umarım veririm haftada 1kg gitse süper olurdu ben de yazarm bundan sonra her cumaa
Ben bu yöntemle 60 kilodan 50'ye düştüm günde 700 kaloriyi geçmemeye çalışıyordum.gayet başarılı oluğ zayfladım ama daha sonrasında dikkat etmeyi birakırsanız verdiğiniz kiloları geri alabiliyorsunuz ayrıca vucudunuz sıkılaştırmanız için spor yapmanız gerekıyor.bu akdar az kalori alıp spor yapmak imkansız yanı sağlıklı bir yöntem değil ama başarılı birgün az kalori alıp diğer günler sağlıklı beslenıp yağ,şeker,un tarzı seylerden kaçınıyorum şu an haftada 2 gun yago yapıyorum kilom dengede kalıyor.
hızlı kilo vermek istiyosan kalori sayımı yap her yediğin yiyceğin cok salata ye az kalori tok tutuyor gunde 700 kaloriyi geçme sevgilin gelene kadarharikaa
dün diyetisyende 86 kilo çıktım. 20 gün sonra tekrar gel dedi.
işin kötüsü haftaya pazartesi sevgilim burda o beni görmeyeli epey kilo aldım ne yapcem bilmiyorum
hızlı kilo vermek istiyosan kalori sayımı yap her yediğin yiyceğin cok salata ye az kalori tok tutuyor gunde 700 kaloriyi geçme sevgilin gelene kadarama dediğim gibi çok sağlıksız herkesin bünyesi kaldirmaya bilizyor bide gücün yeter spor yaparsan iyi kilo verirsin kilo vericem diye sağlığından olma ama
harikaa
dün diyetisyende 86 kilo çıktım. 20 gün sonra tekrar gel dedi.
işin kötüsü haftaya pazartesi sevgilim burda o beni görmeyeli epey kilo aldım ne yapcem bilmiyorum
bugün son günüm yarın sabah aynı yolun yolcusu olcez
kaç günde ne kadar kilo verdiniz?
Canım inşallah çok güzel olur kendini kasma nasıl olsa vereceksin azcıkta kilolu görsün
Canım ben 90 ile başladım şimdi 79.5 bugün 53. günüm
süperrrrrsizin günlük kalori alımınız kaç?
Günlük kalorim ilk başlarda 1000 den azdı 800-900 oluyodu sınır getirmiştim ve yavaş yavaş azaltmaya çalıştım midem küçülsün diye şimdi ortalama 650 falan oluyo
halsizlik felan oluyor mu peki :26:
Kızlar bu detoks mahvetti, nasıl midem kazınıyor anlatamam
Ne yapacağım cumaya kadar bilmiyorum.
Nasıl gidiyo detoksun canım hala aç hissediyor musun?
Şimdi bir kase daha yedim, hala şirketteyim zaten, canım abur cubur istiyor, işe konsantre olamıyorum, çıldırmak üzereyim anlayacağın canım
Ayy canım eğer yanında elma falan varsa onu da ye yada badem abur cubur yeme sakın akşam akşam çıkar o düşünceyi aklından hem işte olabilirsin bende çok mutsuzum annem de sıkma bulgurlu köfte yaptı akşam akşam pek severim mutfakta yüz yüze gelince ne yapacağımı şaşırdım hemen kaçtım ordanpaylaştığım şarkıyı dinle ve mutlu ol olur mu canım
Günlük kalorim ilk başlarda 1000 den azdı 800-900 oluyodu sınır getirmiştim ve yavaş yavaş azaltmaya çalıştım midem küçülsün diye şimdi ortalama 650 falan oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?