Kalori Arkadaşım

Kızlar yemekte ne yediniz?
Ben hala karar verip bişeyler söyleyemedim ve açlıktan öleceğim.

evde ıslak kek yapmıştım. akşamları canım çok istiyor görünce yemeden duramıyorum diye. bugün öğlen yemekhanede yemedim de evden kek getirdim öğlen yemeğinde kek yedim. nefsimi bastırmış oldum. akşama canım istemez artık.

Senin menü çok güzelmiş, keşke bizde de böyle sulu yemek çıksa
Islak keki ben de çok seviyorum ama ne annem ne de ben beceremiyoruz yapmayı, ıslak olmuyor bizimki.

Ben şimdi regl dönemimdeyim ya, pazartesi akşamı gece saat 11 de anneme çikolatalı puding yaptırdım, sıcak sıcak bi kase afiyetle yedim. Allahım nasıl güzeldi hiçte pişmanlık duymadım

yok mu canım çevrenizde ev yemeği yapan yerler

sıcak puding mi ?? hmmm tencerenin dibini yalayınca güzel oluyor düşünülebilir

bende bu akşam hazır kazandibi yapacağım sütçüden süt almıştım arttı bozulmadan değerlendireyim

yok mu canım çevrenizde ev yemeği yapan yerler

sıcak puding mi ?? hmmm tencerenin dibini yalayınca güzel oluyor düşünülebilir

bende bu akşam hazır kazandibi yapacağım sütçüden süt almıştım arttı bozulmadan değerlendireyim
Aslında bi yer var ama orada da her zaman damak zevkimize uygun yemekler çıkmıyor.
Bazen evden bazen ordan, bazen ızgara türü şeyler idare ediyoruz. Az önce ızgara köfte siparişi verdim. Bir an önce gelse de kurtulsam şu açlıktan.

Kazandibi cartedor un var gayet güzel, onu dene.

evet onu yapacağım bir marka daha var adını hatırlayamadım o güzel olmuyor

Dr oetker den başkasını tanımam. Pasta malzemelerinde en kalitelisidir.
Ayrıca ıslak keki mikemmel yaparım

aşure hiç sevmem
sıcak puding hiç denemedim nedense soğuk yenmesi gerektiği beynimde işlenmiş özellikle soğutuyorum
sütlaç a bayılıım hele de bol fındık cevizlisine Ayy yaman Yarabbimm

ya kızlar alemsiniz ha
diyet sayfasındayız rejimdeyiz unutdunuz mu pastalar aşureler oohhhoo olmaz böyle yaza şurda 3 ay var kızlar fit olmak beğendiğimiz kıyafetin l yada xl var mı diye sormayacağız bu yaz s - m varmıy dı bu büyük geldi demek ne güzel ya bu hissi yaşamak istiyorum ben kızlar lütfen sizde bırakın şu pasta konusunu insan konuşdukca canı çeker görmeyin bunları duymayın da kız ayda hep senin başının altından çıkıyor bunlar

Valla ben S giyiyorum canım

sen ile 34bta26 evet fit arkadaşlarımızdınız ama akşamları puding yemeye devam edersen s de kalırmısın acep gerç bekarken ben gece gunduz yıyordum hıc bı halt olmuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…