Kalori Arkadaşım

evet kimsecikler yok canım sıkılıyor zaten günde bitmiyor

offf offff haftaya misafirlerim varmış

İşin yok heralde

Kim geliyormuş?

yatılı falan mı cnm

evet canlar yatılı cuma akşamı gelip pazar öğlen döneceklermiş

küçük görümcem eşi ve oğlu
büyük görümcem ve eşimin amcasının eşi

yaa eşimin tarafında misafirliğe ailece gitme gibi bir olay yok ben ilk defa onlarda görüyorum cümbür cemaat misafirliğe gitmeyi

Evinde bu kadar insanı yatıracak yer var mı?

BEN BURDAYIM KIZLAR ÖĞLENE KADAR TOPLANTIDAYDIM. sonrasında da çizim yaptım. şimdi boşa çıktım.

kızım ne BU BE BENDE DİYORDUM KAYNANASI YOK NE ŞANSLI DİYE. SENİN GÖRÜMCELER KAYNANADAN beter zırt pırt geliyorlar.

merak ettiğim şu
bunlar size sırf sizi özledikleri için sizi görmeye mi geliyor. yoksa
sizin etinizden sütünüzden evinizden faydalanarak gezip tozmaya eskişehir görmeye mi geliyorlar.

Ne kadar kötüsün fesat kadın
Görümce ya hemen kötü oluyor dimi
Sen görümce misin, baldız mı?

Evinde bu kadar insanı yatıracak yer var mı?

bizi özledikleri için geliyorlar ve evimizi eşyalarımızı merak ettikleri için geliyorlar diğerleri daha önce gelmişti gördüler evi ama yenge hanım ilk defa geliyor

hepsi evin içinde bile üşüyen tipler Eskişehir 'i gezmek gibi bir heveslerinin olduğunu sanmıyorum hamamlarını merak ediyorlarmış belki c.tesi hamama götürürüz

evimde yatıracak yerim var 3+1 evim salon ve yatak odamın dışında boşta 2 odam var birinde bir tane çekyat var diğerinde de eşimin bekarken yattığı tek kişilik yatak var ayrıca 3 kişilik şişme yatağım var

yaa gelsinler gelsinler de nedir bu topluca koloni halinde gezmeler ben çok rahatsız oluyorum 2 aile bir eve oturmaya gidince

Nerde yatıracaksın o kadar ınsanı ben yatılı mısafırı hıc sevmıyorum pesınden bır suru ıs cıkıyor

Ne kadar kötüsün fesat kadın
Görümce ya hemen kötü oluyor dimi
Sen görümce misin, baldız mı?

küçük görümcemle çok iyi anlaşırız hafta sonu İstanbul a gelmiyor musunuz diye sordu bende siz gelin dedim oraya gelince kime gideceğimizi şaşırıyoruz bişey anlamadan geri dönüyoruz dedim onların geleceğini duyan peşlerine takılmış

Bence güzel bir şey, teee İstanbuldan kalkıp yanınıza gelmeleri çok hoş bir şey.
Hem de eşinin amcasının eşi dıdının dıdısı yani..
Köklersiniz doğalgazı iki güncük..

Görümcen kaç yaşında ve yenge hanım kaç yaşında?

Nerde yatıracaksın o kadar ınsanı ben yatılı mısafırı hıc sevmıyorum pesınden bır suru ıs cıkıyor

sorma onlar gittikten sonra o kadar insanın nevresim takımlarını çıkar yıka bu soğukta kurut evi havalandır süpür wc leri derinlemesine yıka

evin içi sıcak kuzum evde sorun yok Eskişehir de gezecek tipler değiller dışarda 5 dk durulmuyor

büyük görümcem 50-55 vardır yenge hanım 60 vardır

yenge hanım küçük oğlunu yeni evlendirdi şimdi gelip bizim evle kendi oğlunun evini düzenini kıyaslayacak

sen kendin davet etmişssin kızım araba boş mu gelseydi hemen doldurmuşlardır. tabi arabayla geliyorlarsa

benim kız kardeşim var erkek yok.

september senin görümce adayın çok tu demi Allah kolaylık versin

sorma onlar gittikten sonra o kadar insanın nevresim takımlarını çıkar yıka bu soğukta kurut evi havalandır süpür wc leri derinlemesine yıka
Misafir gelip gittikten sonra benim de en huylandığım yer tuvalet oluyor, sanki kokmaya başlamış gibi geliyor.
Anneme kardeşime soruyorum onlara göre kokmuyor ama ben çıldırıyorum.
Çamaşır suyuna basıyorum resmen tuvaleti banyoyu.

sen kendin davet etmişssin kızım araba boş mu gelseydi hemen doldurmuşlardır. tabi arabayla geliyorlarsa

Kız hem de iki tane, biri 45 yaşında biri 43 falan sanırım.
Annem olacak yaşta ikisi de nerdeyse.

aynen bende bu yüzden sevmıyorum gelsın yesın içsinler ama yatınca dedıgınız gıbı çarşaf tuvalet sıkıntısı hele bırde kıs gunu offf

işte bende ona kızıyorum ben görümcemle ailesini davet ettim diğer insanların geleceği varsa günler torbaya mı girdi
Allah tan arabaları transporter falan değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…