Kalori Arkadaşım

evet yaaa çok tatlıııı ama biliyom bebek olunca o tatlılığı gidecek
gece ben korkunca zor uyanıyor bebeğe kattiyyen uyanamaz

benimki benden cok bakaar yaaaa hele bi de kızı olunca Kızımız olunca ismi kesin de yanına bi isim daha bulduk . tamam dedik diyorm hadi yapalım

evet yaaa çok tatlıııı ama biliyom bebek olunca o tatlılığı gidecek
gece ben korkunca zor uyanıyor bebeğe kattiyyen uyanamaz

ayy sen gece pofuduk bebeğe bakacak sanıyorsan hiiç bebek düşünme erkekler bir kalkar iki kalkar üçüncüde şalteri indirir her kalktıklarında da ne yapacağını bilemezler acaba niye ağlıyor diye seni de uyandırır

ayy ne bilim hayırlısı anlamadım bişey ama ben genel suçu görümcemde buluyorum 2 oğlunu da el bebek gül bebek büyütmüş şimdi de karıları çekiyor

evet sana katılıyorum ailenin bu konuda çok yanlışları oluyor. Hani hep bi erkek evlat ayrımı varya ondan böyle oluyor.

benimki benden cok bakaar yaaaa hele bi de kızı olunca Kızımız olunca ismi kesin de yanına bi isim daha bulduk . tamam dedik diyorm hadi yapalım

oo aferin o zaman seninkine

ben bakmasını beklemem yanımda olsun yeter şefkatini duygusallığını sevgisini hissettirsin o yeter
ben çok duygusalımdır kızlar

kız senin burcun ne ? pofuduğun burcu ne ???

http://www.haciserif.com.tr/antep-fistikli-kiz-bebek-cikolatasi.html

bebiş hayali kuranlar bakın ne buldumm diyet arkadaşıma giriş yaparken reklam yayınında çıkıyordu ne şirin dimiiii
yaa bunlar ne bahar ben bunları yemeye kıyamam çok tatluuuuuuu
neler var neler kurabikler pastalar çikiletalar Allah ım bazen bebek eşyalarına bakıyorumda beni benden alıyor

kızlar AŞk Yeniden dizisini izlediniz mi?
Orda bir bebek var Selim ben ona bayıldımmmmm maşallah çok tatlı

hayır izlemedim ama zaten tüm bebekler tatlı olur özellikle tv ye tatlı sempatik bebekleri koyuyorlar geçen gün kanallar arasında gezerken küçük ağa dizisinde çocuğun kız kardeşine denk geldik ne tatlı konuşuyor yaa al yanaklarını mıncır

Kızlar ben çok kötü bişey yaptım
Öğle yemeğine dışarı çıktık şirkettekilerle, ne yiyeceğimiz konusunda oylama yaptık.
Ben oyumu tavuk dünyasından yana kullandım ama burger king fazla oy aldı.
Bi tane 647 kalorilik hamburger yedim. Küçük boy patatesin yarısını yedim, o da 100 kalori diyelim. 200 kalori de çıtır peynirden almışım. 130 kalori de soğan halkası.
Sadece öğle yemeğim 1077 kalori.
Sabah kahvaltım da 230 falan.
Yani bu saate kadar aldığım kalori miktarı 1300.

Beni taşlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…