Kalori Arkadaşım

slm naber nasılsınız kızlar...
ben regl olamadım hala bundan bi hafta önce demiştim demi regl olacağım diye hala olmadım bugün 10 oldu offff puuffff cem yılmazın tabiriyle her yerim şiş şişişşş:)

ben oldum 3. günümdeyim gidiyor ödemler pazartesi korkun benden

Kızlar bana bildirim gelmiyor, hiç görmemişim yazdıklarınızı.
Bugün benim için büyük gün, sevdiceğime gidiyorum

bende diyecektim ki Rose bugün izinli mi??

kar falan var dikkatli ol canım bir de yollarda da dikkat et kendine kimsenin ikramını falan yeme samimi olma

Bahar beni evlat edinir misin

kereviz yap bana enginar pişir bana aa sağlıkla besle beniii
bende denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Yemediğimiz yiyecekleri ne zaman denediysek hopp çöpü boyladı

off çok fena oluyor insan sinirler gergin heryer şiş

ben oldum 3. günümdeyim gidiyor ödemler pazartesi korkun benden

inş. tatlı krizin tutar
Kızlar bana bildirim gelmiyor, hiç görmemişim yazdıklarınızı.
Bugün benim için büyük gün, sevdiceğime gidiyorum

İyi yolculuklarrrrrr

Yüce topic adına seni bu topiğin anası seçiyorum Bahar

kupalı smile vardı bylamadım yaa

benim de aklıma annem geldi yaa meshur uyarısı şeydi bizimkinin, Dikkatli olun gidip gelirken Çantanıza sahip çıkın uyusturucu atarlar polise anlatamazsınız
Çok sıınır olurdum ama iyi yapmış. benm kızım olsa bensiz sokağa çıkarmam onu.

çok haklı analarımız, babalarımız.
Artık yakınlarımızdan şüphe etmeye başladık neler oluyor neler.

Yüce topic adına seni bu topiğin anası seçiyorum Bahar

kupalı smile vardı bylamadım yaa

ülke öyle bir hale geldi ki insan tedirgin oluyor kendi kendimizi korumaya çalışmaktan başka çaremiz yok insanlar hoşgörüsüz , saygısız ,sevgisizleşmiş

bir kartopu yüzünden can alanlar var , sapkınlık derecesinde psikopatlar var ve en kötüsü hiç birinin korkusu yok adaletten

Adalet kavramını , mahkeme , hak hukuk hepsinin içini boşalttılar

daha demin yemekte bir Özgecan vakası daha olduğunu duydum sabahta şizofren bir adamın karısını doğrayıp çöpe attığını öğrendim

başımızdakiler saçma sapan bir iç güvenlik paketi diyerek tekme tokat birbirine girerken ülkede can güvenliğinin olmadığı günden güne kendini belli ediyor ayyy çoook doluyum çoook sinirliyiiiimm söyletmeyin beni

Ülkenin Adaletinden korkusu olup olması bir ehemmiyet taşımıyor , Allah'tan ve onun adaletinden korkmadıktan sonra...

zaten Allah sevgisi olan bir insan bu sapkınlıkların hiç birini aklından dahi geçirmez.

Valla az once yazıcaktm . Şu ana sayfada trend konular falan var ya girip okuyorum bazen. Piskolojim bozuldu resmen. Kimsede ne sevgi kalmış ne merhamet. Rabbim Bize de neslimize de göstermesin kötülük yüzü

kötü kalpli seniii
Kuzu sen 5,takımda değil misin artık ?

5. takımdan attılar sinokiyi durmadan kilo alıyor diye. bende 5. takımdayım. ben devam ediyorum. bi de sinoki ye ben referans oldum rezil oldum takıma

kötü kalpli seniii

5. takımdan attılar sinokiyi durmadan kilo alıyor diye. bende 5. takımdayım. ben devam ediyorum. bi de sinoki ye ben referans oldum rezil oldum takıma

HEr cuma seni takip ediyorum cicim.
Gamzen den ses yok Sinoki desen benim rakibim olamaz Gel ikimiz yarışalım

-2 kiloya düşersin hemencecik artıkın:)

kız şu yazdığın öyle motive ettiki beni gerçekten verebilirmişim gibi hissettim. ama yüzünü kara çıkarmamak için elimden geleni yapacağım canım

pazartesi kaç kiloya inerim bilmiyorum da öbür pazartesi ye inşallah şimdikinden 2 kilo eksik olurum.

haa bu arada canım sen pazar günü sabah tartıl bana özel mesajla yolla kilonu. geçen haftakini de yaz. sen pazar gününden at bana. senin tartı günün pazar sabah olsun anlaştık mı.

arkadaşlar çok sabırsızlar hele bi de geçen hafta hemen hemen herkes ( sinoki hariç ) kilo verdiler sonuc için merakdan çatladılar.

Sinoki hariç

HEr cuma seni takip ediyorum cicim.
Gamzen den ses yok Sinoki desen benim rakibim olamaz Gel ikimiz yarışalım

şöyle yapalım ben senin kilona geleyim bekle beni o zaman 3 müz birden yarışırız.

yok ben o kadar bekleyemem diyorsan

ben kilo verirken sen de kilo al o zaman daha çabuk orta yolda buluşuruz.

gamzen sen ben yarışırız .

sinoki geri 70 olmaya çalışıyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…