- 24 Şubat 2015
- 617
- 805
- 123
- 39
anladığım kadarıyla kaynana görümce ve elti muhhabbeti var
kızlar ben de 6 görümce 1 elti var kaynanayla birlikte eder 8 zannedersem rekor bendedir
Şimdiden korkutmayın gözümü yahu
Zaten daha ortada bir şey yok
anladığım kadarıyla kaynana görümce ve elti muhhabbeti var
kızlar ben de 6 görümce 1 elti var kaynanayla birlikte eder 8 zannedersem rekor bendedir
pisikletim var ama koşu bandının daha etkili olduğunu düşünüyorum
canım gözün korkmasın bir kere çok beklentiye girme kimse senin ailen gibi olamaz zamanla da insanlara göre mesafeler koyarsın olur biter
bende de eliptik pisiklet var ama yatıyor
kesinlikle kendi ailen gibi değil, naif davranıp çok yüz verme mesafeni koru yeter(tabi görünmez mesafe yoksa eşinin yanında canımlı cicimli olmayı ihmal etme)
kız sen çok fenasın yaaa
neden yatırıyorsun o yattıkça senin toto büyüyor
yaa süpermiş peki her şehire getiriyorlar mı? yani ben İstanbul da yaşamıyorum
Eylül ayında tanıştık, sevgili olma tarihimiz yok...hay maşşallahhhhh allah kolaylık versin, gerçi kaynanan şaşırmıştır kiminle uğraşacağını. belki arada kaynıyorsundur ben tek gelinim malesef
nasıl ortada bişey yok? ne zamandır görüşüyorsun? evlilik konuları falan geçmiyor mu aranızda?
pokohontas
Kız ben Satın aldm 300 Tl. Ne diye kiralıcan. Bunn hamıleliği var dogumu var. Doğum sonrası kilosu var. Her an lazım bizim vucut yapımız malesef kilolu olmaya müsait. biz de böle aletlere makhkumuz ......
eltim hariç hepsini çok severim aramız iyidir arada iç meselelere karışmadıktan sonra problem yaşamıoruz
eltimle de küsüz konuşmuoruz onu da yok kabul ediorum gayet rahatım
Eylül ayında tanıştık, sevgili olma tarihimiz yok...
Evlilik konuları henüz geçmiyor diyelim.
Zamanımız var daha evlilik için, çok yeni sayılırız.
biz 2,5 ayda evlendik(tanışma,evlilik arası süre)
sen seninkinin hızını arttıramıyorsun dimi yani koşu falan yapabiliyor musun ? yanlış bilmiyorsam ayaklarını ittire ittire yürüyorsun
biz 2,5 ayda evlendik(tanışma,evlilik arası süre)
yıldırım nikahı dedikleri bu olsa gerek
önceden tanıyor muydun ? 2,5 ayda biriyle evlenmeye kadar vermek cesaret işi
Ben de tanısma dahil 8 ay roplamda :) Senn benden de hızlıymıssın
ben 28 gün olan birini tanıyorum. 15 yıllık evliler, yine olsa yine o kadar hızlı evlenirim diyo. kocasına hala deli gibi aşık :)
günaydın canım nasılsın nerelerdesingünaydın kızlar nasılsınız ,
buyur canım hoş geldin.günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim 72 kg dan 60 kg ya gidecek olan yolculuğumda tavsiye öneri ve mtoivasyona ihtiyacım varrr
kızım gamzen 72 kiloyu rakip almaz kendine 67 ye indi o.günaydıın hoş geldin anlat kendini yaşın kaç, boyun kaç, çocuk var mı , evli misin, çalışıyor musun, nereden geldi bu kilolar ??????
ayda ile gamzenn e yeni rakip geldii
yıl 2009 evlendim 55 kiloyum 36 beden bi çıtır :))) derken 2010 anne oldum doğumdan sonraki kilom 73 emzirirken ye babam ye 82 kg çıktım.. 13 kg verdim 3 ayda.. 69 oldum şimdi farketmeden tekrar almışım 74 olmuşum. çalışıyorum ve ne yazıkki bütün gün masa başındayım. zaten son aldığım kilolar da bunun eseri.
15 gündür diyetteyim 2 kg verdim. eve koşu bandı kiraladım 3 gündür günde 1 saat düzenli yürüyorum. günlük kalori takibimi de diyetkolik.com sitesinden yapıyorum. eşimle iddaaya girdik 2 ayım var bakalım kısmet..
ismin özlem miben de duymamıştım. aklıma geldi bi yazım dedim google hocama kiralık koşu bandı dedim çıktı bi firma konuştuk getirdiler salı günü kurulum oldu sıfır bi cihaz iyi güzel tavsiye ederim. almak istemedim hedefime ulaşınca boşuna yer kaplamasın diye.
bu arada boyum 165 yaşım 29 1 çocuk annesiyim
eşimle olan iddaam da onun bana gaz verme çabası garibim benm aynaya baktığımdaki mutsuzluğumu görünce böyle motive edim dedi heral
oy maşallah Allah artırsınanladığım kadarıyla kaynana görümce ve elti muhhabbeti var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?