kızlar ben suyu bırakıyorum. kesin karar verdim. su bende kilo yapıyor.
su içsem yarıyor diyenleri şimdi anladım.
şu cuma yarışmasına gireli 3 haftayı doldurdum ve ben 3 haftadır düzenli kilo alıyorum.
ben günlük hayatımda düşük tansiyonlu biriyim. 10 a 5.5 falan çıkar tansiyonum. onun için de yemekleri falan tuzlu seviyorum. vücudum istiyor yani tuzu.
günde 1 litre su içen yada onu bile içemeyen birisiydim. susamıyordum da. susayınca zaten içiyorum. demekki vücudumun istediği kadar suyu alıyordum. benim vücut buna alışık. şimdi anladım ki ben 3 haftadır 2 lt su içmeye çalışıyorum ya. vücudum şaşırdı ve bol su girişi olunca onu ödem olarak depolamaya başladı. böbreklerim demekki fazla suyu atamadı. hücrelere de su girince şiştiler. tuzda suyu tuttu. şişirdi beni. kakamı da 3 gündür yapmama rağmen ben geçen cumadan bu yana 1.5 kilo almış görünüyorum.
ki 1100 kaloriyi geçmeden beslendim. akşamları hafif yedim hatta bazen yemedim bile. homili gırtlak yesem bile 1 haftada 1.5 kilo alamayacağıma eminim.
sözün kısası ben artık eski su düzenime geri döneceğim..
kız sen yalnız olduğunda salıp duruyorsan senin odaya girilmez elleeemmm . asıl tek başına otururken gaz çıkarmak daha riskli. odaya birisi gelince o kokuyu kim oluşturmuş basbaya belli olur.
ama kalabalıkda ay ne koktu böyle yaa falan diyip osurup başkasının üstüne atman daha kolay olur.
Allah dan istanbula oldukça uzaktayım
lütfen wc de osurmayın osuruğunuzun arkasına girene yazık değil mi aaaaa
ne demek istedin anlamadım. kocanın yanında mı osurmak zorunda kalıyorsun yani
kız herşeyi de kabak gibi apaçık yazmışsın ne terbiyesizsin senin gibi narin etine dolgun bir hanfendiye yakışıyor mu
kocişim yanında kendimi sıkıp koştura koştura wc ye gitmek zorunda kalıyorum ne kadar zor oluyor bilemezsin
hele kendimi sıkınca iyice mahfoluyorum
ofisteki senin bölgen anlaşılan koku ile takip edilip bulunabilecek ayarda .bugun cuma kızlar
hahahaah Allah seni bildiği gibi yapsınya sureklı beklemeden cıkıs oldugu ıcın koku olmuyo ofıste 3 kişiyz ama 120 m2 yer , uzak uzak
öneri olarak da suyu degıl de tuzu bırak. suyu da tuzu da azalt. alışınca da tuz az su cok olarak devem edersin
zort zort ossuruyon herhalde sende.
ay midem bulandı.
kızım kendini niye sıkıyon kçını sıkacaksın osurmamak için
pıs ossurukdiye bişey var yavaştan salacan
ofisteki senin bölgen anlaşılan koku ile takip edilip bulunabilecek ayarda .
zort zort ossuruyon herhalde sende.
ay midem bulandı.
kızım kendini niye sıkıyon kçını sıkacaksın osurmamak için
pıs ossurukdiye bişey var yavaştan salacan
ofisteki senin bölgen anlaşılan koku ile takip edilip bulunabilecek ayarda .
kızlarr size bir sorum var evde dip köşe temizliklerinizi ne kadar zaman da bir yapıyorsunuz ( cam silmek, mutfak dolaplarını boşaltıp silmek , komple tüm evi kaldırıp silmek gibi ...)
cam silmek dısında hepsini ayda bir yapıyorum . camlar bu sogukta bana gore değıl
ayda beni çok şaşrttın kız bu ne bir nazik bayan böyle konuşur mu abuk sabuk kaba sabaa ben bunları konuşmayı sevmem aa çok aippp ayol
tabi canım ben anlatıyorum pofidiğin üstüne şu kadar bindimşu kadar kalori yaktım ayda 3 kez biniyorum evliyken ossurmak için wc ye giderken kendimi sıkıyorum bisikletin selesi sert pofidiğim yumuşak boşuna mı pofidik diyoruz bilmem neeee bilmem neee. aklıma gelmiyor ki diğer yazdıkların.
bunlar normal terbiyeli şeyler de benim gaz çıkarma konusunda verdiğim akıllıca işe yarar taktikler mi ayıp oldu anacım.
abuk sabuk demiş bi de yazdıklarımaa
zaten beni kimse sevmiyor. Herkes kızıyor
Ayy bahar öldürdün beni gülmekten yaaadııdddt dııııdddt dııııdddttt sinoki kilo almış
zaten beni kimse sevmiyor. Herkes kızıyor
Ayy bahar öldürdün beni gülmekten yaaa
sus kızesprik olsun gülelim edelim diye laf yazıyorum sen abuk sabuk yazmışsın ayıp bilmem ne diyorsun.
herhalde ki günlük hayatımda çevremdeki insanlar la bu şekilde konuşmuyorum.
sen anlatıyormusun pofidiğe şöyle bindim böyle indim diye iş yerinde.
aynı onun gibi.
bende burdakileri sizle olan samimiyetime inanarak biraz da gülelim falan diye bu şekilde yazıyorum.
kızmadım ki sana.
seviyorumda niye sevmiyim sen benim bitanecik sinekimsin.
sen de ayıp şeyler yazıyorsun sonra bana ayıp yazmışsın diyorsun diye örnek gösterdim.
öpüldün canikom
yalan mıne zaman kilo alsan hemen moralin bozuluyor, bi kırılmalar , bi küsmeler , bi kabuğuna çekilmeler , sinirlilik halii ben kaç zamandır boşuna demiyorum bu kız bir an önce istediği kiloya gelse de zavallı pofidik yaşadığı gelgitlerden kurtulsa
hatun sabah kalkıyor + da olduğunu görüyor ve önce pofidiği paylıyor adam daha ayılmaya çalışırken kendini neyin içinde buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?