evet dün ben de eve gıdene kadar kalori o kadar düşüktü ki ama eşim balık getirmiş tırtıkladım yemeyeceğim dedım ama dayanamadım 1 dılım somon yedım ama cok pısman oldum balık yedım ve pısmanlık duyacagım hıc aklıma gelmezdısevindim çünkü dün hem kalori aşımı yaptım hem de spor yapamadım
evet dün ben de eve gıdene kadar kalori o kadar düşüktü ki ama eşim balık getirmiş tırtıkladım yemeyeceğim dedım ama dayanamadım 1 dılım somon yedım ama cok pısman oldum balık yedım ve pısmanlık duyacagım hıc aklıma gelmezdı
kızarmaydı cnm ondan istemeyerek yedım ağır geldiğini duşundum balık zaten benim vazgeçilmezim ama diyet yaparken genelde yağsız buğulama yada fırında yapardım.
evet benım kayınvalıdem yapmıs o cok yağlı yapıyor ondan ısın acıkcası
Kızlarrrr dün kendime hediye aldım
Ipad aldımne aldın kuzum bende p.tesi günü kendime hediye aldımm
Ipad aldımartık dizilerimi daha keyifle izleyeceğim, sevgilimle daha rahat konuşacağım görüntülü
Sen ne aldın?
Teşekkür ederim kuzum.hayırlı olsun canım ben de kozmetik malzemesi aldım rimelim bitmişti yeni rimel ve oje matlaştırıcısı aldım dün geldiler
Teşekkür ederiz canım.güle güle kullanın kızlar
Teşekkür ederim kuzum.
Benim de rimelim bitti ya, ne marka ne model aldın, memnun kaldıysan ben de alayım.
Ben de o kadar çok mat oje var ki, evde iki kız olunca böyle oluyor
Teşekkür ederiz canım.kızlar güle güle kullanın hediyelerinizi. bende kendime fondöten alcam ama ne alsam bilemedim bi öneriniz varmı benim cildim karma parlatmayan ve doğal görünümlü bişe almayı düşünüyorum
Yeni aldığının markasını yazmamışsınbiten rimelim max factor 2000 kalori kaşık fırçalısıama ben bu defa düz fırçalı aldım kaşık fırçayı da düz fırça gibi kullanıyorum hepsiburadanın % 65 indiriminden aldım 40 tl lik rimel olmuş 15 tl ben sevdim bu rimeli hem dolgun hem uzun gösteriyor topaklanma yok birbirine yapışma yok birde çok sulu değil sürerken orana burana bulaşmıyor
ben matlaştırıcı aldım evdeki ojelerimi sürüp bununla matlaştırıcam aslında bir tanede siyahımsı kırmızı oje alsaydım fena olmazdı ama onu rengini canlı canlı görüp almak istiyorum
güle güle kullanın kızlar
kızlar güle güle kullanın hediyelerinizi. bende kendime fondöten alcam ama ne alsam bilemedim bi öneriniz varmı benim cildim karma parlatmayan ve doğal görünümlü bişe almayı düşünüyorum
Yeni aldığının markasını yazmamışsıno da mı max factor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?