Kalori Arkadaşım

inceliyorum şimdi bu diyeti.. aklıma yattı çünkü aç kalmak yokmuş

bende mi yapsamki bir bakayım bende

olu canım bana yoldaş olun

canım gayet içime yattı ama takip etmesi zor gibi geldi bana
şimdi biz kalori takibini diyet arkadaşıma giriyoduk çok kolay oluyodu
bunda upuzun liste var çıktı alıp tek tek bulup not etmemiz gerekçek sanki
sen daha kolay yolunu buldun mu?

evet canım yaparken diyetkolik diye bir site var onu takip ediyordum hem kalori değeri hem karbonhidrat değeri oluyor ama değişmiş olabilir son zamanlar da hiç bakmadım bakayım hemen

aynı kaderi paylaşıyoruz hatta ben 2 haftadır jillian yapıp kalori sayıyorum ama 1 haftadan fazladır kilom sabitti bugün Allahtan 100 gram gitmiş

merhaba fotoğraftaki sen miisn yoksa çok fit gördüm de

hayır değilim ama öyle göğüslerim olsun isterdim ben de çok kilolu sayılmam sanırım ama fit de değilim. aslında bacaklarım vücuduma göre kalın olmasa hiç uğraşmam diyetle falan çünkü belim ince kaslı düz bi karnım var falan ama bacaklar ve kollar mahvediyor her şeyi.. 158 cm boy 53.2 kilo 46-47 olmak istiyorum da kilo az olunca çok çok zor vermek yahu

evet zorlaşıyor kilo vermek azaldıkça bende 1 aydan uzun süredir spor yapıyorum diyet zaten yapıyorum belik basenlerim inceliyor ama bacağımda milim incelme yok ya sinir oldum cıvık cıvık sırf bacak çalışacağım yakında

Jillian ripped in 30 bacaklarda çok etkili daha 2 hafta olmadı başlayalı ama inanamıyorum gözlerime bacaklarımın böyle incelişine...

üye oldum şimdi
evet ücretli.. 1 günlük ücretsiz üyelik verdiler onu kullanayım bugün senin dediğin gibi bundan sonra ben de çaktırmadan değere bakıp çıkayım

:111: ama bir alay ücretsiz benzer site varken de garip ücretli olması neyse işimize lazım olan ücretsz şükür:)

https://www.diyetkolik.com/kac-kalori/ekmek-1/7/
mesela ekmeğin bütün dğerleri var ama ücretliydi hala öyle mi bilmiyorum hiç üye olmadım sessizce besin değerlerini öğrenip çıkıyorum

üye oldum şimdi
evet ücretli.. 1 günlük ücretsiz üyelik verdiler onu kullanayım bugün senin dediğin gibi bundan sonra ben de çaktırmadan değere bakıp çıkayım

Kızlar bende baktım biraz fakat sürekli et falan yemek gerekiyormuş, kuru baklagillerden bişey yenmeyecek. Sağlıklı mı sizce?
Bide habire et nerden bulunur?

Kızlar bende baktım biraz fakat sürekli et falan yemek gerekiyormuş, kuru baklagillerden bişey yenmeyecek. Sağlıklı mı sizce?
Bide habire et nerden bulunur?

ben 1 hafta yapacağım zaten kızlar ama illa et yemek zorunluluğu yok onlar da karbonhidrat az olduğu için tercih ediliyor mesela şöyle yiyordum sabah omlet peynir çay öğlen salata akşam çorba sebze salata yoğurt fln

O zaman cimcime sen bu diyette tecrübeli olduğuna göre, hepimize bir liste hazırla, yapmak isteyenler o listeyi uygulasın
Valla ben denemek isterim, şu önümüzdeki hafta 2-3 kg fazla versem hiç fena olmaz

O zaman cimcime sen bu diyette tecrübeli olduğuna göre, hepimize bir liste hazırla, yapmak isteyenler o listeyi uygulasın
Valla ben denemek isterim, şu önümüzdeki hafta 2-3 kg fazla versem hiç fena olmaz

örnek liste benden canım işte siz geliştirin mesala bu şekilde
kahvaltı
omlet 1
peynir 100 gr 1
öğlen
salata 5
akşam
çorba 10
sebze yemeği 10
salata 5
toplam 32 puan bu yazdıklarım en fazla 50 puan oalcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…