bahar tatlım doğum günün kutlu olsun nice güzel senelere inş.
Kusura bakma biraz geç oldu ama temiz oldu
Yeni yaşın sana istediğin zamanda hayırlısıyla bir kız bebek getirsin inş.
yok canım kiracı değilim evi aldık o yüzden sağlam, kullanışlı, kalıcı veeee temziliği rahat bişey istiyoruz eşim cam balkon diye tutturmuş durumda ama ben cam balkonun sağlam ve ısı bakımından uygun olmadığını düşünüyorum
çok teşekkür ederim canım ayyy kız bebek inş yaaa hayırlısı diyelim bu doğum günümde herkes tarafından bebek temennisi duydum
ayda2kilogo sana sormak istediğim bir konu var bilgin olmasa bile en azından nasıl bilgi edinebileceğim konusunda yönlendirebilirsin
şimdi benim mutfağımda balkonum var ( şu yeni binalara yapılan önü paralel demirli olanlardan) ben balkonu cam balkon yaptırıp mutfağımdan açılan pimapen kapı ve pencereyi çıkarıp balkonu mutfağa dahil etmek istiyorum ve buzdolabımı balkona almak istiyorum ama hiç cam balkonlu bir evde yaşamadım
şimdi sorularım şunlar ;
- cam balkon dayanıklı olur mu? sonuçta biliyorsun buranın kışları çok sert geçiyor su geçirme camların aralarından soğuk gelme gibi durumlar olur mu? sonuçta kahvaltı masamı ve buzdolabımı oraya almayı planlıyorum orası balkonluktan çıkacak
- sen tavsiye eder misin böyle bir uygulamayı ??
peki bu dediklerimizi yapabileceğim başka bir uygulama var mı cam balkonun dışında mesela pimapen yaptırsak çok açılan camlı yada sürgülü camlı falan
canım eskişehirin soğuk havasına cam balkon bence kullanışlı olmaz ama temizlik açısından ve mutfağı katmayacak olsan çok kullanışlı olur.
Kız bu yaşta ev sahibisiniz maşallah size
darısı başımaa
şimdi canım şuan ki mutfak pencerenin altında duvar yok mu. onu ne yaptıracaksın kırdırtacakmısın. kapı ve pencereyi çıkardıktan sonra tahminimce pencerenin altında duvar vardır ve onu da kırdırman gerekir. pencerenin üstünde de kiriş olması lazım büyük ihtimalle. o kalır onu elleyemezsin ve balkon ayrı bölme gibi olur yine ama çok rahatsız etmez. bunları yaptıkdan sonra sıra neyle kapatacğına gelir. benim şimdiki oturduğum evde cam balkon var ve bildiğin dışarısıyla aynı soğuklukda oluyor. yukardan aşşağıya kadar bütün tam cam kayar camlardan birbirinin üstüne kayıp açılıyor balkon.. çamaşır asmaya falan çıkıyorum bildiğin dışarısı nasıl sa aynı soğuklukda oluyor. buranın fırtınası çoktur. yerler ıslanıyor aralardan su sızıyor. balkon ıslak oluyor. arada yemek yaparken balkon kapısını açıyorum bildiğin soğuk geliyor dış kapı açmışsın gibi. sözün kısası yalıtım sağlamaz. öyle mutfağın la birleştireyim orayı da mutfak gibi kullanayım dersen olmaz. ama bizimki gibi olabilir. o zaman da buzdolabı balkonda kalmış gibi olur senin işini görmez saçma olur.
cam balkon dışında şöyle bişey yapabilirsin.
ya şuanki alüminyum korkulukları söktürüp oraya 1 m yüksekliğinde duvar ördürüp geri kalan üstteki kısma pimapen le bildiğin kapattırabilirsin. cam yani. duvar ördürmeden de cam kapatabilirsin ama o zaman da mutfağında yere kadar perde kullanman gerekir çirkin olur o da.
mesela bu aralar kayar camlı restoranlar çoğaldı onların içerisine su sızıyor olsa yaptırmazlardı. bizimki uyduruk mu yaptırdı da su sızıyor soğuk oluyor anlamıyorum. araştırman lazım pahalısından yaptırsan belki soğuk da geçirmez su da geçirmez.
yok canım kiracı değilim evi aldık o yüzden sağlam, kullanışlı, kalıcı veeee temziliği rahat bişey istiyoruz eşim cam balkon diye tutturmuş durumda ama ben cam balkonun sağlam ve ısı bakımından uygun olmadığını düşünüyorum
Sinokiiii naptın -lere geldin mi biraz
Bence balkonu balkon olarak kullanmak icin cok ideal cam balkon pislik gelmiyor evin odasi gibi temizlenip kullaniliyor. Yazinda masa atiyoruz ohh mis ben cam balkonu balkon olarak kullanilacaksa yaptirilmasindan yanayim
her ne kadar kimse bana fikrimi sormasada soylemek istedim
kız maşallah nasıl aldınız birikiminiz mi vardı. daha kaç yıllık evlisiniz. biz daha çeyrek ev parası bile biriktiremedik.
güle güle oturun. alırken bakmadınmıydın mutfağın büyüklüğüne.sonuçta ev almak çok önemli ve büyük bi karar en ince ayrıntısına kadar bakmak lazım. çok yer gezip görmek karar vermek lazım.
canım sen yarın mutfağın içinden kapı ve pencerenin fotodunu çek bi de balkonun fotosunu çek koy bakalım bana başka ne yapabiliriz. seni kiracı sandığımdan pek o kadar şey yazmadım sen kendin yaptıracaksan en iyisini yaptırman lazım ev senin çünkü.Pencere nin altında duvar yok kapıyla beraber yere kadar cam kapıda yere kadar cam kapı açılıp kapandığı için cam sabit duruyor
işte bende suyun içeri sızmasından camların aralarından soğuk üflemesinden korkuyorum
tavsiyelerin için teşekkür ederim canım biraz daha araştırma yapayım
geliyor tabloTablo ne zaman?
Bence balkonu balkon olarak kullanmak icin cok ideal cam balkon pislik gelmiyor evin odasi gibi temizlenip kullaniliyor. Yazinda masa atiyoruz ohh mis ben cam balkonu balkon olarak kullanilacaksa yaptirilmasindan yanayim
her ne kadar kimse bana fikrimi sormasada soylemek istedim
canım sen yarın mutfağın içinden kapı ve pencerenin fotodunu çek bi de balkonun fotosunu çek koy bakalım bana başka ne yapabiliriz. seni kiracı sandığımdan pek o kadar şey yazmadım sen kendin yaptıracaksan en iyisini yaptırman lazım ev senin çünkü.
geliyor tablo
BABAM BU İŞLERİ YAPIOR BEN EVİ ALDIĞIMDA BALKONU BENDE CAM BALKONLA KAPATMAK İSTEMİŞTİM. O DA KULLANIŞLI DEİL HEM DE ÇOK SOĞUK OLUR DEMİŞTİ. 1. AĞIZDAN BİLGİ İŞİNE YARARSA CANM
Gelemedim cnm rahat et
baktin tablonun gelecegi yok ipucu almaya calisiyon dimi
Kizlar bizim balkonda camli ama islanmiyor gayet kullanisli
Camlarını nası sılceksınız yeaaa . Hayal ederken sıkıntıya girdim valla yaptırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?