the balım kremi nasıl onu da çok duymuştum iyi olduğunu.öbürünü hiç duymadım bi araştırım canım tşkTeşekkür ederiz canım.
Ben fondöten hiç kullanmadım hayatımda, pudra falan da kullanmadım, tek kullandığım o da 2 ayda bir falan The Balm'in BB kremi. Ama Missha diye kozmetik markası var, bunu bi araştır, ürünleri çok doğal ve güzelmiş diyolla.
Evettt, baktım şimdi güzele benziyor.evet canım max factor 2000 kalori diye geçiyor
Teşekkür ederiz canım.
Ben fondöten hiç kullanmadım hayatımda, pudra falan da kullanmadım, tek kullandığım o da 2 ayda bir falan The Balm'in BB kremi. Ama Missha diye kozmetik markası var, bunu bi araştır, ürünleri çok doğal ve güzelmiş diyolla.
Tester göndermezler mi acaba? Ben de istiyorum ya.mıssha yı bende duydum ama netten almak istemiyorum renk tonunu tam tutturabilmek için deneyerek almak istiyorum
Tester göndermezler mi acaba? Ben de istiyorum ya.
ayyy hiç güleceğim yoktuuu bende değiştireceğim haftada100gramgoodbye nasıl
Sadece online satış var bildiğim kadarıyla.sanmıyorum uğraşmazlar
watsons gibi yerlerde satılmıyor mu?? yok mudur satış noktaları ??
yavrum Senin saçını başını yolarim bakGüanydın kızlarrrrrrrhayrlı sabahlarrr
@sinoki napıyosun kuzum sen . eski kıyafetlerine geri mi dönmek istiyosun.toparla kendini yaaa. aaaaaa
kızlar ben ismimi nerden değiştirebilrim yaaa
bak yaaa çabuk değiştir geriyaptımmmm
ayda dan kopya cektım
değiştir değiştir medigin kabahatayyy hiç güleceğim yoktuuu bende değiştireceğim haftada100gramgoodbye nasıl
bende geçen hafta bb krem aldım ilk kez pure and beauty nin. Watson da indirim vardı. Bi de mesaj geldi sevgililer günü indirimi başlamış kaçırmayın.kızlar güle güle kullanın hediyelerinizi. bende kendime fondöten alcam ama ne alsam bilemedim bi öneriniz varmı benim cildim karma parlatmayan ve doğal görünümlü bişe almayı düşünüyorum
yavrum Senin saçını başını yolarim bakkopya olur da bu kadar olmaz ki anacim
bak yaaa çabuk değiştir gerikopya çektim diyor bi de bas baya aynısını yapmışsın forum yönetimi ne şikayet edicem nikimi çaldı diye. hem sen hayatta hafta da 1kilo vererek zayiflayamazsin
değiştir değiştir medigin kabahat
bende geçen hafta bb krem aldım ilk kez pure and beauty nin. Watson da indirim vardı. Bi de mesaj geldi sevgililer günü indirimi başlamış kaçırmayın.
Benim rimelim mac in rimeli memnunum ama modelini bilmiyorum.
Ben de geçen hafta parfüm aldım kendime hediye
yavrum Senin saçını başını yolarim bakkopya olur da bu kadar olmaz ki anacim
bak yaaa çabuk değiştir gerikopya çektim diyor bi de bas baya aynısını yapmışsın forum yönetimi ne şikayet edicem nikimi çaldı diye. hem sen hayatta hafta da 1kilo vererek zayiflayamazsin
değiştir değiştir medigin kabahat
bende geçen hafta bb krem aldım ilk kez pure and beauty nin. Watson da indirim vardı. Bi de mesaj geldi sevgililer günü indirimi başlamış kaçırmayın.
Benim rimelim mac in rimeli memnunum ama modelini bilmiyorum.
Ben de geçen hafta parfüm aldım kendime hediye
Niye zayıflayamam yaa
sanki biraz yüksek bir hedef olmuş
engel olacam çünküNiye zayıflayamam yaa
güzel ama sanki fondöten nin yeni ismi bb kremmis gibi bence. Ben hiç fondöten kullanmadım .topikçe yapalım biri ayda 2 kilo olsun, biri günde 10 gr olsun , biri haftada 200 gr olsun
nasıl memnun kaldın mı bb kremden
sen bence bi süre ortalıklarda görünmeGeçen hafta 68,3 tüm hedefim 67 koydum başardım, bu hafta 67 dim regl olmama ragmen hedefim 66 ve yapıcamyapamazsam bahanem var nasılsa ama yapamıcak gibi değillimm hanii..
ayrcaayda2kilogo sanki 2 kilo veriyo mu ayda2kilocome yapması lazım nickini
ay cok gıcık konuştum dovucek beni ben kaçar.....
paylaşıyoruz evet. Ben seninkine baktım zaten. O ha somon ne kadar kaloriliymis . Ben deniz levregi alıyorum her hafta sınırsız yiyorum salatayla.EE menüleri paylaşıyormuyuz
kullandım güzel ama çokta gerekli değil bence bide pahalı ponza taşıda aynı işi yapıyoİyiyiz canım. Geçen gördüm çekilişte topuk taşı sana çıkmış kullan bakalım brgenirsen biz de alalım
Kuzum ben eskiyim, adımı değiştirdim, bil bakalım kimim?kullandım güzel ama çokta gerekli değil bence bide pahalı ponza taşıda aynı işi yapıyo
başka kimse kalmadı mı eskilerden
benden başkası fit oldu galiba bıraktı
inciriiiiiim miKuzum ben eskiyim, adımı değiştirdim, bil bakalım kimim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?