Kalori Arkadaşım

He bi de
cise cok cikiyorum. :)

günaydın kızlarrr
acı cehre bende yedım iş yerinde tüm arkadaşlaryedi 1 tane wc den cıkamadılar ben tam 4 adet yedım bana mısın demedı ıns sende ıse yarar

kız ben çok midesi bulanan anlatılanlardan tiksinen biri değilimdir ama inan bu mesajını okuyunca öğürme geldi.

gaz çıkardım rahatladım bilmem ne kokusu burnuma gelir gibi oldu inanki

ee naptın sabah çıkabildin mi bari anlat da içimiz ferahlasın.

kusmak için çabalıyorsun sende resmen

bu arada nasıl gidiyor bakalım hiç yazmıyorsun dk dk kontrol edıyorum senı takipdeyimm

kusmak için çabalıyorsun sende resmen

bu arada nasıl gidiyor bakalım hiç yazmıyorsun dk dk kontrol edıyorum senı takipdeyimm

ay nefret ederim pis mide bulandırıcı muhabbetlerden

midem bulanaydı eiydi alttan gitmiyor bari üstten giderdi birşeyler

Günaydın kızlar.
Bu sabah bende tartıldım, malum cuma alışkanlığı
Dün en son öğlen yemek yemiş olmama rağmen baya bi artıda çıktım, bunu tabii ki regl dönemine ha bugün ha yarın girecek olmama bağlıyorum ve de dolunaya bağlıyorum.
Onun dışında her gün squatımı yapıyorum, dün akşam yarım saat yürüdüm ve mekik çektim.
Bisikletten sıkılıyorum ama bunlardan sıkılmıyorum nedense. Sizce sebebi nedir?

hayırr. ben yazılanları okuyunca korktum 1 tane ıctım belki zararı olur dıye . faydası olmadı:/ sabah su ıctım kayısı yedım . sonra baharın verdigi tarıfı yaptım içtim. sonra yıne su içtim. Bekunıs içmicem ama hala inadım devam edıyo

Sebebi bisikletin daha çok kalori yakması
ne faydalıysa ondan uzaklaşırız insanlığımızın doğasında var

günaydınnn + nın sultanlarııı
Günaydınnnn canımmmm

tatlım sen bunca şeyi içene kadar koşa koşa bir doktora git bu kadar şey yiyip içiyorsun hiçbirinden fayda görmüyorsun ve hepsi midende Allah korusun fenalaşırsın

Ben bisiklete üşeniyorum çünkü, üstünü değiştir bilmem ne uzun iş yani..

Doğru soluyosun. Dun aradım endokrinolojııden randevu almak ıcın doluymuş . ayın 3 ünde arıcam yine. ya da acile mi gitsem diyorum :s

Doğru soluyosun. Dun aradım endokrinolojııden randevu almak ıcın doluymuş . ayın 3 ünde arıcam yine. ya da acile mi gitsem diyorum :s
Acilde bakmazlar canım ona.
Sen muhakkak endokrinolojiye git, ben de gittim daha önce ve doğru düzgün ilgilenmemelerine rağmen yine de faydasını gördüm.
Sen nerde yaşıyorsun bu arada?

susu en iyisi bi lavman al sen yada bekunus içeçeksin artık sancılanırsın o kadar şeyden sonra

Aaaa ne güzel, bi ikimiz İstanbulluyuz
Ben Haydarpaşa Numuneye gitmiştim.
kartal lutfı kırdarda varmıs o bulom bı tek onun ıcın de once dahılıyeye gitmek gerekiyomuş, o doktorun senı sevketmesı gerekıyomus. ilac mı vermıstı sana nelerı kontrol ettı ?
susu en iyisi bi lavman al sen yada bekunus içeçeksin artık sancılanırsın o kadar şeyden sonra
lavman degıl de bekunıs yolları gozuktu galıba icmicem diye diye

Şimdi sen diyince hatırladım, beni de dahiliye sevketmişti.
Hiç muayene etmedi, sadece şikayetlerimi dinledi. İstersen kolonoskopi yapalım demişti ama ben istemedim onu.
Sonra ilaç verdi işte, baya bi süre kullandım o ilacı.
Düzene de girmiştim, sonra tatile falan gitmiştim yanlış hatırlamıyorsam ve bozulmuştu düzenim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…