Kalori Arkadaşım

sen ile 34bta26 evet fit arkadaşlarımızdınız ama akşamları puding yemeye devam edersen s de kalırmısın acep gerç bekarken ben gece gunduz yıyordum hıc bı halt olmuyordu

üzerimdeki elbise M tam oldu ama ben basenlerimin yanlarındaki fazlalıklardan şikayetçiyim kabul ediyorum kemik yapısıyla da alakalı ama kiloyu da direk oralardan alıyorumm

Kızzzzz alındın mı yoksa?
neden alınayım l -xl giyen ben tombiş olanda ben sıkıntı yok ama dıyet ve spor yapanda ben kurtulacağım ben buna kararlıyım
canım benim fit olmayan tek yerim var ve tek derdim orası kesip kurtulacağım en sonunda

o kalçanın 2 katı var bende genetik tüm aile öyle erkek -kadın çocuk arkayı da görmuyorumya cok batmıyor gözüme

benim arkada değil işte yanlardan çıkık aile genetiğini bilemiyorum ama beni rahatsız ediyor

hakketen benim başımın altından çıkmış

Valla ben S giyiyorum canım
aferin kemik torbası bi kaç kere daha bunu duyarsak seni gruptan çıkarırız ona göre

sen ile 34bta26 evet fit arkadaşlarımızdınız ama akşamları puding yemeye devam edersen s de kalırmısın acep gerç bekarken ben gece gunduz yıyordum hıc bı halt olmuyordu
Aynen septembere a bende söyledim öğrenciyken 49—50 arasinda değişiyordu kilom ve bi oturusta 2 yarım ekmek et tantuniyi götürürdü m eskişehir deyken. Fit otesiydim fimfittim

Günaydın kızlar

Bahar benimde kalça kısmım senin tipinde tabi ben şişman olduğum için senin şu halinin 5 katı benm ki

çok sıkıldım 64-65 kilodan ama artık veremiyorum gitmiyorlar yapıştı yağlar

Yok artık sinokiiiiiii. Boyun kaç kızım senın 65 kiloda kalcan nasıl oyle olur. Sırf karamsarlık yaa.

Yok artık sinokiiiiiii. Boyun kaç kızım senın 65 kiloda kalcan nasıl oyle olur. Sırf karamsarlık yaa.

boyum 63-64-65 3 ünden biri

ya verdiğimide alıyorum yılbaşına yanlış hatırlamıyorsam 63,6 ile girmiştim şimdi 1 kilo fazlayım

40 defa dedim benimle yarış yap gel birlikte birbirimize atarlanalım şevkimiz gelsin ama nerde hep senin yüzünden

sabah tartıldımda

günaydınn kızlarrrr

belli belli birileri hala + da

sana kaç defa topiğe bir tane resim koy senin bu anlattıkların bana biraz abartıyormuşsun gibi geliyor nasıl benim totomun 5 katı olabilir bence sen hala 90 lı kilolardaki psikolojinle vücütüne yaklaşıyorsun abarttığın kadar değildir.

tamam anladık yüzünü gösterme benim yaptığım gibi yap

vallahi dün dedim ki bu hafta sinokiye supriz yapıcam veeee onu yenicem boylarımız da aynı benm de kalcadan sıkayetm var belim ince kalçama gore. ama 5 katı değil yani... Belki 4,5 katı derrrrrrmişiiiimmmmm

vallahi dün dedim ki bu hafta sinokiye supriz yapıcam veeee onu yenicem boylarımız da aynı benm de kalcadan sıkayetm var belim ince kalçama gore. ama 5 katı değil yani... Belki 4,5 katı derrrrrrmişiiiimmmmm

kızllarrr hepünüz delirdiniz herhalde kaç cm kalçalarınız ölçtünüz mü??? ölçmediyseniz kaç beden pantolon giyiniyorsunuz ???

Pazartesi harici tartılmayı yasaklıyorum sana
Durduk yere sinirlerinle oynuyorsun

dayanamıyommm tartılıyommm

kız ben kendim olduğumu bildiğim için sanki resmime bakan herkes benim olduğumu anlayacakmış hissi var içimde asla asla resim atamam

4,5 kat
sen benden kilolu değil misin
ayrıca pazartesi görüşecezzzzzz

kızllarrr hepünüz delirdiniz herhalde kaç cm kalçalarınız ölçtünüz mü??? ölçmediyseniz kaç beden pantolon giyiniyorsunuz ???

ben hep ölcuyorum nerdeyse her gün. Keşke böle yapmasam. Sinirlerini bozuyo insanın. ve uzulerek soluyorum 104 Cm

artık haftada 1 tartılcam dedim ama yok cisimi yapar yapmaz tartıda buluyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…