben de ayaklarımı uzatıp dinlenmeye bi gün arıyorum yani insan olarak ama herşey gibi bu da kişiden kişiye değişir tabi. sen kşın bile 7 de 7 yaparsın o zaman
Ay utandım valla yaa :))) belki yeniyiz diye oledir dicem ama , 8 aydır hiç düşüklük olmadı genel toplamda
Ne diyim şimdi şikayetlenmeiyim de Allah aratmasın
bir bakayım dedim millet ne kaynatıyor yine ama kimsecikler yokmuş.
huuu kızlar bişiler mi yiyorsunuz yoksaaa
kızım sanada yuh ayda 3 ne be ya. ee tabi her performansda 1000 cal yakarsan haftada ancak 1 kereye halin kalır
Biz ayda zar zor 3
Ay utandım valla yaa :))) belki yeniyiz diye oledir dicem ama , 8 aydır hiç düşüklük olmadı genel toplamda
Ne diyim şimdi şikayetlenmeiyim de Allah aratmasın
kızım sanada yuh ayda 3 ne be ya. ee tabi her performansda 1000 cal yakarsan haftada ancak 1 kereye halin kalır
haftada 6 kez mi diyorsun yanigenel toplam derken. iyi zatürre olmuyorsun o zaman yuh kızım bi gün mü ayırıyorsun dinlenmeye vay maşallah sen hastayken nasıl duruyor seninki acaba başka yerlere gitmesin bak dikkat et
haftada 6 kez mi diyorsun yanigenel toplam derken. iyi zatürre olmuyorsun o zaman yuh kızım bi gün mü ayırıyorsun dinlenmeye vay maşallah sen hastayken nasıl duruyor seninki acaba başka yerlere gitmesin bak dikkat et
kış tarifesine geçtik canım haftada 3e anlaştıkhastayken dönüşü biraz şey oluyoo :))))))))
'Benim kocam yapmaz! ' Deyip %100 Türk olduğumu ispat ediyorum şu an
ne diyelim kuzucum Allah artırsınkış tarifesine geçtik canım haftada 3e anlaştıkhastayken dönüşü biraz şey oluyoo :))))))))
'Benim kocam yapmaz! ' Deyip %100 Türk olduğumu ispat ediyorum şu an
bu konu biter mi kızımbu muhabbet bitmemişmiydii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?