Kalori Arkadaşım

anladığım kadarıyla kaynana görümce ve elti muhhabbeti var
kızlar ben de 6 görümce 1 elti var kaynanayla birlikte eder 8 zannedersem rekor bendedir

hay maşşallahhhhh allah kolaylık versin, gerçi kaynanan şaşırmıştır kiminle uğraşacağını. belki arada kaynıyorsundur ben tek gelinim malesef

Şimdiden korkutmayın gözümü yahu
Zaten daha ortada bir şey yok

nasıl ortada bişey yok? ne zamandır görüşüyorsun? evlilik konuları falan geçmiyor mu aranızda?

pisikletim var ama koşu bandının daha etkili olduğunu düşünüyorum

bende de eliptik pisiklet var ama yatıyor

canım gözün korkmasın bir kere çok beklentiye girme kimse senin ailen gibi olamaz zamanla da insanlara göre mesafeler koyarsın olur biter

kesinlikle kendi ailen gibi değil, naif davranıp çok yüz verme mesafeni koru yeter(tabi görünmez mesafe yoksa eşinin yanında canımlı cicimli olmayı ihmal etme)

bende de eliptik pisiklet var ama yatıyor

kesinlikle kendi ailen gibi değil, naif davranıp çok yüz verme mesafeni koru yeter(tabi görünmez mesafe yoksa eşinin yanında canımlı cicimli olmayı ihmal etme)

kız sen çok fenasın yaaa

neden yatırıyorsun o yattıkça senin toto büyüyor

eltim hariç hepsini çok severim aramız iyidir arada iç meselelere karışmadıktan sonra problem yaşamıoruz
eltimle de küsüz konuşmuoruz onu da yok kabul ediorum gayet rahatım

yaa süpermiş peki her şehire getiriyorlar mı? yani ben İstanbul da yaşamıyorum
pokohontas

Kız ben Satın aldm 300 Tl. Ne diye kiralıcan. Bunn hamıleliği var dogumu var. Doğum sonrası kilosu var. Her an lazım bizim vucut yapımız malesef kilolu olmaya müsait. biz de böle aletlere makhkumuz ......

benm yer problemim var o yüzden kiraladım ama manyetik katlanabilir olanlar da var devamlı kullanırım diyenler için o da mantıklı

Eylül ayında tanıştık, sevgili olma tarihimiz yok...
Evlilik konuları henüz geçmiyor diyelim.
Zamanımız var daha evlilik için, çok yeni sayılırız.

sen seninkinin hızını arttıramıyorsun dimi yani koşu falan yapabiliyor musun ? yanlış bilmiyorsam ayaklarını ittire ittire yürüyorsun

eltim hariç hepsini çok severim aramız iyidir arada iç meselelere karışmadıktan sonra problem yaşamıoruz
eltimle de küsüz konuşmuoruz onu da yok kabul ediorum gayet rahatım

benim görümcem çok bilmiş, herşeyin en iyisini o bilir, akıl verir. kaynanama da akıl verio, kadınla iyi olan aramız bozuluyor
en basit örnek vereyim : sözde burma bilezik taktı kaynanam, istemeden sonra eve dönerken bilezik büyük geldiği için kocama al cebine koy dedim. o da annem saklasın dedi annesine verdi. düğün oldu bilezik yok ortada, kocamı sıkıştırıyorum yok bilmiyorum diyo. sorucam ben diyorum olmaz sorma diyo. 1 ay sonra bi düğün vardı. kayınvalide soruyo bilezikler nerde naptınız diye. bende borcu kapattık bileziğim yok ki dedim. şaşırdı duruyo zannediomuş(buarda bütün masrafları kocacığımla ben yaptık, aileler hiç bişey yapmadı.). neyse 1 hafta sonra bileziği getirip koluma taktı. görümcem sende dursun lazım olursa onlara verirsin demiş(çok zenginiz ya,borçsuz evlendik sanki).
kayınvalide oğluna unuttum geri vermeyi demiş(kocama). bana da direk söyledi. yazık kayınvalidemin aklı sinsiliğe çalışmaz.
neyse ilk evlilik zamanları çok takmıştım bu konuya, ondan sonra mesafe koydum. daha da görümcemin iyi niyetine inanmam!

sen seninkinin hızını arttıramıyorsun dimi yani koşu falan yapabiliyor musun ? yanlış bilmiyorsam ayaklarını ittire ittire yürüyorsun

Kendi gücünle ama zorluk derecesi falan ayarlanabiliyor. Çok guzel ter attıyıro valla ben memnunum. Yorgun olmasam eve gidince işten, rahat 2 saat yürürüm yani.

yıldırım nikahı dedikleri bu olsa gerek

önceden tanıyor muydun ? 2,5 ayda biriyle evlenmeye kadar vermek cesaret işi

canım dostum dediğim insanın arkadaşı çıktı. kafa ve düşünce yapımız çok benzer. istediklerimiz, evlilikten beklentimiz hep aynıydı. ikimizinde işi,gücü var. yaşlar belli, çabuk olmaması için hiçbir sebep yoktu :) genellikle insanlar küçük yaşlarda iş,askerlik, okul vs bekliyorlar. bizde bekleyecek bişey yoktu. allah kocamdan razı olsun, çokta memnunum iyi ki evlenmişiz diyorum. hatta niye daha önce denk gelmedik diye üzülürüz biz

günaydın kızlar nasılsınız ,
günaydın canım nasılsın nerelerdesin

günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim 72 kg dan 60 kg ya gidecek olan yolculuğumda tavsiye öneri ve mtoivasyona ihtiyacım varrr
buyur canım hoş geldin.

günaydıın hoş geldin anlat kendini yaşın kaç, boyun kaç, çocuk var mı , evli misin, çalışıyor musun, nereden geldi bu kilolar ??????

ayda ile gamzenn e yeni rakip geldii
kızım gamzen 72 kiloyu rakip almaz kendine 67 ye indi o.

kilo geçmişimiz çok benziyor.

ismin özlem mi
anladığım kadarıyla kaynana görümce ve elti muhhabbeti var
kızlar ben de 6 görümce 1 elti var kaynanayla birlikte eder 8 zannedersem rekor bendedir
oy maşallah Allah artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…