bende yemeğe gidiyorum .
Ohh mis gibi yemekler beni bekleyin çok severim isiziiiiii
Hay agzına saglık ne guzel dedinno işlere bulaşanlar Allah tan bulsunlar bende korkarım ama yaptıklarının bizi etkilemesinden çok bize bu şekilde zarar verebilecek kadar kötü duygulara sahip olmalarından korkarım
Kızlar yemekte ne yediniz?
Ben hala karar verip bişeyler söyleyemedim ve açlıktan öleceğim.
Senin menü çok güzelmiş, keşke bizde de böyle sulu yemek çıksabugünkü listem aşağıda saat 2-3 gibi doğum günü varmış pastanın şimdiden girişini yaptım
AldığınızKalori Miktarı
- 1.00 x 1 Adet Peynirli Tost (Kepek Ekmeği İle) (160 kcal)160 kcal
- 0.50 x 1 Porsiyon Sulu Patates Yemeği (Etli) (250 kcal)125 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Sulu Patates Yemeği (Etli) (250 kcal)63 kcal
- 0.25 x 1 Porsiyon Arpa Şehriye Pilavı (405 kcal)101 kcal
- 1.00 x 100gr Yoğurt (Tam Yağlı) (68 kcal)68 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (100gr) Yeşil Salata (Yağsız) (18 kcal)18 kcal
- 1.00 x 1 Porsiyon (200gr) Brokoli (Haşlama) (18 kcal)18 kcal
- 1.00 x 1 Dilim (120gr) Yaş Pasta Çeşitleri (296 kcal)296 kcal
- Alınan Kalori Toplamı 849 kcal
Islak keki ben de çok seviyorum ama ne annem ne de ben beceremiyoruz yapmayı, ıslak olmuyor bizimki.evde ıslak kek yapmıştım. akşamları canım çok istiyor görünce yemeden duramıyorum diye. bugün öğlen yemekhanede yemedim de evden kek getirdim öğlen yemeğinde kek yedim. nefsimi bastırmış oldum. akşama canım istemez artık.
Senin menü çok güzelmiş, keşke bizde de böyle sulu yemek çıksa
Islak keki ben de çok seviyorum ama ne annem ne de ben beceremiyoruz yapmayı, ıslak olmuyor bizimki.
Ben şimdi regl dönemimdeyim ya, pazartesi akşamı gece saat 11 de anneme çikolatalı puding yaptırdım, sıcak sıcak bi kase afiyetle yedim. Allahım nasıl güzeldihiçte pişmanlık duymadım
Senin menü çok güzelmiş, keşke bizde de böyle sulu yemek çıksa
Islak keki ben de çok seviyorum ama ne annem ne de ben beceremiyoruz yapmayı, ıslak olmuyor bizimki.
Ben şimdi regl dönemimdeyim ya, pazartesi akşamı gece saat 11 de anneme çikolatalı puding yaptırdım, sıcak sıcak bi kase afiyetle yedim. Allahım nasıl güzeldihiçte pişmanlık duymadım
yok mu canım çevrenizde ev yemeği yapan yerler
sıcak puding mi ?? hmmm tencerenin dibini yalayınca güzel oluyor düşünülebilir
Aslında bi yer var ama orada da her zaman damak zevkimize uygun yemekler çıkmıyor.bende bu akşam hazır kazandibi yapacağım sütçüden süt almıştım arttı bozulmadan değerlendireyim
Aşure ve sütlaça o kadar bayılmam, ama sıcak puding ve ıslak keke bayılırımmmmmmmsıcak puding aşure sütlaç kek bayılırım.
Aslında bi yer var ama orada da her zaman damak zevkimize uygun yemekler çıkmıyor.
Bazen evden bazen ordan, bazen ızgara türü şeyler idare ediyoruz. Az önce ızgara köfte siparişi verdim. Bir an önce gelse de kurtulsam şu açlıktan.
Kazandibi cartedor un var gayet güzel, onu dene.
Valla ben S giyiyorum canımya kızlar alemsiniz ha
diyet sayfasındayız rejimdeyiz unutdunuz mu pastalar aşureler oohhhoo olmaz böyle yaza şurda 3 ay var kızlar fit olmak beğendiğimiz kıyafetin l yada xl var mı diye sormayacağız bu yaz s - m varmıy dı bu büyük geldi demekne güzel ya bu hissi yaşamak istiyorum ben kızlar lütfen sizde bırakın şu pasta konusunu insan konuşdukca canı çeker görmeyin bunları duymayın da kız ayda hep senin başının altından çıkıyor bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?