Kalori Arkadaşım

bugun cuma kızlar

hahahaah Allah seni bildiği gibi yapsın ya sureklı beklemeden cıkıs oldugu ıcın koku olmuyo ofıste 3 kişiyz ama 120 m2 yer , uzak uzak

öneri olarak da suyu degıl de tuzu bırak. suyu da tuzu da azalt. alışınca da tuz az su cok olarak devem edersin

zort zort ossuruyon herhalde sende.

ay midem bulandı.

kızım kendini niye sıkıyon kçını sıkacaksın osurmamak için

pıs ossuruk diye bişey var yavaştan salacan

ofisteki senin bölgen anlaşılan koku ile takip edilip bulunabilecek ayarda .

ahahahaha. yalnız bugun cuma kızlar yazmışım devamı gelmemiş mesajd :))) dua edelim birbirimize dicektim :)

ayda beni çok şaşrttın kız bu ne bir nazik bayan böyle konuşur mu abuk sabuk kaba sabaa ben bunları konuşmayı sevmem aa çok aippp ayol

kızlarr size bir sorum var evde dip köşe temizliklerinizi ne kadar zaman da bir yapıyorsunuz ( cam silmek, mutfak dolaplarını boşaltıp silmek , komple tüm evi kaldırıp silmek gibi ...)

kızlarr size bir sorum var evde dip köşe temizliklerinizi ne kadar zaman da bir yapıyorsunuz ( cam silmek, mutfak dolaplarını boşaltıp silmek , komple tüm evi kaldırıp silmek gibi ...)

cam silmek dısında hepsini ayda bir yapıyorum . camlar bu sogukta bana gore değıl

ayda beni çok şaşrttın kız bu ne bir nazik bayan böyle konuşur mu abuk sabuk kaba sabaa ben bunları konuşmayı sevmem aa çok aippp ayol

tabi canım ben anlatıyorum pofidiğin üstüne şu kadar bindim şu kadar kalori yaktım ayda 3 kez biniyorum evliyken ossurmak için wc ye giderken kendimi sıkıyorum bisikletin selesi sert pofidiğim yumuşak boşuna mı pofidik diyoruzbilmem neeee bilmem neee. aklıma gelmiyor ki diğer yazdıkların.

bunlar normal terbiyeli şeyler de benim gaz çıkarma konusunda verdiğim akıllıca işe yarar taktikler mi ayıp oldu anacım.

abuk sabuk demiş bi de yazdıklarımaa

çatal geliyor

zaten beni kimse sevmiyor. Herkes kızıyor

esprik olsun gülelim edelim diye laf yazıyorum sen abuk sabuk yazmışsın ayıp bilmem ne diyorsun.
herhalde ki günlük hayatımda çevremdeki insanlar la bu şekilde konuşmuyorum.
sen anlatıyormusun pofidiğe şöyle bindim böyle indim diye iş yerinde.
aynı onun gibi.
bende burdakileri sizle olan samimiyetime inanarak biraz da gülelim falan diye bu şekilde yazıyorum.

kızmadım ki sana.

seviyorumda niye sevmiyim sen benim bitanecik sinekimsin.

sen de ayıp şeyler yazıyorsun sonra bana ayıp yazmışsın diyorsun diye örnek gösterdim.

öpüldün canikom

Ayy bahar öldürdün beni gülmekten yaaa

yalan mı ne zaman kilo alsan hemen moralin bozuluyor, bi kırılmalar , bi küsmeler , bi kabuğuna çekilmeler , sinirlilik halii ben kaç zamandır boşuna demiyorum bu kız bir an önce istediği kiloya gelse de zavallı pofidik yaşadığı gelgitlerden kurtulsa

hatun sabah kalkıyor + da olduğunu görüyor ve önce pofidiği paylıyor adam daha ayılmaya çalışırken kendini neyin içinde buluyor

sus kız

haftasou bolbol yiyip şişin emii en çok kiloyu ben almak istemim

günaydınn kızlar herkese iyi haftalarrr

bildirimimi yaptıımm sonuçları bekliyorum

sizde erkenden bildirimlerinizi yapın tablo öğleden sonraya kalmasınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…