Kalori Arkadaşım

çok beğendimmmmm güle güle kullan canım

teşekkür ederim canımm

inş havalar güzel olur da kendimi atarım parklara

bu arada eşimde sayemde spora yönlenmeye başladı ama o spor salonuna gitmek istiyor bende istikrarlı gidemeyeceğine inanıyorum kesin 2 hafta gider bırakır

evet oyle canm . ablamınki de ole . markaları farklı sanırım. calıstıgım ıcın aksam eve gidip hazırlanıp dısarı cıkamıyorum. Leslie falan yapıyorum arada ama bana en iyi gelen spor yuruyus. en uygun fiyatlı olan da bu . Sanırım bunu alıcam

yani daha önce deneme şansın oldu kullanımı konusunda eminsen altis bilindik bir marka sorun çıkmaz herhalde

bu hafta bomba gibi geri dönüyorum sahalara
dön artık böyle yarışmanın tadı çıkmıyor
oooo havalara bak havalaraaa.... dönüyorum canım merak etme. yarın başlangıç olacak. görümcem gidiyor.

kızlar karar verdim bundan sonra spora daha çok ağırlık vereceğim hatta dün gidip kendime yeni ciciler aldım
Eki Görüntüle 1397864 Eki Görüntüle 1397863

güle güle incele incele kullan canım

http://www.hizlial.com/altis-parana-manyetik-kosu-bandi-slikon-sprey-hediyeli/10208292

Ben de sunu almak istiyorum kızlar . Olumsuz bi bildiği olan varsa ya sımdı solesın ya da sonsza kadar sussun

ben beğenmedim. bileklerine çok yük bindirir. aşındırır. uzun zamanlı kullanacaksan sağlıklı değil bence.
normal koşu bantlarına bile ayak bileğine yük bindiriyor diyorlar. bu kimbilir nasıl zorlar...

eliptik bisiklet tavsiyemdir. kullanmadım ama tavsiye ederim

bu arada tablo için elimden geleni yaptım canlarım eline sağlık diyenlere çok çok teşekkürlerimi sunarım. sizlere layık olmaya çalışacağım

Kızlar bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var.

Benim sevdiceğimin 3 hafta sonra doğumgünü, muhtemelen yanına gideceğim..
Fakat ne hediye alacağıma bir türlü karar veremiyorum. Tabii bide sevgililer günü belası var..
Nolur bana yardım edin

Şimdi Konuştum ablamla da iyi diyo

ye ben bisiklet sevmiiiim. Bileklerime binen yukten daha cok kıc kemigime binen baskıyı bı sura sonra hıssetmeye baslayınca kalkıveriyorum. ne kadar koltuk ıyı de olsa bi sure sonra eziliyo. Ablamla konuştum şimdi. Ben faydasını gordum dedı . benim kınam ıcın 2 ay kullanmıstı o zamanlar. Dümdüzdü her yeri valla. 2 çocuk dogurdu bacakları manken gibi maşallah D:

Şükür ki tanısıp evlenmemiz toplamda 8 ay surdugu ıcın bole mevzular gırmedık esımle :)) bi kere Doğum gününde lacoste ayakkabı almıstım. daha ıkıncı dogum gunu gelmedı :) sevgililer günü biz kutlamıyoruz. Gerek yok :))))

Canım biz de bi kaç aydır birlikteyiz. Ama bir yılbaşı geçirdik, yılbaşında kemer ve cüzdan almıştım.
Şimdi pijama takımı alayım diyorum da tam emin de olamıyorum, böyle bi muallakta kaldım.

pijama takımı all rüyasında seni görsün

ayda2kilogo benim de sana sorularım olacak temmuz ayında yıllık izin kullanacağız ben her birinde 2 gün kalmak şartıyla Olimpos , Kaş , Fethiye Ölüdeniz e gidelim diyorum eşimde Antalya 'da Başka gidilebilecek yerler varsa oralara da gidelim diyor Kemer 'e daha önce gitmiştik senin önerdiğin başka yerler var mı?

Hiç sorma canım ya, düşünemedim ben hiç..

Pijama takımı olur bence de napayım bi de gideceğim zaten yanına.
Çanta baktım, onu da deri almak lazım, deriler de çok pahalı..

özel günler bitmez sizde bir defa hediyeleşmeye başladınız sen ona o sana diye süreerr gider bu döngü en iyisi uygun bir şeyler seç daha yanına gideceksin yol masrafın var , otel masrafın var sadece hediye olsa neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…