- 9 Ocak 2014
- 7.695
- 9.690
- 448
Benim tarzım değil ama güzel görünüyor.http://www.ekocakgold.com/14-ayar-beyaz-altin-tasli-set-1367
kızlar linkteki set hakkında yorumlarınızı alabilir miyim ????
inş istediğin kiloya ulaşırsın hangi site aracılığıyla kalori sayıyorsun ??[/QUOT
telefonuma indirdim canım fatsecret die bi program ama memnunum bütün herşey var. egzersiz günlüğü yemek günlügü. inş veririm canım. senin kilo kaç hedefin ne? birde ben ortalama günlük 750 kalori falan veriyorum
ben setten hiç anlamam canm . güzeldir heralde :) burdan bakınca güzel görünüyo.:))) Dğum günü hedaaaayesi mi aldrcan :)
ye boyle setler tamamen kayıp. şimdi atıyorum 5 lira versen 2 liraya anca satarsın belki satamazsın bile. Sırf ziyan :)yok canım yaaa ben öyle bişeyi beğeni gidip bana bunu hediye al diyemem bi anlamı olmaz değişik geldi bana gördüğüm setlerden farklı beğenirsem aklıma yatarsa kendim alırım
Benim tarzım değil ama güzel görünüyor.
ye boyle setler tamamen kayıp. şimdi atıyorum 5 lira versen 2 liraya anca satarsın belki satamazsın bile. Sırf ziyan :)
Ben düğünümde gümüş set isterimaltın set takmak benimde tarzım değil o yüzden düğünümde istememiştim eğer beğendiğim bişey olursa sonra alırım demiştim ama hiç beğenemedim
slm kızlar
ayda emeğine sağlık canım 3-2 oldu durum
Ben düğünümde gümüş set isterim
slm kızlar
slm kızlar
ben de öyle olmuştum gectigimiz hafta . ama 67 gördüm diye sevndm valla ne yalan söliim. şimdiki hedefim 66 inşaellah. küçük hedflerle başarıya ulaşıcam eminimmkızlar bu hafta kilo verdim ama inanın verdiğime sevinemiyorum bile. 69 a inmiştim ne güzel . şimdi baştan 69 a gelecem diye uğraşıyorum. 69 a gelmeden de verdiğim kilolara hiç sevinmeyeceğim
nerelerdesin kız sen bizde diyoruz acaba niye girmiyor meğersem bi yerlerde kaçamak yapıyor muşunbildirimde ortaya çıktıı
sen 3 ben 2 tabiki şekerim yok kız sizi bırakırmıyım çok yoğun iş yeri başka işler yüklediler bana arada açıp bakıp kaçıyorum hemenkim 3 kim 2
hem sen bizi bırakmışsın sanırım 8 haftalık yarışına devam ediyrsun . ona yazıyon bize yazmıyon hiç
ben de dün callanetics yaptım 1 saat. arkadaş yollamış linkini. susu ya da yollamış o da istemiş anlaşılanEvet daha öncede yazmısdım zaten böyle bir topikde yazdıgımı o topigi açan kişi herkesden önce terk edince konu yarım kaldı yeni açılana katıldım bende
sen 3 ben 2 tabiki şekerim yok kız sizi bırakırmıyım çok yoğun iş yeri başka işler yüklediler bana arada açıp bakıp kaçıyorum hemen
kız ayda 72,2 den 71,5 nasıl düştün ya
bu arada jillian michaels bende başladım yok böyle birşey ağrıdan bacaklarım bende ayrı hareket ediyorlar ama hala level 1 deyim
Ben de istiyorum linki.ben de dün callanetics yaptım 1 saat. arkadaş yollamış linkini. susu ya da yollamış o da istemiş anlaşılan
çok zor yaaa çok uzun sürüyor. 2 oldu benim bakalım . 10 saatte 10 yaş gençleşecekmişim. geriye 8 saatim kaldı. eğer 10 yaş gençleşeceksem üniversite yıllarıma dönerim üniversite 2. sınıfta çıtır mı çıtır kıtır mı kıtır bi kızkenki halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?