O başlattı hediye faslını, ben de devam ettirmek zorunda kaldım.
Pijama takımını da şunu düşünüyorum, hem cep kısmında "D" harfi var
http://www.dagistore.com/urun/dagi-pijama-takimi-dge2038_3290.aspx
Düşündüm taşındım da ikisi çok pahalıya gelir.hmmm güzelmiş daha uygun da bulabilirsin belki pijamaların fiyatlarından bihaberim peki röpteşambır almayacak mısın??
http://www.dagistore.com/urun/dagi-pijama-takimi-dge2082_3298.aspx
nerde adam, sen nerde kalıcaksın :/ yemesini içmesini o halleder heralde. Etmez mi :SDüşündüm taşındım da ikisi çok pahalıya gelir.
Bunun daha yol parası var, konaklaması var, yemesi içmesi var, işim zor...
ayda2kilogo benim de sana sorularım olacak temmuz ayında yıllık izin kullanacağız ben her birinde 2 gün kalmak şartıyla Olimpos , Kaş , Fethiye Ölüdeniz e gidelim diyorum eşimde Antalya 'da Başka gidilebilecek yerler varsa oralara da gidelim diyor Kemer 'e daha önce gitmiştik senin önerdiğin başka yerler var mı?
öncelikle sorum size şu
temmuz ayında antalyaya gelmekte kesin kararlımısınız.
antalyaya ya haziranda geleceksin yada agustosun 2. yarısında cicim. sıcaktan hiç bi yer gezemezsiniz zaten.
ayrıca ramazan da mı geliceniz yok sa ramazandan sonra mı
bayramdan sonrayı bağladık ayrıca iznimizi anca bu şekilde ayarlayabildik yoksa bende ağustosun ilk haftalarına kaydırmak isterdim çünkü ayın 23-27 arasında regl oluyorum ve 5 gün sürüyor
yazdığın yerler güzel. bi geldiğinizde de bebeğinizle alanya tarafına gidersiniz. belki de bu son başbaşa tatiliniz
http://www.hizlial.com/altis-parana-manyetik-kosu-bandi-slikon-sprey-hediyeli/10208292
Ben de sunu almak istiyorum kızlar . Olumsuz bi bildiği olan varsa ya sımdı solesın ya da sonsza kadar sussun
Şimdi Konuştum ablamla da iyi diyo
ye ben bisiklet sevmiiiim. Bileklerime binen yukten daha cok kıc kemigime binen baskıyı bı sura sonra hıssetmeye baslayınca kalkıveriyorum. ne kadar koltuk ıyı de olsa bi sure sonra eziliyo. Ablamla konuştum şimdi. Ben faydasını gordum dedı . benim kınam ıcın 2 ay kullanmıstı o zamanlar. Dümdüzdü her yeri valla. 2 çocuk dogurdu bacakları manken gibi maşallah D:
rum.ayyy evet siz hiç bebekle tatil yaptınız mı??? nasıl oluyor küçük bebekle tatil
Canım adam başka şehirde, ailesiyle birlikte yaşıyor, mecbur otelde kalacağım.nerde adam, sen nerde kalıcaksın :/ yemesini içmesini o halleder heralde. Etmez mi :S
Canım adam başka şehirde, ailesiyle birlikte yaşıyor, mecbur otelde kalacağım.
Bu sefer her şeyi ben karşılamak istiyorum, çünkü tanıştığımızdan beri elimi cebime atamadım, hem bu doğum günü her şeyi ben ayarlamış olmak istiyorum.
Canım adam başka şehirde, ailesiyle birlikte yaşıyor, mecbur otelde kalacağım.
Bu sefer her şeyi ben karşılamak istiyorum, çünkü tanıştığımızdan beri elimi cebime atamadım, hem bu doğum günü her şeyi ben ayarlamış olmak istiyorum.
Kizlar bu hafta kocam gececi. aksam yemek yapmicam. kendim yicem bi tek . bu yuzden haftayi cok siki gecirmem lazim/. simdiye kadar 463 kl . aldim. 600/ 700 civari kapatmak istiyorum. dusuk kalorili tok tutacak ve BAGIRSAKLARI CALISTIRACAK aksam yemegi onerisi olan var mi
bir su bardağı haşlanmış makarna ( kepekli olabilir)
bol yeşillik ( marul , göbek, kıvırcık hangisi varsa )
rendelenmiş havuç
istediğin kadar maydanoz
1 kutu light ton balığı
az tuz ve az zeytin yağı
harmanla afiyetle ye
ayrıca34bta26 a cevap vermek ıstıyorm. Pijamayla adamın ruyalarına gırebılmesı ıcın kendıne alıp ona vermesı lazım
haslanmıs halı mı 1 su bardagı olacak yoksa kuru hali mi
haşlanmışı bir su bardağı olursa daha güzel olur sırf makarna yiyormuş gibi olma yeşilliği bol tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?