Bu detoksu yaparken elma filan yiyemiyoruz bildiğim kadarıyla
Neyse o kadar da kötü durumda değilim, yalnız bu akşam jillian ı yapamayabilirim.
merhaba...canım bende kilo verdikçe planladığım zamana göre kalori miktrım düşüyordu 1000 altına düşmüştü sonra baktım o ara hiç kilo veremiyorum netten araştırdımıştım ve 1000 altında kalori alımında metabolizma uyarılmıyormuş ...oyüzden sınırım 1000...
GünaydınnnHerkese günaydınnnn
Dün akşam Jillian ı yapamadım, odamın yerini değiştiriyorum da ortalık dandiniydi, üzgünüm..
Detoksumla alakalı bilgi vereyim; dün sabah tartıldım ve bütün gün detoks kurallarına uydum, bu sabah tartıldığımda 600 gram eksik gösteriyordu. Sevineyim mi bilemiyorum çünkü benim kilo habire oynuyoryani tam olarak ne verdim ne yaptım bilemiyorum..
Bugün yine detoksa devam..
günaydın kızlarrrr
dün eşimle ay dönümümüzü kutlamak için dışarda yedik
ızgara köfte az kuzu eti az da sucuk yedimbi de pembe şarap içtim kalorim 1200 civarındaydı sanırsam
bi de dün jillianı aç karınla yaptım çok daha kolay oldu daha az zorlandım sanki
yan yağlarımın azaldığını hissediyorumgöbek de hafifledi sanki
benim eskiden sadece göbek olurdu şimdi mide kısmım da çok şiş onu da yok etmek istiyorum
Günaydınnn
Jillian zor mu:26:
Selam kızlar. 2 haftadır kalori sayıyorum günde yaklaşık 800 kalori alıyorum bunun yanında hamur işi tatlı yağlı şeylerden uzak duruyorum aynı zamanda jillianla spor yapıyorum. Ama ilk günler birden 1.5 kilo falan vermiş olmama rağmen 1 haftadır durdu veremiyorum. Veremediğim gibi 200 gram fazla geliyorum 2 gündür. Nerede yanlış yapıyorum neden böyle moralim çok bozuk
Oyyyyy tatlı krizim geldi kızlarkayısılı form çayla geçirmeye çalışıyorum
Ve bu detoks denen illet hiç bana göre değilmiş, mutsuzummmmm
bende ilk gün yaptım 2. gün zorlandım canım neyse az kaldı sabret
Ya bide 3 gündür mesaiye kalıyorum, evde de durumlar karışık, haftasonu açıköğretim sınavı var
Moralmanım çok bozuk, bana destek olun nolur, ilgilenin benle
Ya bide 3 gündür mesaiye kalıyorum, evde de durumlar karışık, haftasonu açıköğretim sınavı var
Moralmanım çok bozuk, bana destek olun nolur, ilgilenin benle
canım hemen ilgileneyim seninleee
yapmaktan hoşlandığın bişiler yapmaya çalışsan mesela ben kitap okumayı çok seviyorum fırsat buldukça hemen okuyorum moral bozukluğuma da iyi geliyo
bi de jillian yaparken de stres attığımı fark ettim
onun dıiında seni sıkan konuları anlatmak istersen de dinleriz seve seve
Kıyamam canım ya sıkıntı yapma hepsinin üstesinden gelirsin sen zaman zaman oluyor böyle dönemler geçecek üzülme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?