Kalori Arkadaşım

Sanırım 1 yılda ilk birinciliğim bu
Moralimi alt üst etmene izin vermeyeceğim. Tadını çıkaracağım birinciliğin, ohhh çatla da patla, haftaya görüşürüz alıyor muyum almıyor muyum...
Ayrıca bu hafta regl haftam onu da belirtmeden geçemeyeceğim

Rose 1. olmuş hemide bu kadar kilolu varken o kilosuyla 1. olmuş topiğe taş yağacak

tebrikler Rosecuğum devamı gelir inş. ama beni geçememişsin

aydaaa aydaa aydaa nolacak senin bu halin rakibelerin seni geçip duruyor hadi biraz sık dişini Mart ayına girdik yazın basacak ruslar Antalya yı iyice demotive olacaksın

kilo verenleri tebrik ediyorum bende haftasonu misafir olayına rağmen çok büyük + larla dönmediğim için sevinçliyim

Kızlaaarr şaka maka Mart ayına girdik bakın önümüzdeki ay mevsimlik badileri giymeye başlayacağız sonra gelsin kısa kol ince yazlık kıyafetler bu ayı güzel değerlendirmeliyiz

haftasonu babamlar bizdeydi yatılı homili gırtlak yedim durdum neler yedim yazsam şaşarsınız.
yazim mi şaşasınız var mı

yazim yazim de azcık fırçalayın beni bi daha yemeyeyim ama azcık fırçalayın

cumartesi sabah nutellalı ekmek yaptım tarifden fırında çiçek gibi oluyor internete yazarsanız çıkar çok güzel oldu mayalı hamurdan ondan yedim 1.5 yaprak.
ıspanaklı börek çay kaç şeker attım Allah bilir peynir salata reçel vs.
öğlen osmanlı tulumbacısından tulumba tatlısı aldım çikolatalı büyük kocaman dev gibi tulumba yapıyorlar ondan 2 tane yedim.
çerezler çikolata
akşam barbun kızartma yedim 10 tane. bi tabak salata. çerez cips kola sınırsız.
pazar sabah patates kızartması sucuk yumurta ekmek kızartması üstüne tereyağı sürmeli çaylar şekerli falanlar filanlar...
öğlen yine tulumba tatlısı
sonra hamuraşı derler ev yapımı erişte yoğurtlu tereyağlı salçalı soslu
cips
tuzlu fıstık
kola
poğaça ülker çikolatalı gofret
yatmadan magnum mini

bence bunlara rağmen yine az bile almışım

kız tebrik ettik ya ayol aaa. ben geçmişe bakarak olacağı söyledim inşallah öyle olmaz cicim.

çikolatalı tulumba tatlısında kaldım ben o ne kız ne gördüm ne duydum ??

ohh tatlı ve karbonhidrat ağırlıklı bir hafta sonu geçirmişsin yağların yalnızlık çekmemişlerdim

hatun yatmadan birde magnum mini yemiş Allah tan diyettesin yoksa magnum Jumbo yiyecektin

hem fıstık hem cips üzerine kola tabi o kadar yağı şekerle sabitlemek lazım dimi

ayy daha çok yazasım var da birazda başkaları fırçalasın

kızım çok ayıp yazdığın gözümden kaçmadı. ne demek hemde o kadar kilolu varken nedemek söyle çabuk ne demek nedemek . kilo aldım zaten çatarım herkeşe ona göre.

ruslarla aynı dalda yarışmıyorum ben canım. onlar sarı ben esmerim branşlarımız farklı
kızım sen eskişehirde nasıl önümüzdeki ay mevsimlik badi giyeceğini sanıyorsun çok güldüm vallahi ben desem hadi neyse de sizin orda mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır. bizim burda mart balkondan baktırır şapka gözlük taktırır

dayanamayacağım ben diyorum Ruslar Antalya yı basacak yaz geliyor hadi toparlan

hanfendi cipsler çikolatalar, börekler, poğaçalar, kolalar masum olan tek şey barbun onu da kızartmış balığın tüm masumiyeti gitmiş

Rosa göre kilosu yüksek olanlardan bahsettim canım rosun hem az kilosu var hem de hepinizden çok vermiş

mevsimlik badiyi biz buarada mayıs sonunda anca giyiniyoruz canım sadece kendi adıma konuşmadım ki genelleme yaptım İstanbul da genelde Nisanda baharlıklar çıkar meydana

yaz yaz daha yaz bunlara ihtiyacım var silkelenmem lazım yaaa. ben misafir ağırlamayı pek severim gelene de kilo aldırmadan göndermem. onlara aldırırken bende alıveriyorum. bu arada ben bu 71-70 kilo da takılı kaldım . bu hafta bi şok diyet yapmam lazım 68 e inmeliyim pazartesiye kadar ki yiyip aldığımda bile en fazla 69 a çıkmış olurum. bi daha 70 li rakam görmek istemiyorum.

n

bu listeyi çok begendim gerçekten Maşallah canm Allah artırsn

:) bende bu kadarcık kilo vermeye 2. olmuşum. tebrikler kızlar. durmak yok. azimliyim verecem bu fazlalıkları. ayda varım senle yarışa

şurada vereceğin 10 kilo ve yani 5 ayın var ama sen ayda 2 kilo veremiyorsun spor yapmalısın

Herkesi tabrik ediyorm kızlarr. Ben de annemdeydim malum anca 300 Gr Cık oldu işte. Yarından perşembeye kadar sadece su ve meyvesuyuyla beslenicem malum, sizce kaç kilo veririm

kilo veren herkesi tebrik ederim. canım bende biara 52,5 dum, ordan 54,5 oldum ordan 53,8 yani bende azcık öyleyim. bakalım bırakmamaya çalışıcam

süpersin, ne yedin ne içtin çabuk söle

ohhhhh afiyet bal şeker olsun gülüm. bugünde ye de yağların arkadaşsız kalmasın, daha çok arkadaşları olsun. hem tulumba, magnum, çerez yemişsen ne olmuş. sende yazın tombik tombik dolaşırsın bişey olmaz. böle bol kıyafetler giyersin saklanır hepsi

damarına damarına basarım senin, ne demek nutella, çerez, magnum, tulumba

Selam kizlar bende katildim araniza 1 haftadir ibrahim saracoglu lahana kurunu yapiyorum. 2 kilo verdim. Emziedigim icin fazla yemeklerden kisamiyrm sadece tatli ve yagli yemiyorumm. Bide diyet yapsam nolur kimbilirrr. Bugun tartida 64u gorunce cooook sevindimmmmm.2hafta daha yapicam bakalim hedefim 55 kilo olmak

Vuhuuuu çok güzel o zamann. En az 1,5 Mu yani en fazla kaç olur onu de bağa

valla geçen sene üst solunum yolu enf geçirdim. 3 gün sadece su süt meyve suyu yedim içtim. ayıptır söylemesi bide ishal eklendi. 3 günde 3 kg gitti. sen artık hesap et. bende bu işi leyhine çevirebilirsin

Rose maşallah harikasın gerçekten çok güzel kilo vermişsin kocaman tebrikler

kilo veren arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum . Azminize boğazınızı tutmanıza hayranım

kilo alan ark. çok tebrik ediyorum çok sevindim kendi adıma

beni neden tebrik etmediniz bakim sabit kalmışım aşk olsun size sizin için önemsiz ama benim için kocaman önemli bir adım

susu kız bence en az 1.7 gider

İsh
valla geçen sene üst solunum yolu enf geçirdim. 3 gün sadece su süt meyve suyu yedim içtim. ayıptır söylemesi bide ishal eklendi. 3 günde 3 kg gitti. sen artık hesap et. bende bu işi leyhine çevirebilirsin
al olacagımı zannetmiyorum. Ben artık unuttum o duyguları :))))) Aynen dedğin gibi yapıcam canım ,verirsem Şayet az yicem sonrsında .Duygularımla düşünüp 3 Günün acısını cıkarırım heralde diye düşünüyodum . Sonra mantıklı olarak dusundum ve bu karara vardım Ama istedğim kiloya ulaşınca Oturup 2 Tabak teryaglı pirinç pilavı yanına galeta unlu Kızarmış tavuk bonfile ve el açması pırasalı börek yicem. Şimdilik tek hayalim bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…