günaydın kızlarrrr
sabah kahvaltısında kalorim biraz fazla oldu az yemeye çalışmama rağmen
ama jillian level 1 e başladım şimdi canım çıktı yediklerimin hepsi gitmiştir muhtemelen
iyi geceler kızlarrrr
kalorim çok oldu malesef öyle çok aşırı da bişi yemedim ama
jillianı yaptım yine.. bacaklar pert durumda
kocam şuan sucuk ekmek yapıyo kendine ama ben karşı koycam ona yemicem
tatlım üzülme :26::26: günde 3 litre su içemiyorsan 3 litreye kadar içmeye çalış bağırsaklarına yardımcı olur diye düşünüyorum. Bende işe yarıyordu.
Bitki çayı içmedin mi kuzum?
Bende katılayım mı aranıza ?
Dün diyetisyene gittim kalori sınırlaması yaptı. Günlük 1600 küsür kalori alma hakkım varmış henüz alışveriş yapmadığım için bugün başlayamadım yarın başlıycam inş
kızlar çok keyfsizim şu günlerde canım hiçbirşey yapmak istemiyor
en son 57.5 kilo çıkmıştım dün oruçluydum haliyle yedim de yedim bugün 57.9 çıktım
siz maşallah ne güzel gidiyorsunuz
hejira sana kanıtlarla geldim
bu arada benim adım özgesizleri çok sevdim valla
en son 57.5 kilo çıkmıştım dün oruçluydum haliyle yedim de yedim bugün 57.9 çıktım
Hatırladım sanki. Benim adım Didem Hatta fotoğraftaki de benim
Araya sıvışıyımbende melek Kız didem pek güzel ve zayıf görünüyosun maşallahhh darısı başıma
Eski fotoğraf o canım yagençtim o vakitler
neden ki orda kaç kilosun şimdide çok değil ki kilon:44:
O fotoğrafta sanırım 55-56 falanımdır
hejira sana kanıtlarla geldim
bu arada benim adım özgesizleri çok sevdim valla
Bende sendenim cimcime çok keyifsizim sinirliyim karnımı cartt yine ortadan ikiye ayırmak istiyorum o derece psikolojim bozuk acım ve hiç bir şey yiyemiyorum ama karnım deli gibi şiş oyyyyy
Sabah 1 kaşık zeytinyağı içtim az daha kusuyordum iğrenç birşey ya bi daha töbeeesonrada buzdolabını açtım öyle içindekilerle bakıştık canım hiçbirşey istemedi 1 tane salatalık yedim biraz önce de 1 kase pirinçli yoğurt çorbası içtim... yarın ablamla bebiş geliyoooo 3 saattir temizlik yapıyorum odamın duvarını sildim ve bütün evi dip bucak temizledim şuanda kolumu kaldırmaya bilem takatim yok çooook yorgunum galiba bugünlük temizlik 5 mil leslie denk geliyodur
Yine olursun canım inşallah
kıyamamm :2::2::2: karnına masaj yapmayı dene melekciğim belki düzelir birazcık . Ayacıklarınıda sıcak tutmayı ihmal etme
Hedefim büyük bu kez50-52 arası istiyorum
Fakat pek umudum yok
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Yok canım umudun olmasa burda olmazdın dimi umut hep var ama arada inancımızı kaybediyoruz buradada ona izin vermiyoruz hep destek tam dersekyapacaz hepberaber
Hatırladım sanki. Benim adım Didem Hatta fotoğraftaki de benim
AminnnnnnKeşke pasta yiyerek kutlasaydık 100. sayfayı
Öncelikle 10 kiloyu gözünde büyütme ve 1 haftada hemen kilo vermeyi de canım ben spora başladığım ilk 1 ay kilo verememiştim sende de olabilir bu seni yıldırmasın belki gram gram gider ama eninde sonunda gider sen merak etme kendini strese sokma ne kadar rahat olursan o kadar az yersin ve beynin rahat olursa daha verimli zayıflarsın emin ol
Bizim tartı günlerimiz cuma tablo yapıyoruz ve 1,2,3 leri belirliyoruzinşallah haftaya tartıda eksileri görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?