Kalori Arkadaşım

bu da benm tarifim olsun hadi eve giderken 2 tane patlıcan al yapıver hemen en fazla 20 dk suruyo

yolumun üzerinde alabileceğim market yok servis sokağın başında indiriyor ama deneyeceğim salça soğan biber falan yok mu?

yolumun üzerinde alabileceğim market yok servis sokağın başında indiriyor ama deneyeceğim salça soğan biber falan yok mu?

yoo hiçbişey koymadım kuzum. yumurtaya koydugundan bıraz daha fazla zeytinyagı koy hemenkavur once hemen cekıyo yagı patlıcan ama sonra salıyo. makarna da dırek haslama zaten super hafif oluyo. ama sogan kavurmak olabılır ıcıne bak daha lezeetlı olur

günaydınnn kızlarrr herkese iyi haftalar

bildirimimi yaptım işe koyuluyorum

selam kızlar ben de aranıza katılmak istiyorum. lütfen beni de alınnnben de kalori diyeti yapmak istiyorum ama yanıma yaren olmayınca hemen bozuluveriyor

ooo hemen yayınlanmış tablo kilo verenleri tebrik ediyorum veremeyenler bir dahaki haftaya inş. Rose da + çıkmış biraz rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…