İş çok stresli son 1 haftadır, hiç birşeye fırsat bulamıyorum
Aslında asıl sorunum üstümde çalışan hanımla sanırım, bazen davranışlarına bi anlam veremiyorum, söylemek ya da sormak istediğim şeyi rahatça söyleyemiyorum, asık suratı bazen beni canımdan bezdiriyor, bütün enerjimi emiyor
canım üzülme lütfen hiçbirşeye kafanı takma sabırlı ve sakin olmaya çalış müzik dinle hareketli bana iyi geliyor sanada iyi gelir inş.Ya bide 3 gündür mesaiye kalıyorum, evde de durumlar karışık, haftasonu açıköğretim sınavı var
Moralmanım çok bozuk, bana destek olun nolur, ilgilenin benle
ahh ahh iş yerlerinde bayanlarla çalışmak bazen çok çekilmez olur çok iyi bilirim.İş çok stresli son 1 haftadır, hiç birşeye fırsat bulamıyorum
Aslında asıl sorunum üstümde çalışan hanımla sanırım, bazen davranışlarına bi anlam veremiyorum, söylemek ya da sormak istediğim şeyi rahatça söyleyemiyorum, asık suratı bazen beni canımdan bezdiriyor, bütün enerjimi emiyor
canııııııııııııııııııııım hoş geldin. Kiloma en yakın sen olduğun için bu cılızların içinde kendimi iyice kötü hissetmeye başladıydım iyikide geldinSlm kizlarrre ben geldimmm. Fakirligin gozu kor olsuuuun anca odedim faturayi haha. Son gelismelerden haberdar edim.sizi. bir haftadir 85.5-86 kg gidip geliyorum. 91dim bir ay olcak rejime baslayali. Durdu kilo veremiyorum. Ama bozmadim devammm. Yarin esimle disarda yicez kizimi gezdirelim diyoruz. Sizce ne yiyeyim disarda az kalorili????
oh oh maşallah.Herkese günaydın
Detoksum dün akşam bitti kızlar, başlarken 60,2 kiloydum, bu sabah tartıldım 59,3 çıktım
Hiç yoktan iyidir sanırım.
Diyete başlarken tartılmamıştım tartım bozuk olduğu için, fakat tahminimce 61 kilo civarındaydım.
son 10 gün içinde detoksla birlikte 1,5-2 kilo verdiğimi varsayıyorum ben.
Benim için iyi bi sonuç.. Moral bozmadan devam..
Yani şuanki kilom: 59.3 kg.
günaydın kızlar
benim moralim çok bozuk valla.. 1 haftadır diyet yap abur cubura el sürme.. 6 gün hiç aksatmadan jillian yap canın çıksın sadece vere vere 300 gr ver..
ve de ilk haftam benim.. ilk hafta daha çok gider ya normalde..
geçen cuma 55.1 dim.. bu cuma 54.8
canım üzülme lütfen hiçbirşeye kafanı takma sabırlı ve sakin olmaya çalış müzik dinle hareketli bana iyi geliyor sanada iyi gelir inş.
ahh ahh iş yerlerinde bayanlarla çalışmak bazen çok çekilmez olur çok iyi bilirim.
canııııııııııııııııııııım hoş geldin. Kiloma en yakın sen olduğun için bu cılızların içinde kendimi iyice kötü hissetmeye başladıydım iyikide geldin5.5 kilo vermişsin gayet başarılı tebrik ederim. Dışarda yemek yiyeceksen ızgara yada balık türlerini tercih edersen daha hafif olur yanında da salata ohh nefis.
oh oh maşallah.
canım nasıl o kadar az verdin inan bende üzüldüm.ama takma kafana bol bol su iç lavaboya çık kesin kilon az çıkacaktır. Hiç moralini bozma önümüzdeki haftalar bizi bekliyor. Ben bu hafta gram oynamamışım birde beni düşün
Kızlar hepinizin o pofidik yanaklarına
Hayırlı güzel cumalar hepinize.
Sabah tartıya bir çıktım birde ne göreyim koskocaman 88.3 şok oldum ağlamaklı oldum ama pes etmek yok
Dün 87.1 çıktım bugün 88.3 bu kadarda olur mu bilemedimki. Dün akşam ailecek yemeğe çıktık ekmek hiç yemedim ızgara türü şeylerle salata yedim geldim geç vakit üşenmedim leslie 3 mil yaptım sabah bir baktım 88.3
Şuanki kilom 88.3
Canım yeşilçay içiyo musun belki içtiğin suyu tutuyordur vücudun ben bazen içmeyi unuttuğum da oluyor yeşilçay çözümiçiyorum canım yaa hiç su içmeyen ben telefonuma program kurdum hatırlattıkça içiom..
eskiden de diyet yapan insanım bi de.. ilk hafta en az 1.5 kilo fark ederdi sonra yavaşlardı.. anlamadım bu sefer nie böle oldu
ben de senin gibi dün daha az çıkmıştım bugün sabah 400 gr daha fazla çıktım.. aynı şekilde kaynanamlardaydık geç geldik eşim yattı uyudu ben jillian yaptım banyo yaptım çok geç yattım.. ama sonuç bu oldu
neyse
Canım yeşilçay içiyo musun belki içtiğin suyu tutuyordur vücudun ben bazen içmeyi unuttuğum da oluyor yeşilçay çözüm
o nasıl canım :26:günaydın fıstıklar... Hemen kilomu bildireyim 57.3 kilo çıktım yanlız bugünden itibaren bir hafta kalori saymayı bırakıp karbonhidrat saymayı düşünüyorum
ayy canım aynı benim eşimi anlattın. Bizde geç geldik yattı uyudu pofidikiçiyorum canım yaa hiç su içmeyen ben telefonuma program kurdum hatırlattıkça içiom..
eskiden de diyet yapan insanım bi de.. ilk hafta en az 1.5 kilo fark ederdi sonra yavaşlardı.. anlamadım bu sefer nie böle oldu
ben de senin gibi dün daha az çıkmıştım bugün sabah 400 gr daha fazla çıktım.. aynı şekilde kaynanamlardaydık geç geldik eşim yattı uyudu ben jillian yaptım banyo yaptım çok geç yattım.. ama sonuç bu oldu
neyse
Bu hafta bende hiç yeşil çay içmedim ara verdim ondandır belkideCanım yeşilçay içiyo musun belki içtiğin suyu tutuyordur vücudun ben bazen içmeyi unuttuğum da oluyor yeşilçay çözüm
Kızlar çok yoğun olduğum için hepinize ayrı ayrı yazamıyorum, topluca halledeyim.
Kilo verenlerin mutluluklarını, veremeyen canlarımın üzüntülerini paylaşıyorum.
Cimcime karbonhidrat saymak konusunda azcık bilgi bekliyorum
günaydın kızlar
benim moralim çok bozuk valla.. 1 haftadır diyet yap abur cubura el sürme.. 6 gün hiç aksatmadan jillian yap canın çıksın sadece vere vere 300 gr ver..
ve de ilk haftam benim.. ilk hafta daha çok gider ya normalde..
geçen cuma 55.1 dim.. bu cuma 54.8
Loopdidocumm hosbuldm.canim
Yanliz.birakirmiyim.seni.kiz. siskolukdan kurtuaricam ikimizide:))
Bende kilo bildirimi yapim 85.5cikdim sabah. Gecen hafta 86dim
Menüm
Sabah .yumurta .peynir. domts .yesillik
Ara:balik kraker:))
Oglen: haslanmis karnibahar. Patates. Yogurt .baharat
Ara: elma veya armut
Aksam:izgara tarzi biseyler. Salata yerim disarda. Bardakda misir falanda aliriz kesin hihihi:)
Herkeze kolay gelsin canlar
günaydın kızlar
canım hiç moralini bozma çünkü geçen hafta bende çok az kilo verdim ilk hafta 3 kilo vermiştim geçen hafta sadece 800 gram verdim üstüne üstlük sonraki 3 gün tartıda yerimde saydım hatta 2 gün 200 gr fazla bile çıktım ama tekrardan vermeye başladım sanırım belimde ve karnımda belirgin bir incelme görüyorum.göbüşüm küçülmüş acayip mutlu oluyorum.bu hafta ne kadar verdim bilmiyorum çünkü Ankara da ablamın yanına geldim ve onda tartı yok kaç kilo verdim acaba
Merhaba Kızlar ablamcım ve minnak yeğenim dün gece geldiğim için bugünlük tabloyu akşama yaparım kusura bakmayın bu arada kilom 78.9
Kızlar slm
sabah kalkar kalkmaz 1 bardak ılık elma sirkeli suyumu içtim ardından leslie 2 mil yaptım ardından 8 dakika abs yani karın çalıştım ardından da 15 dk twister da bel çalıştım.
kahvaltıda:1 bardak beyaz çay 1 küçük domates 1 salatalık 1 köy biberi 2 zeytin 1 haşlanmış yumurta 3 küçük parça süzme peynir ve 2 dilim tam buğday ekmeği yedim.ohhhhhhhh ne yemişim be ama kahvaltı benim için çok önemli öğlen ve akşamda az yerim
kızlar yeşil çayı ihmal etmeyin
Karbonhidrat diyeti de kalori sayar gibi karbonhidrat sayıyorsunuz kaloriye göre çok daha hızlı gidiyor kilolar bir hafta yapmıştım 3 kilo vermiştim daha önce sonra ara ara bir iki gün yaptım bana çok sağlıklı gelmedi fazla kilo verdirdiği için su kaybı da olabilir diye düşünüyorum şimdi yapmak istiyorum çünkü moral lazım bana 3 aydır yapıyorum 3.5 kilo verdim büyük başarı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?