Kalori Arkadaşım

günaydın kızlarrrr
sabah kahvaltısında kalorim biraz fazla oldu az yemeye çalışmama rağmen
ama jillian level 1 e başladım şimdi canım çıktı yediklerimin hepsi gitmiştir muhtemelen

iyi geceler kızlarrrr
kalorim çok oldu malesef öyle çok aşırı da bişi yemedim ama
jillianı yaptım yine.. bacaklar pert durumda
kocam şuan sucuk ekmek yapıyo kendine ama ben karşı koycam ona yemicem

hejira sana kanıtlarla geldim

bu arada benim adım özge sizleri çok sevdim valla

kızlar çok keyfsizim şu günlerde canım hiçbirşey yapmak istemiyor
en son 57.5 kilo çıkmıştım dün oruçluydum haliyle yedim de yedim bugün 57.9 çıktım
siz maşallah ne güzel gidiyorsunuz

tatlım üzülme :26::26: günde 3 litre su içemiyorsan 3 litreye kadar içmeye çalış bağırsaklarına yardımcı olur diye düşünüyorum. Bende işe yarıyordu.

Çok su içemiyorum etkisi vardır tabiki içmeye çalışayım canim sağol

Bitki çayı içmedin mi kuzum?

İçtim canım dün ama fayda etmedi

Hoş geldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşır mutlumesut olursun

en son 57.5 kilo çıkmıştım dün oruçluydum haliyle yedim de yedim bugün 57.9 çıktım

Bende sendenim cimcime çok keyifsizim sinirliyim karnımı cartt yine ortadan ikiye ayırmak istiyorum o derece psikolojim bozuk acım ve hiç bir şey yiyemiyorum ama karnım deli gibi şiş oyyyyy

Sabah 1 kaşık zeytinyağı içtim az daha kusuyordum iğrenç birşey ya bi daha töbeee sonrada buzdolabını açtım öyle içindekilerle bakıştık canım hiçbirşey istemedi 1 tane salatalık yedim biraz önce de 1 kase pirinçli yoğurt çorbası içtim... yarın ablamla bebiş geliyoooo 3 saattir temizlik yapıyorum odamın duvarını sildim ve bütün evi dip bucak temizledim şuanda kolumu kaldırmaya bilem takatim yok çooook yorgunum galiba bugünlük temizlik 5 mil leslie denk geliyodur

Ben deeeee üstüne bide iş yerinde mutsuzum bugün.. Ve tartıda 60.2 çıktım :120:

hejira sana kanıtlarla geldim

bu arada benim adım özge sizleri çok sevdim valla

bizde seni çok sevdik canımmm

dadlım hiç moralini bozma bende hafta sonu deli gibi yemiştim 88.5 den 89.1 olmuştum. Ama çok şükür bugün 88.1 çıktım pes etme aynen devam

kıyamamm :2::2::2: karnına masaj yapmayı dene melekciğim belki düzelir birazcık . Ayacıklarınıda sıcak tutmayı ihmal etme

kıyamamm :2::2::2: karnına masaj yapmayı dene melekciğim belki düzelir birazcık . Ayacıklarınıda sıcak tutmayı ihmal etme

İnşallah canım çok teşekkür ederim
Hedefim büyük bu kez 50-52 arası istiyorum
Fakat pek umudum yok

Yok canım umudun olmasa burda olmazdın dimi umut hep var ama arada inancımızı kaybediyoruz buradada ona izin vermiyoruz hep destek tam dersek yapacaz hepberaber

İnşallah canım çok teşekkür ederim

Yok canım umudun olmasa burda olmazdın dimi umut hep var ama arada inancımızı kaybediyoruz buradada ona izin vermiyoruz hep destek tam dersek yapacaz hepberaber

Teşekkür ederim canımcım. Hemen olsun isteyerek hata yapıyoruz belkide...

100. sayfamızı kutluyorum inşallah hepimiz incecik oluruzzz:82:

umarım veririm haftada 1kg gitse süper olurdu ben de yazarm bundan sonra her cumaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…