Kalori Arkadaşım

Dün akşam annemin zumba dersine gittim

Sonunda baya bi karın çalıştırdı hoca. Ben sıkılmadım, kalabalıkla eğlenceli oluyor.

bende dün akşam youtube dan callanestic midir nedir onun videolarına baktım oradaki ablalar ne kadar elastik öyle yaaa bir de hareketler çok yavaş ilerliyor ben çabuk sıkılırım mıy mıy mıy aslında 2-3 gün sabretsem hareketleri ezberlemiş olurum videosuz daha az sıkıcı olabilir

kızlar bu arada dun aksam bi tarif denedim daha doğrusu salladım yulaflı kurabıye diye bişey vardı değiştirdim azcık ondan azck ondan güzel bişey cıktı ortaya . Çok az malzemden 12 tane cıktı. gunluk ara ogun atıstırmalık oalblır bence.

1 tane yumurtanın akını beyaz kopuk olanaa kadar cırpın. içine sarıyı ekleyin 1 tane kabartma tozu 1 yemek kaşıgı kakao 2 yemek kaşığı şeker ve 2 yemek kaşığı kepekli un 3 yemek kaşığı kadar yulaf ezmesi ve yarım su bardagı dut koyup hepsini yogurun. yapış yapış bişey oluyo. elinizi ıslatıp yuvarlayabilirsiniz ancak. oylece 200 dr fırına atıp 20 - 25 dk pişirin. çıkınca bakarsınız tadına. ben içine şeker 1 kaşık atmıştım. baktm çok yavan. yarım sb sütün içine şeker koyup ısıttm onu. kaşık kaşı kurabıyelerın uzerıne doktum

mrb kızlar bende geçer pazartesi başladım kalori hesaplayarak zayıflamaya 60.2 ile başladım. bugün sabah tartıldım 59 iistediğim kilo 54 bakalım inş bi sıkıntı olmadan veririm kilolarımı. şimdilik iyi gidiyor...

inş istediğin kiloya ulaşırsın hangi site aracılığıyla kalori sayıyorsun ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…