Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
Bugün misafirlerimiz vardı bazıları yatıya da kaldı hala var yaniÇok korktuğum gibi olmadı ama yine pilav,tatlı ve börek yedim
:26:Menümü paylaşayım
Sabah= 2 dilim kızarmış kepek ekmek + 3-4 dilim peynir+ 3 dilim sucuk+ şekersiz çay
Öğle= 1 porsiyon pilav+3-4 parça didilmiş tavuk göğsü+ 1 porsiyon kabak meftünesi
Ara Öğün= 1 dilim avcı böreği + çeyrek dilim kadayıflı tavuk göğsü
Evet kızlar bugünlük böyle oldu gelen misafirler 1 aydır görmüyorlardı beni durup durup zayıflamışsın dediler pek mutlu oldum tabi 90 nerde 79 nerde:82:
Bugünlük alınan kalori miktarı = 817
Kizlar yazdiklarinizi okudum . K.bakmayin bende haftasonları pek aktif olamiyorum. Melekcigim 11 kilo verdin dile kolay o kadarcik da zayifladin desinler:)))) maşallah daha cok zayiflariz ins.
yine de çoook çooook iyi melekciğim ya ben tutamam kendimi hiç maşallah 817 kalori süper
günaydınnnnn
kimsecikler gelmemişşşş
ben her akşam jillian yapıyom ama mide kısmımda zayıflama yok sanki ya.. hala oturunca pörtlüyo mide bi yandan göbek bi yandan pöfff[/QUOT
Ben çok kötü bi hafta atlattım o yüzden istediğim şeyleri yapamadım ama bu hafta her şey daha güzel olacak inşallah
günaydın fıstıklar...
cuma günü karbonhidrat sayacağımı söylemiştim cumartesi pazar uydum diyete hala devam ediyorum çünkü 57.3 başladım bugün 56.2 olmuşum yani 2 günde 1 kiloilk iki gün fazla gidiyormuş zaten ama cumaya kadar devam edeceğim ve kızlar ayın etkisine inanıyorum ay küçülürken kilo vermek daha kolay oluyor ama cuma günü büyümeye başlayacak vermek zorlaşacak yani en azından benim bünyem doğruluyor bunu dikkat edebilirsiniz sizde
incirim sen düşünüyordun karbonhidratı yapacaksan son 5 günü değerlendir derim kuzum
Canım aslında yapmak istiyorum, tam olarak yapmıyorum ama yemeden önce her şeyin karbonhidrat oranına da bakıyorum artık :)
3 gündür ne yedin ne içtin yazsana cimcimem, bana da örnek olsun, aklıma yatarsa yarın başlayayım, c.tesi sevgilime hoş görüneyim
böyle sorunca aklıma glmedi ne yediğim
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta 0 p
beyaz peynir 1 p
çay 0p
öğlen kahvaltıyı geç yaptığı için geçiştiriyorum
1 elma 16 p
akşam
yoğurtlu karnabahar 20
salata 5
toplam 42 puan
aklıma gelen bir menü mesela canım
bu sabah kahvaltı
haşlanmış yumurta 0 p
etimek 8
kaymak 1
çay 0 p
et yersen onların puanı da çok düşük zaten
evet canım aynen öyle 50 puan en fazlaO zaman anladığım kadarıyla 40-50 yi geçmedikten sonra her şeyi yine yiyebiliriz.
Bugün yediklerim 47.4 puan olmuş bile
Slm Kızlar
Hafta sonu yoktum maşallah herkes kilo vermek için hızlı bir tempoya girmiş umarım herkes istediği kiloya gelir kilo yarışında çekişme hızlanmış cuma ne olacak bakalım merakla bekliyorum.Herkese bol kalorisiz bir hafta diliyorum.
ben her akşam jillian yapıyom ama mide kısmımda zayıflama yok sanki ya.. hala oturunca pörtlüyo mide bi yandan göbek bi yandan pöfff[/QUOT
Ben çok kötü bi hafta atlattım o yüzden istediğim şeyleri yapamadım ama bu hafta her şey daha güzel olacak inşallah
slm canım
Göbek için jilian harici sabah akşam 2 kez 8 minute ABS var youtube da onu yap 1 haftada bile sıkılaşmayı hissediyorsun çok faydasını göreceksin.Seninde benim gibi bölgesel çalışman lazım sadece jilian ile gitmez malesef
slm canım
Göbek için jilian harici sabah akşam 2 kez 8 minute ABS var youtube da onu yap 1 haftada bile sıkılaşmayı hissediyorsun çok faydasını göreceksin.Seninde benim gibi bölgesel çalışman lazım sadece jilian ile gitmez malesef
sabah yapabileceğimi sanmıyorum çünkü işe gidene kadar ruh gibi oluyorumhaftasonu ve akşam yapabilirim sağolasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?