Kalori Arkadaşım

ya sabah cay ıcmıstım , ocagı kapattım mı kapatmadım mı emın olamıyorum , izin alıp gidip geleyim mi iki dk kızlar?

Taksiyle git gel canım 5 dk.
kaynananı ara dicem de inş o kaynanaya anahtar vermemişsindir

Gittim geldim kızlar sadece dugmeden degil vanadan kapatmısım hem de. Ama vesvese içimi kemirdi resmen :/

Bahaaar bebegiimm tabiii ki vermedim. ilk evlendiğimizde deiyolardı bi yedek yaptıralım falan diye de, gerek yok ben butun gun evdeyım demıstım

aman canım verme bende ilk evlendiğimde bulaşık makinem arızalanmıştı eşim evde olan yedeklerden birini eltime bırakalım dedi servis gelecek diye bende kadın yardımcı olacak nasıl olsa diye bir şey demedim servis gelmiş gitmiş falan ama anahtar onda kaldı geri teslim etmedi bende aklına kötü bir şey gelmesin diye isteyemedim de sonra hem işlerine yardımcı oluyoruz hem de art niyetli düşünüyorlar demesin dedim kaldı anahtar onda ama içim hiç rahat değildi

ben cok kıllanırım oyle seylerden . Değiştirseydin kilidi keşke bozuldu deyıp te. hırsızı var huysuzu var.

ben cok kıllanırım oyle seylerden . Değiştirseydin kilidi keşke bozuldu deyıp te. hırsızı var huysuzu var.

hırsızlık falan değil de merak ben evde yokken evime girip ne var ne yok diye kurcalamasından çekinmiştim çünkü o yapıda bir insan yaa bir de gözü kalıyor mesela ben akşam işten eve gelirken günlük süt alıyordum şu yarım lt cam şişelerden sabah işe giderken eşimle birer bardak içip çıkıyorduk onun bile lafını yapmıştı eve geldiğimde gözleri direk poşetlerdeydi ne almışım ne yapmışım offf offf daha yeni yeni gözlerim açılıyor cahillik mi ? iyi niyetimden mi? bilemiyorum o zamanlar bunları bu kadar net göremiyordum sadece insanlardan gelen negatif enerjiyi alıp uzaklaşıyordum şimdi olayları da net görebiliyorum

kurcalamsı tabiiki korkutucu , benim daha cok korktugum sey büyü . Allah muhafaza eylesin.

kurcalamsı tabiiki korkutucu , benim daha cok korktugum sey büyü . Allah muhafaza eylesin.

o işlere bulaşanlar Allah tan bulsunlar bende korkarım ama yaptıklarının bizi etkilemesinden çok bize bu şekilde zarar verebilecek kadar kötü duygulara sahip olmalarından korkarım

işlerim vardı hem gelsem gideceğini bildiğimden varlığımı belli etmeyeyim dedim rahat rahat konuşsunlar dedimm

kuzum sen iyice bu psikolojiye girdin yaaa ne alaka senin gelmenle bizim gitmemizin

bak 15 dk sonra yemeğe gideceğim senle alakası yok sakın üzerine alınma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…