- 5 Kasım 2009
- 737
- 899
- 408
günaydın canım nasılsın nerelerdesin
buyur canım hoş geldin.
kızım gamzen 72 kiloyu rakip almaz kendine 67 ye indi o.
kilo geçmişimiz çok benziyor.
ismin özlem mi
oy maşallah Allah artırsın
ben 28 gün olan birini tanıyorum. 15 yıllık evliler, yine olsa yine o kadar hızlı evlenirim diyo. kocasına hala deli gibi aşık :)
2,5 ay çok kısa bi sürebiz 2,5 ayda evlendik(tanışma,evlilik arası süre)
çocuğu olmayan arkadaşlar çocuğunuz olduktan sonra bakalım kaçda kaçınızın kocalarınız hakkında ki fikirllerinde değişim olacak
şaşkınlıklar içerisindeyim
Aynnıı beeennnAllah nazardan saklasın ben de diyorum gider arar bulur yıne onunla evlenırdım
2,5 ay çok kısa bi süre
Biz zaten ayda 1 görüşebiliyoruz.
çocuğu olmayan arkadaşlar çocuğunuz olduktan sonra bakalım kaçda kaçınızın kocalarınız hakkında ki fikirllerinde değişim olacak
bulandırma kafamızı yaaaa
2,5 ay çok kısa bi süre
Biz zaten ayda 1 görüşebiliyoruz.
Biz de 2 haftada 3 haftada bir gorusuyoduk . Ayrı yakalarda oldugumuz ıcın.
Kısmet bu işler biraz ya sanırım..Biz de 2 haftada 3 haftada bir gorusuyoduk . Ayrı yakalarda oldugumuz ıcın.
bende duyunca çok şaşırmıştım, bi tek o normal karşılamıştı bizim hızımızı
bendeeeeee
canım tabi biz hergün görüşüyorduksenin için 60 ay yapar, sen yine de o kadar bekleme
sus kızağzını hayra aç
fesat bu ayda fesat
Kısmet bu işler biraz ya sanırım..
Her iki tarafında evliliğe hazır olması lazım vs. , ben mesela ne kadar evlenmeyi istesem de kendimi bir evin sorumluluğunu alabilecek düzeyde görmüyorum.
TEŞEKKÜR EDERİM HOŞBULDUM EVET İSMİM ÖZLEM
DAHA ARTIRAMAZ YAA KAYNANA 75 YAŞINDA :))
ne dedim ki ben çocuğunuz olunca anlatın dedim. olumlu bi değişim de olabilir olumsuz bi değişimde.bulandırma kafamızı yaaaa
ben de korkuyorum senin adına. Allah kolaylık versin. o kadar yaptırtıp bi de bişey çıkmazsa insan boşuna yaptırmışım diye de bi ayrı üzülür yaa. ama inşallah bişey çıkmaz da için rahatlamış olur. hemen adetinin 3. günü de kadın doğuma gidiyorsun cicim. gitmezsen döverim bak ona göre. şimdiye kadar nasıl durdun o ayrı bi konu.bu arada kızlar 14 nisanda kolonoskopi olcaktım ya, burdki hastanede eşimin arkadaşı çalışıyodu sağolsun 5 marta aldırdı randevuyu. 2 ay beklemicem yani
hafif tırsma mevcut. Allah yardım eder diye diye sakinleşiyorum. Dua edin de ne var ne yoksa çıksın, ne olacaksa olsun ..
bende duyunca çok şaşırmıştım, bi tek o normal karşılamıştı bizim hızımızı
bendeeeeee
canım tabi biz hergün görüşüyorduksenin için 60 ay yapar, sen yine de o kadar bekleme
sus kızağzını hayra aç
fesat bu ayda fesat
ne yapıyordun da adam ayrılamıyordu senden acaba. kocan kaç yaşında büyük mü senden.bizim süre kısa ama görüşme sayısı fazlaakşam olunca zor ayrılıyordu adam, dayanamadı tabi
bu arada kızlar 14 nisanda kolonoskopi olcaktım ya, burdki hastanede eşimin arkadaşı çalışıyodu sağolsun 5 marta aldırdı randevuyu. 2 ay beklemicem yani
hafif tırsma mevcut. Allah yardım eder diye diye sakinleşiyorum. Dua edin de ne var ne yoksa çıksın, ne olacaksa olsun ..
Kısmet bu işler biraz ya sanırım..
Her iki tarafında evliliğe hazır olması lazım vs. , ben mesela ne kadar evlenmeyi istesem de kendimi bir evin sorumluluğunu alabilecek düzeyde görmüyorum.
yaa ayda sende hep aynı şeyi yapıyorsun bir şey söylüyorsun sonra sebebini söylemiyorsunn
hadi hayırlısı canım inşallah kolay geçer teşhisin konulur ama bence sonuçların temiz çıkacak metabolizmanla alakalı diyecekler çünkü bir çok insanda aynı dert
eşim 1, yıl arayla 2 defa endoskopi yaptırdı ilkinde boğazını uyuşturmuşlardı bayağı zorlanmıştı 2. de bayıltmışlardı hiç zorlanmadığını söylüyordu inşallah seninkini de bayıltarak yaparlar
canım evlenmeden önce herkes aynı şeyleri hissediyor ama evlendikten sonra kendiliğinden oluveriyor her şey
ben evlenene kadar işten geldiğimde yemek hazır olurdu ellerimi yıkar otururdum ne bulaşık ve çamaşır ne ütü yaptım haftada bir toz alıyordum o kadar yaptığım tek iş toz almaktı şimdi ise öyle mi tüm evi ben koordine ediyorum
kızım susununki endoskopi değil ki kolonoskopi.
takılıyorum aydacım
kocam benle aynı yaşta canım, eh bi çekim vardı tabi(bekarlar varmış konuşturtma) ama ennn önemlisi benim kocam çoooookkkk duygusaldır, hala hiç ayrı kalmak istemez. ben iş yaparken bile gelir yanımda oturur
bizim bi bekarımız var o da her konuda bilgili canım rahat konuşabilirsin. biz çekinmeden konuşuyoruz. geçmişi okusan oooooo
senin kocan da deli mi ben iş yaparken yanına gelmek falan çok komikonun eline de bi iş verde rahat bıraksın seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?