Kalori Arkadaşım

afiyet olsun cnm yemişsin artık pişmanlık duyma bence tadını cıkar

önce ben başlayayım ben bu hafta 51 li rakamlara ulaşmayı kafaya koymuşken sen 53 ten bir türlü kopamıyorsun

tamam burger e gidilmiş olabilir ye hamburgerini iç yanında ayranını bir iki tane patates ye tamam

o nedir öyle hem çıtır peynir hem soğan halkası ohhh nereden geliyor bu bolluk kuzuuum hafta sonu müyendiz e gidiyorum kilo vermem gerekiyor bişiler yapmalıyım derken al sana 1 haftalık çabanın sonucunu verdiğin 400 gr vardı yaaa daha özleyemeden hemen sana geri kavuşmuşlar

ben hamburger menü aldığımda içeceği kalır patatesler kalır hamburgeri yerim 2-3 yudum içecekten alırım ve midem acayip şişer sen tüm bunları nasıl yemeği başardın tebrikler

şimdi afiyetler olsun canım

hemen sade bir maden suyu kafana dikip ve yeşil çay içiyorsun

off sorma en tatlı bebekler tv lerde
hele hele 1 kadın 1 erkek 2 çocukdaki bebeklere bayılıyorum

afiyet olsun cnm yemişsin artık pişmanlık duyma bence tadını cıkar

hemen sade bir maden suyu kafana dikip ve yeşil çay içiyorsun
Çok çok pişmanım
Şu an sade sodamı içiyorum.

Akşam ne yiyeyim sence? Ya da yemesem daha mı iyi?

Ayrıştırıp okudum ben merak etme.

aferin akıllııııı pofidik

pis kız bana sormadın ama ben sana söyleyeyimm
eğer hiçbirşey yemezsen yarın sabah kesinlikle artıda uyanırsın
ama akşama yoğurt bilemedin 1 yeşil elma yarım kase çorba bilemedin karışık salata yersen bağırsakların çalışır wc yaparsın veeeeeeeeeeeeeeee sabah + da uyanmazsın

sinokiye katılıyorum muhakkak hafif bişeyler ye salata olur, meyve olur, çorba olur hafif atlat ama boş geçme ve ekstra olarak kuru kayısı ye Peyman mıydı neydi hangisi sana yaradıysa

sinokiye katılıyorum muhakkak hafif bişeyler ye salata olur, meyve olur, çorba olur hafif atlat ama boş geçme ve ekstra olarak kuru kayısı ye Peyman mıydı neydi hangisi sana yaradıysa
Tamam akıllı melekler, akşam ya yoğurt ya da elma yerim, bi de gün kurusu yerim.

Bu arada sevgilime gidiş biletimi aldım.

hah hazır konu açılmışken peyman çok pahalı kızlar yaaa 10 tl bi minnak paketi

off sorma en tatlı bebekler tv lerde
hele hele 1 kadın 1 erkek 2 çocukdaki bebeklere bayılıyorum
sinoki bebiş mi geliyor yoksam gelcekmı bu ne ılgı ne istek kız bebişlere karşı bu arada bebişin varmı bilmiyorum yoksa 2 . isteğimi

sinoki bebiş mi geliyor yoksam gelcekmı bu ne ılgı ne istek kız bebişlere karşı bu arada bebişin varmı bilmiyorum yoksa 2 . isteğimi

bebiş henüz gelmiyor canımmm.bebişleri oldum olası çok severim
bizim daha meyvamız yok
pofidikim başımın etini yiyor ama ben ne yazık ki kendimi hala hazır hissetmiyorum. Düşündükçe çok derine dalıyorum sorunum bu sanırım
haa birde olacak mı olmayacak mı korkusu da ister istemez içimde bir yerde var (nerden gelip yerleştiyse )

sinoki daha bebiş yapacak kadar zayıflamadı önce hedefine ulaşacak sonra bebiş yapacak

kız bu devirde çok büyük problemleriniz yoksa olmama ihtimali yok böyle düşüncelerden dolayı stres yaparsan olmaz Demet Akalın nın bir röportajı vardı tedaviler denemeler falan olmuyormuş en sonun da kocasına demiş ki sen çok istiyorsun ama ben sana bebek veremiyorum ayrılalım kocası da ondan vazgeçmemiş ve konu kapanmış tatile çıkmışlar tatilde deniz güneş eğlence derken bayağı stres atmışlar ve tatil dönüşü Demet Akalın hamile olduğunu öğrenmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…