kızlar karar verdim bundan sonra spora daha çok ağırlık vereceğim hatta dün gidip kendime yeni ciciler aldım
Eki Görüntüle 1397864 Eki Görüntüle 1397863
çok beğendimmmmm güle güle kullan canım
kızlar karar verdim bundan sonra spora daha çok ağırlık vereceğim hatta dün gidip kendime yeni ciciler aldım
http://www.hizlial.com/altis-parana-manyetik-kosu-bandi-slikon-sprey-hediyeli/10208292
Ben de sunu almak istiyorum kızlar . Olumsuz bi bildiği olan varsa ya sımdı solesın ya da sonsza kadar sussun
http://www.hizlial.com/altis-parana-manyetik-kosu-bandi-slikon-sprey-hediyeli/10208292
Ben de sunu almak istiyorum kızlar . Olumsuz bi bildiği olan varsa ya sımdı solesın ya da sonsza kadar sussun
canım bu anladığım kadarıyla senin adımlarını ittirmenle çalışıyor elektirikli değil hiç bir bilgim yok ama iyi araştır netten kullanıcı yorumlarını falan oku alırsın kullanamazsın yazık olur
evet oyle canm . ablamınki de ole . markaları farklı sanırım. calıstıgım ıcın aksam eve gidip hazırlanıp dısarı cıkamıyorum. Leslie falan yapıyorum arada ama bana en iyi gelen spor yuruyus. en uygun fiyatlı olan da bu . Sanırım bunu alıcam
oooo havalara bak havalaraaa.... dönüyorum canım merak etme. yarın başlangıç olacak. görümcem gidiyor.bu hafta bomba gibi geri dönüyorum sahalara
dön artık böyle yarışmanın tadı çıkmıyor
oooo havalara bak havalaraaa.... dönüyorum canım merak etme. yarın başlangıç olacak. görümcem gidiyor.
güle güle incele incele kullan canım
ben beğenmedim. bileklerine çok yük bindirir. aşındırır. uzun zamanlı kullanacaksan sağlıklı değil bence.
normal koşu bantlarına bile ayak bileğine yük bindiriyor diyorlar. bu kimbilir nasıl zorlar...
eliptik bisiklet tavsiyemdir. kullanmadım ama tavsiye ederim
bu arada tablo için elimden geleni yaptım canlarım eline sağlık diyenlere çok çok teşekkürlerimi sunarım. sizlere layık olmaya çalışacağım
Kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.
Benim sevdiceğimin 3 hafta sonra doğumgünü, muhtemelen yanına gideceğim..
Fakat ne hediye alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Tabii bide sevgililer günü belası var..
Nolur bana yardım edin
Canım biz de bi kaç aydır birlikteyiz. Ama bir yılbaşı geçirdik, yılbaşında kemer ve cüzdan almıştım.Şükür ki tanısıp evlenmemiz toplamda 8 ay surdugu ıcın bole mevzular gırmedık esımle :)) bi kere Doğum gününde lacoste ayakkabı almıstım. daha ıkıncı dogum gunu gelmedı :) sevgililer günü biz kutlamıyoruz. Gerek yok :))))
Canım biz de bi kaç aydır birlikteyiz. Ama bir yılbaşı geçirdik, yılbaşında kemer ve cüzdan almıştım.
Şimdi pijama takımı alayım diyorum da tam emin de olamıyorum, böyle bi muallakta kaldım.
Canım biz de bi kaç aydır birlikteyiz. Ama bir yılbaşı geçirdik, yılbaşında kemer ve cüzdan almıştım.
Şimdi pijama takımı alayım diyorum da tam emin de olamıyorum, böyle bi muallakta kaldım.
Hiç sorma canım ya, düşünemedim ben hiç..Sen çıtayı en basta yuksek tutmussun canmm :)
Pijama takımı olur bence de napayım bi de gideceğim zaten yanına.pijama takımı all rüyasında seni görsün
Hiç sorma canım ya, düşünemedim ben hiç..
Pijama takımı olur bence de napayım bi de gideceğim zaten yanına.
Çanta baktım, onu da deri almak lazım, deriler de çok pahalı..
O başlattı hediye faslını, ben de devam ettirmek zorunda kaldım.özel günler bitmez sizde bir defa hediyeleşmeye başladınız sen ona o sana diye süreerr gider bu döngüen iyisi uygun bir şeyler seç daha yanına gideceksin yol masrafın var , otel masrafın var sadece hediye olsa neyse
O başlattı hediye faslını, ben de devam ettirmek zorunda kaldım.
Pijama takımını da şunu düşünüyorum, hem cep kısmında "D" harfi var
http://www.dagistore.com/urun/dagi-pijama-takimi-dge2038_3290.aspx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?