- 9 Ocak 2014
- 7.695
- 9.690
- 448
Anneme sorarım canım.tuzlu kek tam benlikmiş tarif isterim zeytin peynir ikilisinin olduğu her şey bana hitap eder
Anneme sorarım canım.
Bide az önce verdiğim linkte bi tarif vardı ben de onu çok beğendim.
Patates tava. Bide piyano kek. Deneyeceğim.
Patates tavayı düşününce bile içim bi hoş oluyorpiyano kek tiramisuya benziyor patates tava tam kahvaltılık bende onu deneyebilirim
Patates tavayı düşününce bile içim bi hoş oluyor
Bu akşam yapsana bunu, evdeki yemek muallakta zaten.aynen birde ortasına kaşar rendesi oluyormuş ohhhh kaşarı uzaya uzaya mis gibimmmm
bu saatlerde çok acıkıyorum
Çok güzel tarifler var ya.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-tarifleri.600426/page-203
ayy saatlerce mincik mincik onları kapamaya gerek kalmadan mantı tarifi ilk fırsatta deneyeceğimm
Bu akşam yapsana bunu, evdeki yemek muallakta zaten.
Yanına da bi çay demlersin, oh misssss.
Çok güzel tarifler var ya.
Allam bana da nasip et yarebbim sevdiceğime böyle güzel yemekler yapmayı. Amin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-tarifleri.600426/page-203
ayy saatlerce mincik mincik onları kapamaya gerek kalmadan mantı tarifi ilk fırsatta deneyeceğimm
menemen kaç kalori :S ben de yapayımbu akşam yazdan hazırladığım menemenlik kavanozlardan birini açıp 2 yumurta kırıp menemen yapmayı planlıyorum yanına da makarna haşlarım yoğurt oldu bitti dün akşam kahvaltı yaptık bu akşamda çaylı kahvaltı tarzı bir şey yapamam
bu tarifi kahvaltıda yapmayı planlıyorum
Kız bu asırı duygusal yaaa , Kıyamammm :) İnşallah canmm .Çok güzel tarifler var ya.
Allam bana da nasip et yarebbim sevdiceğime böyle güzel yemekler yapmayı. Amin.
menemen kaç kalori :S ben de yapayım
223 kalorii yap canım afiyet olsun
ay cokmus yaa. olmaz.700 deyim su an Ben yine makarnalı salataya talim
kız sen o makarnalı salatayı kaç gündür yiyorsun
kız sen o makarnalı salatayı kaç gündür yiyorsun
Dün patlıcan kavurdum çok az yag ve bol baharatla içine de 1 bardak makarna harmanladım onları missss gibi oldu miiiiissssss
Kız duygusal olsam nolur, adamın yemekle arası yok ki hiç.Kız bu asırı duygusal yaaa , Kıyamammm :) İnşallah canmm .
Kız duygusal olsam nolur, adamın yemekle arası yok ki hiç.
Ben keyifle yiyorum, o karnı doysun diye yiyor. Bi çayı çok keyifle içiyor.
ayy yemek secen adam cok zor yaaaKız duygusal olsam nolur, adamın yemekle arası yok ki hiç.
Ben keyifle yiyorum, o karnı doysun diye yiyor. Bi çayı çok keyifle içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?