Kalori Arkadaşım

Nerde oturuyo ki ? Nerden buldun sen bu cocugu Kız çk masraflı, bi an once evlenin gitsin :))))

Nerde oturuyo ki ? Nerden buldun sen bu cocugu Kız çk masraflı, bi an once evlenin gitsin :))))

kız öyle evlenin gitsin olur mu? önce tanımalılar birbirleri , huyunu ,suyunu, aile yapısını , geçinebilecekler mi ??????

ben lisedeki sınıf arkadaşımla evlendiğim halde 2 yıl sevgili 1 yıl nişanlı kaldık

Ton balık yerıne yumurta koysam ? ben ton balıgını hıııııc sevmem. Bi kere yedim kalanını oldugu gıbı cope

hmm olabilir ben denemedim o zaman patates salatası gibi olur

Biz yazın tatilde tanıştık canım.
Bi an önce evlenin gitsin olmuyor işte. İş durumları biraz karışık.

Şaka tabii ki. Aile cok onemlı gercekten. oyle bız ıkımız evlenıyoruz ailesi ne olursa olsun degıl. ınsan gercekten aıleyle de evlenıyomus yanı. mumkunse gorumcenız de olsun ( yoksa kaynanız merhametsız olur kız evladı olmadıgı ıcın sekıl A) hatta ölmüş kaynana tercıh sebebıdır !

Allah kısmet eder de evlenirsek 2 tane benden 17-18 yaş büyük görümcem olacak. Anne ve babası hayattalar, sağlıklı uzun ömürleri olsun inşallah.

yaa aile tamamen şans işidir. bazı kaynanalar anneden yakın oluyor bazı görümceler kaynanadan beter oluyor tamamen şans

kız öyle deme benim kv kp rahmetli kp pek içerlemiyor da kv yi eşim çok özlüyor 12 yaşında ölmüş artık hayal meyal hatırlıyormuş

annesiz büyümenin psikolojisi de çok zorr

kv sana nasıl davranıyor ki bende kv gelin uyuşmazlığını anlayamıyorum

süpper ötesi beğen tuşu olsaydı beğeniverecektim ama yokmuş. bende şöyle beğeniyorum yazdığını.

beğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğen

hayatımda hiç kimseyi böyle beğenmedim söyliyiimmm

beğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğenbeğen

bende abbbboooo diye bir hayret nidası atıyım hangi yöreye ait bilmiyorum ama bizim yöremize ait olmadığını biliyorum

2kilocu senin kv seni elleriyle besliyormuş yaa sen niye bu kadar yaralı çıktın

kv sana nasıl davranıyor ki bende kv gelin uyuşmazlığını anlayamıyorum

Annemle yengemin muthis utumlarini gordukce

BeN de hic anlayamazdim taaa ki benim kaynanam olana kadar. Cok saygisiz ve merhametsiz. Sanki gelin degil kole almis. Hatta koyden kiz almis ta yetistircek edasinda. Yani balayindan dondugumuz ilk gun esime is buyurup da beni geceye kadar evde kendi turkce bilmeyen kaynanasiyla biraktigini mi solesem , evliligimin 10. Gunu cumburcemaat yengelerle bize geldigini mi solesem, haber vermeden gunun hatta gecenin hangi vakti olursa direk kapida bitmesini mi solesem. Esim vardiyali calisiyi biliyo mesela ,gece calismis gunduz evde diyelim, yeni evliyiz haliyle gunduz hallediyoruz isimizi cat diye kapida bi da asagiki giristen de calmazlar kapiyi direk evin kapisini calarlar. Herkesle iyi anlasiyorum resmen cekemiyo. Toplandigimizda yengeler gelinler falan herkes guler espri yapar sakalasir o asmis suratini oturur. Ya da bi laf soler seni yerin dibine sokar herkesin keyfini kacirir. Beni biri ovunce hemen baskasinin gelininden bahseder falan. Biri dedi ki bi kere sulalede gelmis gecmis en iyi kina gecesi sukriyeninkiydi. Hemen atladi fatmaninki de guzeldi diye. Olacak sey mi yani. Hic olmazsa kendine pay cikar kimin gelini falan de yani. İftara gelmislerdi bana bi kere eltimler falan . eltimin 10 ve 4 yasindaki cocuklariyla birlikte toplam 9 kisiyiz. Masa 8 kisilik, orta sehpada yemek yiyen kim oldu sizce ? Ben ! Olacak sey mi sizce bu ??????
Esim fabrikada calisiyor, sigortasi yuksek yatiyor ama maasi cok az. 1100 tl para aliyo. Zor geciniyoruz biraz birikim yapalim diye ise basladim . daha basladigim hafta gelip bize yardm etmisyosunuz diyo para istiyo. Aldigi takilarimi paralarimi hiiiiic katmiyorum bile. Aldilar geri vermediler. Bohcalarimi bile yarim yamalak yapyilar. 3 ayda olsun diye yalvardilar resmen istedigim halde tamam ddim olsun ben normalde bu zamnlarda olsun istiyodum. Sindi borclardan dolayi sikisiklar diye cok acele oldu dugun de bilmem ne diyolar. Z.burnunda oturuyodum ben , simdi pendikteyim annemi babmi 1 ay olmus gormeyeli gittim diye esime diyomus hayirdir hasta mi var gidiyo sik sik. Ki evlenmeden once kadin melekti. Daha fazla yazip gozunuxu korkutmak istemiyorum ve hatirlayip sinirlenmek istemiyorum.

bir kaynanatör vakası dinledik Allah yardımcın olsun canım sana yakın mı oturuyor?

aslında tüm iş kocalarda bitiyor annesiyle eşi arasındaki dengeyi erkek kurmalı ama şimdiye kadar bu dengeyi kurabilen kapasitede bir erkek görmedim anne ile eş arasında maymun oluyorlar sonra da ya kenara geçiyorlar ya da eşlerini annelerine karşı eziyorlar

bir de tüm bunlar yaşanırken eşinin tutumunu merak ettim ??

günaydın kızlaaarrr

gün aymış olabilir ama ben hala uyuyorum aymıcam benn uyuyacağım

Böyle işte baharcım , Ben de isterdim kaynanamla anne kız gıbı olmak. burda kimsem yok cunku. yan binada oturuyo, Canım sıkıldıgında alıp basımı godemıyorum birinin yanına,biliyorum daha cok sıkılcam. amca gelini var bi tane karşı dairede onla iyiyz allahtan da biraz rahatlıyorum onla konusunca. Her zaman söyledim hep de soyluyorum esimden ben razıyım Allah da razı olsun. o olmasa 8 ay degıl 8 dakika durmazdm. onun yanında hiç böyle şeyler olmuyo, o da haliyle sen sukriyeye boyle demıssın sunu yapmıssın diyemiyo. sonra karının agzına bakıyosun olacak çunku. yakındır patlama o zaman herşeyi dokucem tek tek. hayırlısı bakalım. kayınpederim kalbinden rahatsız , o oyle olmasa coktaaaan konusmustum da adam bilmiyo boyle oldugunu. bişey olr diye korkuyorum. Çok iyi bi adam. ama karısı yuzunden hiç bi halt yapamıyo.

Günaydın kızlar.
Sürekli gelin-kaynana, görümce-gelin çekişmeleri duyuyorum. Sadece KK'da değil her yerde.
Ve ciddi ciddi evlililikten korkmaya başladım. Evlenipte sorun yaşayacağıma evlenmem diyorum.

bende abbbboooo diye bir hayret nidası atıyım hangi yöreye ait bilmiyorum ama bizim yöremize ait olmadığını biliyorum

2kilocu senin kv seni elleriyle besliyormuş yaa sen niye bu kadar yaralı çıktın
beslemesin istemiyorum diyetteyim ben

bayıldım listene süper bi bomba olmuş. bahar yedi Allah artırsın sofrayı kuran kaldırsın

ay bi de yaş pastayı bi dilim yazmamak için nasıl uğraşmış önce yarım sonra çeyrek eklemiş 0.75 dilim pasta yemiş ama bi dilim değil yani

Günaydın kızlar.
Sürekli gelin-kaynana, görümce-gelin çekişmeleri duyuyorum. Sadece KK'da değil her yerde.
Ve ciddi ciddi evlililikten korkmaya başladım. Evlenipte sorun yaşayacağıma evlenmem diyorum.

aynen canım hiç evlenme takıl sen böyle.

Ciddi misin yoksa ironi mi yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…