- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
günaydın arkadaşlar bende aranıza katılabilir miyim 72 kg dan 60 kg ya gidecek olan yolculuğumda tavsiye öneri ve mtoivasyona ihtiyacım varrr
günaydın hoşgeldin
huzur kaçıran kv hiç kıpraşmasın benim rahmetli babaannem Sürahi Hanım babaannemin yanında staj yapmıştır.
Ben bekarım canım
Ama müstakbel kocamın iki ablası ve bir annesi var. Aslında 3 tane annesi var
üçü de kv lik yapmaz herhalde
benim kv ile kp rahmetli eşim 4-5 yıl evli abisiyle beraber yaşamış biz evlendikten sonra o eltim bana kaynanalık yapmaya çalışıyordu
Valla bilmiyorum canımcım.
Henüz tanıma şerefine nail olamadım kendilerini.
bence en güzel zaman sevgililik zamanlarıdır
sözlü yada nişanlıyken insan çok bunalıyor
yıl 2009 evlendim 55 kiloyum 36 beden bi çıtır :))) derken 2010 anne oldum doğumdan sonraki kilom 73 emzirirken ye babam ye 82 kg çıktım.. 13 kg verdim 3 ayda.. 69 oldum şimdi farketmeden tekrar almışım 74 olmuşum. çalışıyorum ve ne yazıkki bütün gün masa başındayım. zaten son aldığım kilolar da bunun eseri.
15 gündür diyetteyim 2 kg verdim. eve koşu bandı kiraladım 3 gündür günde 1 saat düzenli yürüyorum. günlük kalori takibimi de diyetkolik.com sitesinden yapıyorum. eşimle iddaaya girdik 2 ayım var bakalım kısmet..
yıl 2009 evlendim 55 kiloyum 36 beden bi çıtır :))) derken 2010 anne oldum doğumdan sonraki kilom 73 emzirirken ye babam ye 82 kg çıktım.. 13 kg verdim 3 ayda.. 69 oldum şimdi farketmeden tekrar almışım 74 olmuşum. çalışıyorum ve ne yazıkki bütün gün masa başındayım. zaten son aldığım kilolar da bunun eseri.
15 gündür diyetteyim 2 kg verdim. eve koşu bandı kiraladım 3 gündür günde 1 saat düzenli yürüyorum. günlük kalori takibimi de diyetkolik.com sitesinden yapıyorum. eşimle iddaaya girdik 2 ayım var bakalım kısmet..
Ablaları da oğlum diyorlar. Ama aralarında 15 yaş var.bencede
hay maşşallah, benim görümcemde oğlum diye sever dikkatli ol, çok yüz verme. ben yüz versem asıl kaynanalığı o yapacak bana
görümce duydumda elti hiç duymadıydım, hadi ordan deseydin
mümkünse düğünden 10 gün önce tanışçok bişey kaybetmezsin
ben sırf bu yüzden nişanlılık süresini 15 gün tuttum
boyun ve yaşın kaç ?? eve koşu bandı mı kiraladın ilk defa duyuyorum kiralanabildiğini
eşinle olan iddaa seni bayağı motive etmesi lazım o şimdi sana oyunlar da yapar sevdiğin yiyecekleri alır karşında yer falan
koşu bandını nerden kiraladın ki? ilk senden duydum
Ablaları da oğlum diyorlar. Ama aralarında 15 yaş var.
ben de duymamıştım. aklıma geldi bi yazım dedim google hocama kiralık koşu bandı dedim çıktı bi firma konuştuk getirdiler salı günü kurulum oldu sıfır bi cihaz iyi güzel tavsiye ederim. almak istemedim hedefime ulaşınca boşuna yer kaplamasın diye.
bu arada boyum 165 yaşım 29 1 çocuk annesiyim
eşimle olan iddaam da onun bana gaz verme çabası garibim benm aynaya baktığımdaki mutsuzluğumu görünce böyle motive edim dedi heral
ne kadar süre? fiyat ne?
Kısmet be bu işler, bakalım da evlenir miyiz...oyyyyy yavrum benim bizimki bi yaş büyük sahipleniyo, inşallah canını sıkmazlar.bizimkinin allahtan pek eyvallahı yok ablasına, ben öncelikliyim
istediğin kadar kiralayabiliyorsun. ben 2 ay kiraladım 200 tl verdim. belki 3 aya da uzatabilirim 40 tl fark ödeyerek.
şöyle bi güzelliği var spor salonuna gitmek için çocuğumdan eşimden feragat etmem gerekiyordu. böyle salonun bi köşesine koyuyorum tv izliorum muhabbet ediorum onları da ihmal etmemiş oluorum
yaa süpermiş peki her şehire getiriyorlar mı? yani ben İstanbul da yaşamıyorum
benm kiraladığım yer sadece ist içi hizmet verior ama araştır istersen yaşadığın şehirde de böyle bi hizmet olabilir
Kısmet be bu işler, bakalım da evlenir miyiz...
Ama evlensek bile aynı şehirde olmayız büyük ihtimalle.
hmm eğer bulursam öyle bir şey mutlaka yaparım
aynı şehirde olmayacaksanız, bizimki gibi olur anca 3 ayda bir geldiğinde gerer seni. tabi temennimiz seninkilerin çooookkkk iyi olması yönünde
Şimdiden korkutmayın gözümü yahuaynı şehirde olmayacaksanız, bizimki gibi olur anca 3 ayda bir geldiğinde gerer seni. tabi temennimiz seninkilerin çooookkkk iyi olması yönünde
kız senin pisikletin yok muydu? ben mi yanlış hatırlıyorum
Şimdiden korkutmayın gözümü yahu
Zaten daha ortada bir şey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?