Kalori Arkadaşım

Bu detoksu yaparken elma filan yiyemiyoruz bildiğim kadarıyla
Neyse o kadar da kötü durumda değilim, yalnız bu akşam jillian ı yapamayabilirim.

Hımm anladım canım o zaman hayırlısı artık

Acaba benim ondan mı metabolizmam çalışmıyo ama şu 2-3 gündür sağlıksız besleniyorum çünkü canım istemiyo karnım şiş olduğu için

Günaydınnnnnnnnnn Hayırlı Sabahlarr

Eklentiler

• $minions-7.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlarrrr
dün eşimle ay dönümümüzü kutlamak için dışarda yedik
ızgara köfte az kuzu eti az da sucuk yedim bi de pembe şarap içtim kalorim 1200 civarındaydı sanırsam
bi de dün jillianı aç karınla yaptım çok daha kolay oldu daha az zorlandım sanki
yan yağlarımın azaldığını hissediyorum göbek de hafifledi sanki
benim eskiden sadece göbek olurdu şimdi mide kısmım da çok şiş onu da yok etmek istiyorum

Günaydın grip olmuşum yataktan kalkamıyorum . Kahvaltıyı kaçırdım diğer öğünlerden devam etsem olur mu ki

Herkese günaydınnnn

Dün akşam Jillian ı yapamadım, odamın yerini değiştiriyorum da ortalık dandiniydi, üzgünüm..

Detoksumla alakalı bilgi vereyim; dün sabah tartıldım ve bütün gün detoks kurallarına uydum, bu sabah tartıldığımda 600 gram eksik gösteriyordu. Sevineyim mi bilemiyorum çünkü benim kilo habire oynuyor yani tam olarak ne verdim ne yaptım bilemiyorum..
Bugün yine detoksa devam..

Kız çeler suyu illa sek mi içmemiz gerekiyor? Yeşilçay başta olmak üzere şekersiz bitki çaylarıyla dolduramaz mıyız ?

Günaydınnn
Jillian zor mu:26:

Sen böyle göbek gitti, yanlar gitti falan dedikçe ben kıskanıyorum yaaaa

Şaka bir yana da bari bir kaçımız başarılı olalım ya, tebrik ederim canımcım

[h=1]Toksinleri yok eden detoks içecekler[/h]Elma ve Armut
Bu lezzetli detoks içeceğini öğünlerinize eklemeye çalışın. Vücudunuzda birikmiş olan toksinlerin dışarıya atılmasını sağlamak için tek yapmanız gereken şey bir blenderda 2 elma ile 2 armutu karıştırmak. Meyvelerin sadece suyunu sıkmanıza gerek yok. Sadece küçük parçalar halinde olması yeterli. Bu içeceği günde 2 kere almanız detoks sürecini başlatacaktır.

Salatalık ve Limon
Günlük yediğimiz salatalarımızda bolca bulunan salatalık ve limonun mükemmel birer antioksidan olduğunu biliyor muydunuz? Diyetinizi aynı zamanda detoks yaparak uygulamaya karar verdiyeseniz bir salatalık ve yarım limon ile yapacağınız içeceğinizi günde iki kere içmelisiniz. Bütün hafta boyunca içmenizi tavsiye ettiğimiz bu içecek, sizi enerjik ve bağışıklı sistemi kuvvetli biri haline getirecek.

Greyfurt ve Limon
2 greyfurt ve 1 limon ile yapacağınız C vitamini, magnezyum ve kalsiyum bombası içeceğiniz, vücudunuzda var olan zararlı toksinleri atacaktır. Biraz ekşi bir içecek olmasına karşın oldukça faydalı.

Bende sizlerden kıskandım kendime detoks içeceği yaptım ne kıskancım ay bende 1 greyfurt 2 salatalık ve yarım limondan yaptım sabah aç karnına 1 lt su içtim bide aç karnına suyu deneyeyim dedim en zararsızı o Şimdi detoksumu yudumluyorum tadı güzel oldu :126:

Bu arada yaptım içecek 93 kaloricik

Son düzenleyen: Moderatör:
Slm kızlar
Güneşli bir Ankara sabahından herkese günaydın.sabah kalktım elmalı sikeli ılık suyumdan bir bardak içtim.Sonra leslie 2 mil ve ardından 8 minute abs yaptım.Kahvaltıda 1 köy biberi 1 domates 3 siyah zeytin 3 küçük parça süzme peynir 1 büyük dilim tam tahıllı ekmek 1 bardak beyaz çay içtim.

Selam kızlar. 2 haftadır kalori sayıyorum günde yaklaşık 800 kalori alıyorum bunun yanında hamur işi tatlı yağlı şeylerden uzak duruyorum aynı zamanda jillianla spor yapıyorum. Ama ilk günler birden 1.5 kilo falan vermiş olmama rağmen 1 haftadır durdu veremiyorum. Veremediğim gibi 200 gram fazla geliyorum 2 gündür. Nerede yanlış yapıyorum neden böyle moralim çok bozuk

Kilo kaybının sebebini bilmiyorum ama günde 1000 kalorinin altında almak pek sağlıklı değil, aklında bulunsun..

Oyyyyy tatlı krizim geldi kızlar kayısılı form çayla geçirmeye çalışıyorum

Ve bu detoks denen illet hiç bana göre değilmiş, mutsuzummmmm

Ya bide 3 gündür mesaiye kalıyorum, evde de durumlar karışık, haftasonu açıköğretim sınavı var
Moralmanım çok bozuk, bana destek olun nolur, ilgilenin benle

canım hemen ilgileneyim seninleee
yapmaktan hoşlandığın bişiler yapmaya çalışsan mesela ben kitap okumayı çok seviyorum fırsat buldukça hemen okuyorum moral bozukluğuma da iyi geliyo
bi de jillian yaparken de stres attığımı fark ettim
onun dıiında seni sıkan konuları anlatmak istersen de dinleriz seve seve

Ya bide 3 gündür mesaiye kalıyorum, evde de durumlar karışık, haftasonu açıköğretim sınavı var
Moralmanım çok bozuk, bana destek olun nolur, ilgilenin benle

Kıyamam canım ya sıkıntı yapma hepsinin üstesinden gelirsin sen zaman zaman oluyor böyle dönemler geçecek üzülme sen

Kıyamam canım ya sıkıntı yapma hepsinin üstesinden gelirsin sen zaman zaman oluyor böyle dönemler geçecek üzülme sen

İş çok stresli son 1 haftadır, hiç birşeye fırsat bulamıyorum
Aslında asıl sorunum üstümde çalışan hanımla sanırım, bazen davranışlarına bi anlam veremiyorum, söylemek ya da sormak istediğim şeyi rahatça söyleyemiyorum, asık suratı bazen beni canımdan bezdiriyor, bütün enerjimi emiyor

Slm kizlarrre ben geldimmm. Fakirligin gozu kor olsuuuun anca odedim faturayi haha. Son gelismelerden haberdar edim.sizi. bir haftadir 85.5-86 kg gidip geliyorum. 91dim bir ay olcak rejime baslayali. Durdu kilo veremiyorum. Ama bozmadim devammm. Yarin esimle disarda yicez kizimi gezdirelim diyoruz. Sizce ne yiyeyim disarda az kalorili????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…