Kalori Arkadaşım

ben setten hiç anlamam canm . güzeldir heralde :) burdan bakınca güzel görünüyo.:))) Dğum günü hedaaaayesi mi aldrcan :)

yok canım yaaa ben öyle bişeyi beğeni gidip bana bunu hediye al diyemem bi anlamı olmaz değişik geldi bana gördüğüm setlerden farklı beğenirsem aklıma yatarsa kendim alırım

yok canım yaaa ben öyle bişeyi beğeni gidip bana bunu hediye al diyemem bi anlamı olmaz değişik geldi bana gördüğüm setlerden farklı beğenirsem aklıma yatarsa kendim alırım
ye boyle setler tamamen kayıp. şimdi atıyorum 5 lira versen 2 liraya anca satarsın belki satamazsın bile. Sırf ziyan :)

ye boyle setler tamamen kayıp. şimdi atıyorum 5 lira versen 2 liraya anca satarsın belki satamazsın bile. Sırf ziyan :)

bende düğünümde böyle düşünüp almamıştım şimdi eğer alırsam ilerde satarım düşüncesiyle almayacağım alıp kullanırım diyorum ama o derece içime sinen bir model hiç göremedim

kızlar bu hafta kilo verdim ama inanın verdiğime sevinemiyorum bile. 69 a inmiştim ne güzel . şimdi baştan 69 a gelecem diye uğraşıyorum. 69 a gelmeden de verdiğim kilolara hiç sevinmeyeceğim

kızlar bu hafta kilo verdim ama inanın verdiğime sevinemiyorum bile. 69 a inmiştim ne güzel . şimdi baştan 69 a gelecem diye uğraşıyorum. 69 a gelmeden de verdiğim kilolara hiç sevinmeyeceğim
ben de öyle olmuştum gectigimiz hafta . ama 67 gördüm diye sevndm valla ne yalan söliim. şimdiki hedefim 66 inşaellah. küçük hedflerle başarıya ulaşıcam eminimm diğer türlü aklımda sürekli 55 varken olmuyomuş. bu hafta anladım bunu gercekten

nerelerdesin kız sen bizde diyoruz acaba niye girmiyor meğersem bi yerlerde kaçamak yapıyor muşun bildirimde ortaya çıktıı

Evet daha öncede yazmısdım zaten böyle bir topikde yazdıgımı o topigi açan kişi herkesden önce terk edince konu yarım kaldı yeni açılana katıldım bende

kim 3 kim 2

hem sen bizi bırakmışsın sanırım 8 haftalık yarışına devam ediyrsun . ona yazıyon bize yazmıyon hiç

sen 3 ben 2 tabiki şekerim yok kız sizi bırakırmıyım çok yoğun iş yeri başka işler yüklediler bana arada açıp bakıp kaçıyorum hemen
kız ayda 72,2 den 71,5 nasıl düştün ya
bu arada jillian michaels bende başladım yok böyle birşey ağrıdan bacaklarım bende ayrı hareket ediyorlar ama hala level 1 deyim

ben de dün callanetics yaptım 1 saat. arkadaş yollamış linkini. susu ya da yollamış o da istemiş anlaşılan

çok zor yaaa çok uzun sürüyor. 2 oldu benim bakalım . 10 saatte 10 yaş gençleşecekmişim. geriye 8 saatim kaldı. eğer 10 yaş gençleşeceksem üniversite yıllarıma dönerim üniversite 2. sınıfta çıtır mı çıtır kıtır mı kıtır bi kızkenki halime

Ben de istiyorum linki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…