Kalori Arkadaşım

öncelikle sorum size şu

temmuz ayında antalyaya gelmekte kesin kararlımısınız.

antalyaya ya haziranda geleceksin yada agustosun 2. yarısında cicim. sıcaktan hiç bi yer gezemezsiniz zaten.
ayrıca ramazan da mı geliceniz yok sa ramazandan sonra mı

bayramdan sonrayı bağladık ayrıca iznimizi anca bu şekilde ayarlayabildik yoksa bende ağustosun ilk haftalarına kaydırmak isterdim çünkü ayın 23-27 arasında regl oluyorum ve 5 gün sürüyor

bayramdan sonrayı bağladık ayrıca iznimizi anca bu şekilde ayarlayabildik yoksa bende ağustosun ilk haftalarına kaydırmak isterdim çünkü ayın 23-27 arasında regl oluyorum ve 5 gün sürüyor

yazdığın yerler güzel. bi geldiğinizde de bebeğinizle alanya tarafına gidersiniz . belki de bu son başbaşa tatiliniz

http://www.hizlial.com/altis-parana-manyetik-kosu-bandi-slikon-sprey-hediyeli/10208292

Ben de sunu almak istiyorum kızlar . Olumsuz bi bildiği olan varsa ya sımdı solesın ya da sonsza kadar sussun

tatlım ben koşu bandını tavsiye etmem. Bisikletin selesi anladığım kadarıyla seni rahatsız ediyor selesine oturmadan eliptik bisikleti çok rahat kullanabiliyorsun ben eliptik kondiksiyon pisiklet tavsiye ederim. Ben çok memnun kaldım. O kadar memnun kaldımki 15 günde bozdum

Kizlar bu hafta kocam gececi. aksam yemek yapmicam. kendim yicem bi tek . bu yuzden haftayi cok siki gecirmem lazim/. simdiye kadar 463 kl . aldim. 600/ 700 civari kapatmak istiyorum. dusuk kalorili tok tutacak ve BAGIRSAKLARI CALISTIRACAK aksam yemegi onerisi olan var mi

nerde adam, sen nerde kalıcaksın :/ yemesini içmesini o halleder heralde. Etmez mi :S
Canım adam başka şehirde, ailesiyle birlikte yaşıyor, mecbur otelde kalacağım.
Bu sefer her şeyi ben karşılamak istiyorum, çünkü tanıştığımızdan beri elimi cebime atamadım, hem bu doğum günü her şeyi ben ayarlamış olmak istiyorum.

O da var dogru haklısın.. Allah yardımcın olsun

ayrıca 34bta26 a cevap vermek ıstıyorm. Pijamayla adamın ruyalarına gırebılmesı ıcın kendıne alıp ona vermesı lazım

bir su bardağı haşlanmış makarna ( kepekli olabilir)
bol yeşillik ( marul , göbek, kıvırcık hangisi varsa )
rendelenmiş havuç
istediğin kadar maydanoz
1 kutu light ton balığı
az tuz ve az zeytin yağı
harmanla afiyetle ye

haslanmıs halı mı 1 su bardagı olacak yoksa kuru hali mi

Yaşadığı yerde bi tane adam gibi otel var, onu da arayıp fiyat aldım.
Tek gece 190 TL, ben iki gece kalırım diyordum. Ve yol parası da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…