Kalori Arkadaşım

Şimdiiiiiii, açıyorum MUTLULUK DANSI şarkımı... Sizde Mutlu olun kızlarrrrrrr

Ellerini çırp, sen de gerçeğin mutluluk olduğunu hissediyorsan eğer!
Ellerini çırp, mutluluğun sana ne ifade ettiğini biliyorsan eğer!
Ellerini çırp, bunun yapmak istediğin şey olduğunu hissediyorsan eğer!

İşte kötü haberler geliyor;
Şöyle olmuş, böyle olmuş
Evet, alınma, zamanını boşa harcama;
Çünkü mutluyum!

Hiçbir şey beni üzemez;
Çünkü mutluyum!

Ellerini çırp, sen de gerçeğin mutluluk olduğunu hissediyorsan eğer! aaaaaaa

<span style="color: rgb(102, 102, 102); font-size: 16px; line-height: 20.591999053955078px; font-family: 'Courier New', Courier, monospace;">[video=youtube;y6Sxv-sUYtM]http://www.youtube.com/watch?v=y6Sxv-sUYtM[/video]

bugün son günüm yarın sabah aynı yolun yolcusu olcez
kaç günde ne kadar kilo verdiniz?

Ben bu yöntemle 60 kilodan 50'ye düştüm günde 700 kaloriyi geçmemeye çalışıyordum.gayet başarılı oldu zayfladım ama daha sonrasında dikkat etmeyi birakırsanız verdiğiniz kiloları geri alabiliyorsunuz ayrıca vucudunuz sıkılaştırmanız için spor yapmanız gerekıyor.bu kadar az kalori alıp spor yapmak imkansız yanı sağlıklı bir yöntem değil ama başarılı birgün az kalori alıp diğer günler sağlıklı beslenıp yağ,şeker,un tarzı seylerden kaçınıyorum şu an haftada 2 gun yago yapıyorum kilom dengede kalıyor.

Son düzenleme:

harikaa
dün diyetisyende 86 kilo çıktım. 20 gün sonra tekrar gel dedi.
işin kötüsü haftaya pazartesi sevgilim burda o beni görmeyeli epey kilo aldım ne yapcem bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
harikaa
işin kötüsü haftaya pazartesi sevgilim burda o beni görmeyeli epey kilo aldım ne yapcem bilmiyorum
hızlı kilo vermek istiyosan kalori sayımı yap her yediğin yiyceğin cok salata ye az kalori tok tutuyor gunde 700 kaloriyi geçme sevgilin gelene kadar ama dediğim gibi çok sağlıksız herkesin bünyesi kaldirmaya bilizyor bide gücün yeter spor yaparsan iyi kilo verirsin kilo vericem diye sağlığından olma ama

diyetisyen günlük 1600 küsürlük kalori verdi. belki ekmek sayısını azaltırım.sevgilim sorun yapmıyo ama ben takıntılı insanım. dışarı çıkmıyorum mutsuzum. yavaş yavaş versem daha iyi olur benim için bi yandandan kpss ye hazırlanıyorum günde 45 dk yürümem gerekiyormuş. trampolinde var evdede zıplamayı üşeniyorum

harikaa

Canım inşallah çok güzel olur kendini kasma nasıl olsa vereceksin azcıkta kilolu görsün

bugün son günüm yarın sabah aynı yolun yolcusu olcez
kaç günde ne kadar kilo verdiniz?

Canım ben 90 ile başladım şimdi 79.5 bugün 53. günüm

halsizlik felan oluyor mu peki :26:

İlk zamanlar oldu canım tabi bünye alışmıştı tabak tabak yemeye artık 1 porsiyonu geçmiyorum ilk 2 hafta akşamlar çok acıkıyordum ama artık açlık krizim kalmadı tabi abur cubur yemedim pasta börek çörek yemedim 1 ay içinde sadece 2 dilim küçük kek yedim ve hala yemiyorum yada yersem küçük dilimler şeklinde tercih ediyorum açıkçası bu uygulamayı çok sevdim çünkü gözün birşeyde kalmıyo yemek istediğin şey eğer çok kaloriliyse küçük şekillerini tercih ediyorsun yada başka şeylere yöneliyorsun yani bende böyle oldu inşallah sana da ve hepimize de faydalı olur

Şimdi bir kase daha yedim, hala şirketteyim zaten, canım abur cubur istiyor, işe konsantre olamıyorum, çıldırmak üzereyim anlayacağın canım

Ayy canım eğer yanında elma falan varsa onu da ye yada badem abur cubur yeme sakın akşam akşam çıkar o düşünceyi aklından hem işte olabilirsin bende çok mutsuzum annem de sıkma bulgurlu köfte yaptı akşam akşam pek severim mutfakta yüz yüze gelince ne yapacağımı şaşırdım hemen kaçtım ordan paylaştığım şarkıyı dinle ve mutlu ol olur mu canım

Eki Görüntüle 945373

Diyet yaparken porsiyon kavramı her zaman kafa karışıklığına neden olur. Hangi besinden ne kadar tüketmeniz gerektiğine bir tülü karar veremiyorsanız, kendi elinizi ölçü olarak kullanın.

Yumruğunuz, avuç içiniz ve parmaklarınız aslında ne kadar yemeniz gerektiğinizi anlamanıza yardımcı olacak. Örneğin;
* Et tüketmek istiyorsanız, kendi avuç içinizi ölçü olarak almalısınız.
* Tereyağı, başparmağınızın ucunu geçmemeli.
* 1 porsiyon dondurmanın ideal ölçüsü kendi yumruğunuz kadar olmalıdır.
* Beslenme uzmanlarının bahsettiği 1 kibrit kutusu peynir, iki parmağınızın kalınlığı kadardır.
* Yerfıstığı ezmesi tutkunuysanız, yalnızca iki başparmağınız kadar tüketin.
* Makarna yemeden duramıyorsanız, en ideal ölçü yine kendi yumruğunuz kadar olandır.
* Karbonhidratlı besinler daima bir yumruğunuzun boyunu geçmemeli.
* Salatalarınıza ekleyeceğiniz zeytinyağı ise 1 tatlı kaşığını geçmemeli. Unutmayın, 1 yemek kaşığı zeytinyağı 135 kaloridir.
* Sabah kahvaltılarının vazgeçilmezi krepler ise 1 CD boyutu kadar olmalı.
Porsiyonlarınızı küçülterek daha hızlı kilo verebilirsiniz. Kendi elinizi ölçü alın ve diyetinizi daha istikrarlı sürdürün!

Bu detoksu yaparken elma filan yiyemiyoruz bildiğim kadarıyla
Neyse o kadar da kötü durumda değilim, yalnız bu akşam jillian ı yapamayabilirim.

Günlük kalorim ilk başlarda 1000 den azdı 800-900 oluyodu sınır getirmiştim ve yavaş yavaş azaltmaya çalıştım midem küçülsün diye şimdi ortalama 650 falan oluyo

merhaba...canım bende kilo verdikçe planladığım zamana göre kalori miktrım düşüyordu 1000 altına düşmüştü sonra baktım o ara hiç kilo veremiyorum netten araştırdımıştım ve 1000 altında kalori alımında metabolizma uyarılmıyormuş ...oyüzden sınırım 1000...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…