cise cok cikiyorum. :)wc ye çıkma sıklığı metabolizmanın hızı gösterir susuu bu durumda senin metabolizma durmuş herhalde
gün içinde hep bir şeyler atıştır masum şeyler olsun
mesela sabah kayısını ye suyunu iç kahvaltını yap
saat 10 gibi 2 kayısı daha ye yada 3-4 çiğ kuru yemiş ye badem, fındık, ceviz
öğle yemeğini yedikten sonra yeşil çay iç ( bana hep iyi gelir ),
öğle yemeğinden 2-3 saat sonra yine bir şeyler atıştır kayısı , kuru yemiş yada ufak bir meyve falan
akşam yemeğinde yada sonrasında muhakkak yoğurt ye
eminim bu seni hızlandıracaktır.
bende aynı gidiyorum moralım bozuluyor ama bu haftalar hiç spor yapamadımgünaydın kızlar . kilo almam hızla devam ediyor
ya bi kiloda da çok takılınca insan iyice sinirden patlıyorbende aynı gidiyorum moralım bozuluyor ama bu haftalar hiç spor yapamadım
Bugun aci cehre tohumu aldim. Yorumlari okudum da tuvalaetten cikamadim falan demis cogu kisi . ve herkes 2 saat icinde ciktigini solemis. Saat 22.00 da icmistm saat 01.00 hala yok bisey bakalim gece uyanicam mi. Ama aksamdan beri bayagi bayagi gaz ccikardim cok rahatladm. Bi de tamamina ererse cok mutku olcam. Bi de misir yedim. Aci cehre olmazsa o kesin cikarir diye umid ediyorum
kız ben çok midesi bulanan anlatılanlardan tiksinen biri değilimdir ama inan bu mesajını okuyunca öğürme geldi.
gaz çıkardım rahatladım bilmem ne kokusu burnuma gelir gibi oldu inanki
ee naptın sabah çıkabildin mi barianlat da içimiz ferahlasın.
kız ben çok midesi bulanan anlatılanlardan tiksinen biri değilimdir ama inan bu mesajını okuyunca öğürme geldi.
kusmak için çabalıyorsun sende resmen
bu arada nasıl gidiyor bakalım hiç yazmıyorsun dk dk kontrol edıyorum senı takipdeyimm
Günaydın kızlar.
Bu sabah bende tartıldım, malum cuma alışkanlığı
Dün en son öğlen yemek yemiş olmama rağmen baya bi artıda çıktım, bunu tabii ki regl dönemine ha bugün ha yarın girecek olmama bağlıyorum ve de dolunaya bağlıyorum.
Onun dışında her gün squatımı yapıyorum, dün akşam yarım saat yürüdüm ve mekik çektim.
Bisikletten sıkılıyorum ama bunlardan sıkılmıyorum nedense. Sizce sebebi nedir?
Günaydınnnn canımmmmgünaydınnn + nın sultanlarııı
hayırr. ben yazılanları okuyunca korktum 1 tane ıctım belki zararı olur dıye . faydası olmadı:/ sabah su ıctım kayısı yedım . sonra baharın verdigi tarıfı yaptım içtim. sonra yıne su içtim. Bekunıs içmicem ama hala inadım devam edıyo
Ben bisiklete üşeniyorum çünkü, üstünü değiştir bilmem ne uzun iş yani..Sebebi bisikletin daha çok kalori yakması
ne faydalıysa ondan uzaklaşırız insanlığımızın doğasında var
Günaydınnnn canımmmm
tatlım sen bunca şeyi içene kadar koşa koşa bir doktora git bu kadar şey yiyip içiyorsun hiçbirinden fayda görmüyorsun ve hepsi midende Allah korusun fenalaşırsın
Sebebi bisikletin daha çok kalori yakması
ne faydalıysa ondan uzaklaşırız insanlığımızın doğasında var
Günaydınnnn canımmmm
tatlım sen bunca şeyi içene kadar koşa koşa bir doktora git bu kadar şey yiyip içiyorsun hiçbirinden fayda görmüyorsun ve hepsi midende Allah korusun fenalaşırsın
Acilde bakmazlar canım ona.Doğru soluyosun. Dun aradım endokrinolojııden randevu almak ıcın doluymuş . ayın 3 ünde arıcam yine. ya da acile mi gitsem diyorum :s
Acilde bakmazlar canım ona.
Sen muhakkak endokrinolojiye git, ben de gittim daha önce ve doğru düzgün ilgilenmemelerine rağmen yine de faydasını gördüm.
Sen nerde yaşıyorsun bu arada?
Aaaa ne güzel, bi ikimiz İstanbulluyuzİstanbul pendik
Aaaa ne güzel, bi ikimiz İstanbulluyuz
Ben Haydarpaşa Numuneye gitmiştim.
lavman degıl de bekunıs yolları gozuktu galıba icmicem diye diyesusu en iyisi bi lavman al sen yada bekunus içeçeksin artık sancılanırsın o kadar şeyden sonra
Şimdi sen diyince hatırladım, beni de dahiliye sevketmişti.kartal lutfı kırdarda varmıs o bulom bı tek onun ıcın de once dahılıyeye gitmek gerekiyomuş, o doktorun senı sevketmesı gerekıyomus. ilac mı vermıstı sana nelerı kontrol ettı ?
lavman degıl de bekunıs yolları gozuktu galıba icmicem diye diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?