Maşallah maşallahhkız geçiştirme adam akıllı mideni doyur ki baskı yapsın içerdekilere
sen wc de kaç saniye durduğunuzu milletin taze taze yaptığını anlatırken diyet topiği değildide şimdimi diyet topiği oldu al sana
Aynen bende kendimde denedim ne kadar az kalorili dandik şey yersem o kadar uzun oluyor wc ye çıkma sürem ne zamanki güzel beslenip yiyorum nazar değmesin hergün çıkıyom
hakketen haaa hatta kafasına vurmadan diyet topiği bu diyet der gibi yapıyor ağzınıda.
beni dinleyen bi sen oldun. aynı markayı mı aldın sende.
siyah yada turuncu arasındaki fark ne kızlarya ben peyman bulamadım, kuruyemişçiden aldım . hangi marketten aldın ki . ama kuruyemişçinin de siyah ama çok lezzetliydi
Aynı markayı aldım. Sabah kuru kuru bi tane yedim, önden bi bardak su arkasından bi bardak su içtim, saat 11 gibi tuvalete çıktım. Ne kadar ilgisi var bilemiyorum ama... Dün sabahta yemiştim, dün de çıktım tuvalete.
öğğlende demi salata yiyon
öğğlende demi salata yiyon
bende alacaktımda para durumum sıkışık bir sonraki aya erteledim
siyah yada turuncu arasındaki fark ne kızlar
hangi markettttttt14.00 de eğitime gidiyorum arkamdan çok konuşmayın bakayım
cnm sarı olan işlem görmüş kayısı yani kükürt ile sarartıyorlar kayısıyı diğeri gün kurusu adı üstünde güneşte kurutuluyor tabiki onunda bir işlem görmüşlüğü vardır ama sarı kadar değil bu bilgileri 2 yıl çalıştığım kuruyemiş firmasında öğrendim (migrosun kuruyemişcisi)siyah yada turuncu arasındaki fark ne kızlar
hangi markettttttt
ben migros sanal marketten söyledim eve getirdiler.
1,5 litre olmak üzere 10 dk ya olur
bu arada bu içtiğim suların 1 ml si bile mi bağırsağıma gitmezarkadaş anlamış değilim yaaa..... hepsi böbrekten çiş oluyor
Aynı markayı aldım. Sabah kuru kuru bi tane yedim, önden bi bardak su arkasından bi bardak su içtim, saat 11 gibi tuvalete çıktım. Ne kadar ilgisi var bilemiyorum ama... Dün sabahta yemiştim, dün de çıktım tuvalete.
siyah yada turuncu arasındaki fark ne kızlar
Çok faydalı bir bilgi oldu, e tabii Malatyalı olmanın faydasıcanım sarı olanını topluyorlar kasalar halinde kocaman fırından odalara koyuyorlar içeri de kükürt yakıp fırını ısıtıyorlar belli bir süre sabit ısıda fırında bekletiyorlar sonra çıkarıp çekirdeğini ayıklıyorlar ve serip iyice kurumasını sağlıyorlar
kahverengi olanı ise hiç kükürtlü fırına girmeden direk seriliyor içinde kimyasal olmuyor
ben oldum olası sarı olanı sevmem hep kahverengini yerim sarı olanda kükürt tadı ve kokusu beni çok rahatsız ediyor
Not: kükürtü kurtlanmasın böceklenmesin daha uzun ömürlü olsun diye koyuyorlar
cıkması lzım ama cıkmıyo sonra da kılo olarak yerlesiyo isteeaksamları esım evdeyken yiyorum yine ya. ama vardıyalı ya sımdı cogu zaman olmuyo yemek vaktinde evde. o yuzden ben de salata yogurt kahvaltı gibi geçiştiriyorum .
ama evet bi ara yetti be deyip hapur hupur herşeyi yiyodum çok guzel çalışıyodu bagırsaklarım .
Sinokiye katılıyorum, ne kadar çok yersen o kadar çok tuvalete çıkıyorsun.
Ben mesela ekmek yemezsem yeteri kadar hiç hiç hiç çıkamıyorum.
Bi aralar salata falan yiyordum öğlenleri, o zamanlar tam bir kabustu benim için.
Ama bu gün kurusu işe yaradı sanki
Şu an tam da salata yerken yani.... Sölencek sey mı bu :/ Ama bayagı buyuk bı salata yanında yogurt ve kepek ekmedi yiyorum biraz şaapar belki :s
cnm sarı olan işlem görmüş kayısı yani kükürt ile sarartıyorlar kayısıyı diğeri gün kurusu adı üstünde güneşte kurutuluyor tabiki onunda bir işlem görmüşlüğü vardır ama sarı kadar değil bu bilgileri 2 yıl çalıştığım kuruyemiş firmasında öğrendim (migrosun kuruyemişcisi)
canım sarı olanını topluyorlar kasalar halinde kocaman fırından odalara koyuyorlar içeri de kükürt yakıp fırını ısıtıyorlar belli bir süre sabit ısıda fırında bekletiyorlar sonra çıkarıp çekirdeğini ayıklıyorlar ve serip iyice kurumasını sağlıyorlar
kahverengi olanı ise hiç kükürtlü fırına girmeden direk seriliyor içinde kimyasal olmuyor
ben oldum olası sarı olanı sevmem hep kahverengini yerim sarı olanda kükürt tadı ve kokusu beni çok rahatsız ediyor
Not: kükürtü kurtlanmasın böceklenmesin daha uzun ömürlü olsun diye koyuyorlar
Bugun aci cehre tohumu aldim. Yorumlari okudum da tuvalaetten cikamadim falan demis cogu kisi . ve herkes 2 saat icinde ciktigini solemis. Saat 22.00 da icmistm saat 01.00 hala yok bisey bakalim gece uyanicam mi. Ama aksamdan beri bayagi bayagi gaz ccikardim cok rahatladm. Bi de tamamina ererse cok mutku olcam. Bi de misir yedim. Aci cehre olmazsa o kesin cikarir diye umid ediyorumwc ye çıkma sıklığı metabolizmanın hızı gösterir susuu bu durumda senin metabolizma durmuş herhalde
gün içinde hep bir şeyler atıştır masum şeyler olsun
mesela sabah kayısını ye suyunu iç kahvaltını yap
saat 10 gibi 2 kayısı daha ye yada 3-4 çiğ kuru yemiş ye badem, fındık, ceviz
öğle yemeğini yedikten sonra yeşil çay iç ( bana hep iyi gelir ),
öğle yemeğinden 2-3 saat sonra yine bir şeyler atıştır kayısı , kuru yemiş yada ufak bir meyve falan
akşam yemeğinde yada sonrasında muhakkak yoğurt ye
eminim bu seni hızlandıracaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?