izmir köfte yap hem çok basit hemde leziz birde pilav yaparsın yanına tamam iştebir de bunların hepsi yatılı misafir düşün artık 2 gün bizdeler
mercimek çorbası fiks
gelirken börek yapıp getireceklermiş onları ısıtırım
yeşil salata yaparım , ayran , rus salatası falan
ana yemek lazım bana dediğin gibi fırın vs olur ama eşim eve tavuk sokmuyor fırına da başka ne verilir bilemedimm
gözün aydın canım Allah tez vakit de kavuştursunGünaydınn canlarr
hani geçen hafta hava şartlarında dolayı iptal olan misafirlerim bu hafta sonu gelmeye karar vermişler
ama c.tesi benim doğum günümdü yaaaa
bitki çaylarını genelleyerek bir yorumda bulundum
yaa kızlar bende yeşil çayın regl de olumsuz etkilerinin olduğunu duydum ama bilimsel bir çalışma değildi var mı bilgisi olan
maşallah maşallah yarasınbuarada ağlamak istiyorum sabah resmen 54,5 çıktım. insan 2 günde 1 kilo alamaz dimi? almamalı yaaaaa
Günaydınn canlarr
hani geçen hafta hava şartlarında dolayı iptal olan misafirlerim bu hafta sonu gelmeye karar vermişler
ama c.tesi benim doğum günümdü yaaaa
evet evet bence de doğum günü süpriz i yapacaklar ninem masal anlatır gorumcem mısır patlatir kestane kavururuz oturur yumuluruzdoğum günün için mi geliyorlar canım???
buarada ağlamak istiyorum sabah resmen 54,5 çıktım. insan 2 günde 1 kilo alamaz dimi? almamalı yaaaaa
hah şöyle yola gel bakayım
kızım düş yakamdan benim yazdığım i falan neden okuyon ayol aaa ağız tadıyla dedikodu bile yaptirtmiyorsunSağol baharcımm .
Evet , Diğer topiklerde bile beni konuşur olmus
Sağol baharcımm .
Evet , Diğer topiklerde bile beni konuşur olmus
gözün aydın canım Allah tez vakit de kavuştursun
maşallah maşallah yarasın
evet evet bence de doğum günü süpriz i yapacaklar ninem masal anlatır gorumcem mısır patlatir kestane kavururuz oturur yumuluruz
hah şöyle yola gel bakayım
kızım düş yakamdan benim yazdığım i falan neden okuyon ayol aaa ağız tadıyla dedikodu bile yaptirtmiyorsunmillet seni ben sanmış tanıyon mu diye sordular. Taklitcilik de son nokta
Sen de çok kolaya kaçmaya çalışıyorsun heizmir köfte aklıma yattı ama tepsiye dizilmeden önce patatesleri ve köfteleri ön kızartma işlemi uygulanıyor ben kızartmadan koysam nasıl olur sizce
Sen de çok kolaya kaçmaya çalışıyorsun he
. Kızım bunları sen kendin davet etmedin mi . Su an da sevinmemek için tek sebebin doğum gününe denk gelmiş olması diye anladım. Sen niye bana beddua ettin ki şimdi .aydacım DARISI BAŞINA İNŞALLAH sevgili kv yazın tatil için gelirde bir güzel yayılır size bence sen fazla gülme bana
. Kızım bunları sen kendin davet etmedin mi . Su an da sevinmemek için tek sebebin doğum gününe denk gelmiş olması diye anladım. Sen niye bana beddua ettin ki şimdi .
günaydın kızlaaarrrr
bütün kayınvalideler yerinde güzel, ellemeyin bakim
Ben bekarım canımsende yok mu yoksa kız? yoksa çok şanslısın
günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim 72 kg dan 60 kg ya gidecek olan yolculuğumda tavsiye öneri ve mtoivasyona ihtiyacım varrr
Ben bekarım canım
Ama müstakbel kocamın iki ablası ve bir annesi var. Aslında 3 tane annesi var
Valla bilmiyorum canımcım.üçü de kv lik yapmaz herhalde
benim kv ile kp rahmetli eşim 4-5 yıl evli abisiyle beraber yaşamış biz evlendikten sonra o eltim bana kaynanalık yapmaya çalışıyordu
Valla bilmiyorum canımcım.
Henüz tanıma şerefine nail olamadım kendilerini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?