Kalori Arkadaşım

İlac neydi ? ben de bi kere gittigimde bekardım o zaman . adam dedı kolonoskopi yapalım ama tavsıye etmiyorum bekarsın travma yaratabilir dedi.

İlac neydi ? ben de bi kere gittigimde bekardım o zaman . adam dedı kolonoskopi yapalım ama tavsıye etmiyorum bekarsın travma yaratabilir dedi.
Bekarlıkla ne alakası var saçmalığa bak, hadsiz doktor.
İlacı hatırlamıyorum canım, ben de ne zamandır ilacın adını hatırlamaya çalışıyorum.
Şimdi detaylı araştırdım ama bulamadım.

bencede saçmalamış doktor ben yaptırdım sıkıntılı birşey ama sağlık için dayanıyorsun açıkcası

duphalac surup kullandm ben bi ara, ama asırı sekerlı oldugu ıcın ıcemedım. Şerbet vb seyleri yiyemiyorumda. ( COK SUKUR)

duphalac surup kullandm ben bi ara, ama asırı sekerlı oldugu ıcın ıcemedım. Şerbet vb seyleri yiyemiyorumda. ( COK SUKUR)
S ile başlayan adı vardı, internetten bu şekilde araştırdım.
İki tane ilaç çıkıyor ama ikisinin de kutusu benim kullandığım ilacın kutusundan değil.

Harikasın
Evet bu

işte geldim burdayım ben bu ıste ustayım. ben de sen soleyınce hatırladım bak sımdı :)) vermıstı baska bı doktor bunu ama cok gaz yapıyodu 2 gun ıctım 3. gun bıraktım. cunku eskı ıs yerımde gaz cıkarma ımkanım yoktu resmen kıckıca oturuyoduk 10 kişi. sımdı burda rahatım. alsak mı onu yeniden ?

Bende gaz yapmamıştı.
Kız ofiste gaz çıkarılır mı, tuvalet ne güne duruyor

bende de gaz çok oluyor yaa habire wc ye gidlmiyor evli olmak bu gibi durumlarda işkence

ay kus kadar kılo almıs artıdayım dıyo

300 gr mı 3-4 haftada verince önemli oluyor

2 ay önce regl sancılarım için dr un verdiği bir ilaca başladım ve 20 günden fazla kullandım sonra yan etkilerinin kilo almak ve tüylenme olduğunu netten öğrenip hemen bıraktım tabi o sırada 1,5 kg civarında kilo almıştım daha yeni yeni toparladım

kızlar ben suyu bırakıyorum. kesin karar verdim. su bende kilo yapıyor.

su içsem yarıyor diyenleri şimdi anladım.

şu cuma yarışmasına gireli 3 haftayı doldurdum ve ben 3 haftadır düzenli kilo alıyorum.

ben günlük hayatımda düşük tansiyonlu biriyim. 10 a 5.5 falan çıkar tansiyonum. onun için de yemekleri falan tuzlu seviyorum. vücudum istiyor yani tuzu.

günde 1 litre su içen yada onu bile içemeyen birisiydim. susamıyordum da. susayınca zaten içiyorum. demekki vücudumun istediği kadar suyu alıyordum. benim vücut buna alışık. şimdi anladım ki ben 3 haftadır 2 lt su içmeye çalışıyorum ya. vücudum şaşırdı ve bol su girişi olunca onu ödem olarak depolamaya başladı. böbreklerim demekki fazla suyu atamadı. hücrelere de su girince şiştiler. tuzda suyu tuttu. şişirdi beni. kakamı da 3 gündür yapmama rağmen ben geçen cumadan bu yana 1.5 kilo almış görünüyorum.
ki 1100 kaloriyi geçmeden beslendim. akşamları hafif yedim hatta bazen yemedim bile. homili gırtlak yesem bile 1 haftada 1.5 kilo alamayacağıma eminim.

sözün kısası ben artık eski su düzenime geri döneceğim..

kız sen yalnız olduğunda salıp duruyorsan senin odaya girilmez elleeemmm . asıl tek başına otururken gaz çıkarmak daha riskli. odaya birisi gelince o kokuyu kim oluşturmuş basbaya belli olur.

ama kalabalıkda ay ne koktu böyle yaa falan diyip osurup başkasının üstüne atman daha kolay olur.
Allah dan istanbula oldukça uzaktayım
Bende gaz yapmamıştı.
Kız ofiste gaz çıkarılır mı, tuvalet ne güne duruyor

lütfen wc de osurmayın osuruğunuzun arkasına girene yazık değil mi aaaaa

bende de gaz çok oluyor yaa habire wc ye gidlmiyor evli olmak bu gibi durumlarda işkence

ne demek istedin anlamadım. kocanın yanında mı osurmak zorunda kalıyorsun yani

kız herşeyi de kabak gibi apaçık yazmışsın ne terbiyesizsin senin gibi narin etine dolgun bir hanfendiye yakışıyor mu

kocişim yanında kendimi sıkıp koştura koştura wc ye gitmek zorunda kalıyorum ne kadar zor oluyor bilemezsin
hele kendimi sıkınca iyice mahfoluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…