Kalori Arkadaşım

şurada vereceğin 10 kilo ve yani 5 ayın var ama sen ayda 2 kilo veremiyorsun spor yapmalısın
Spor yapmamalı canm ,Sadece yürüyüş yapmalı. Tuzu azaltıp bol su içmeli bi de tuz aydayı mahvediyo kanımca. Spor yaparken daha zor veriliyor kilo kızlar. benm arkadaşım spor salonuna gidiyordu bacakları çok kalındı . Hocası ona sadece yürüyüş ve hafif ama tekrarı çok hareketler yaptırıyodu yağları yakmak için. Diğer türlü Roberto Carlos gibi olursun demişti kıza

ahh garibim yaa tez vakitte verirsin inş

HAdi bakalım , Fark atıcam yani sana yine Bi kere sen beni geç yaa hadi nooluuurrrr .Hırs yap bu hafta

Ay cideen çok garip yazmışım yaa çok huzunlu bi mesaj Ammiiiinnnnnnnnn. Pilava hasret kaldm özlem yaa.

pilavı zaten hiç sevmem de dün akşam evdeki spagettiye içim gitti oğlumun tabağındaki artığı yiyebilmek için çocuğa devamlı doydun mu oğlum diyip duruodum sıpamda 2 çatal bişey bıraktı

kızlar bide ben geçen hafta salı günüden beri yani tam tamına koca 6 gün ortalama 60-70 dk yürüdüm. diyetle birlikte hepi topu 800 gr gitmiş. motivasyon dibe vurdu diyebilirim. Nie böyle olduki

HAdi bakalım , Fark atıcam yani sana yine Bi kere sen beni geç yaa hadi nooluuurrrr .Hırs yap bu hafta

Bakicezzzzzzzzzz

pilavı zaten hiç sevmem de dün akşam evdeki spagettiye içim gitti oğlumun tabağındaki artığı yiyebilmek için çocuğa devamlı doydun mu oğlum diyip duruodum sıpamda 2 çatal bişey bıraktı

Allah seni iyi etsin kız çok güldürdün beni

kızlar bide ben geçen hafta salı günüden beri yani tam tamına koca 6 gün ortalama 60-70 dk yürüdüm. diyetle birlikte hepi topu 800 gr gitmiş. motivasyon dibe vurdu diyebilirim. Nie böyle olduki

moralini bozma 800 gr çok iyi gitmiş. İstikrarlı devam edersen bu hafta daha çok gidecektik

Bakicezzzzzzzzzz

Allah seni iyi etsin kız çok güldürdün beni

moralini bozma 800 gr çok iyi gitmiş. İstikrarlı devam edersen bu hafta daha çok gidecektik

İNŞALLAH İŞYERİNDEN Bİ ARKADAŞIM DA AYNI ŞEYİ SÖYLEDİ İLK HAFTA ONUNDA KAYIP OLMAMIŞ 2. HAFTA ÇOK İYİ GİTMİŞ

n

bu listeyi çok begendim gerçekten Maşallah canm Allah artırsn
hoşuna mı gidiyor a a a aaaa beni sinir ediyon a a a aaaaa

:) bende bu kadarcık kilo vermeye 2. olmuşum. tebrikler kızlar. durmak yok. azimliyim verecem bu fazlalıkları. ayda varım senle yarışa
tabi yeneceğin kesin hemen kabul edersin. tamam canım bakalım bu hafta kim daha fazla kilo verecek göreceğiz. aramızda 400 gr var. boyun kaç tı benim 168

Herkesi tabrik ediyorm kızlarr. Ben de annemdeydim malum anca 300 Gr Cık oldu işte. Yarından perşembeye kadar sadece su ve meyvesuyuyla beslenicem malum, sizce kaç kilo veririm
ben de sen neler yaşıyorsun neler çekiyorsun diye empati kurmak için senin gibi sadece sıvıyla beslenecem. seni yalnız bırakmayacağım canım. merak etme arkandayım

merhaba hoşgeldin canım. emziriyom ama lahana kürü yapıyom demişsin. sakıncalı değil mi. araştırdın mı iyicene. kilon çok fazla değil sadece sağlıklı beslenerek ve emzirerek çok rahat kilo verebilirsin bence küre ihtiyacın yok
valla geçen sene üst solunum yolu enf geçirdim. 3 gün sadece su süt meyve suyu yedim içtim. ayıptır söylemesi bide ishal eklendi. 3 günde 3 kg gitti. sen artık hesap et. bende bu işi leyhine çevirebilirsin
bende yapıcam bu hafta bakalım ne olacak.bu akşamdan itibaren başlıyorum. ama ben çorba da içicem doktor sana serbest dedi

ben tebrikimi etmiştim minik yalaka olarak
bisikletin ne zaman geliyor. ben bizimkine başladım bisiklet bisiklet diye beynini yemeğe önce asla olmaz diyordu. dün birazcık yumuşamış gibiydi. bugün akşam bi operasyon yapıp almaya ikna edebilirim belkim bakalım. herşey zayıflamak için.

vay gülüm ben o dediklerinin hepsini yiyorum ki. haftasonu ıspanaklı börek yedim mesela. az önce öğlen arasında tereyağlı pilav yedim mesela. mesela meselaaaaaaa neden kilo veremediğim aslında gn gibi aşikar. ne yapıyorum ben Allah ım . bana akıl fikir ver yarabbim.

ben hafif yere yatıp bölgesel popo ve karın çalışıyorum hergün 10 dk. bu kas yapmaz sanırım. öğlenleri de yürüyecem artık 45 dk. havalar düzeliyor.

ay geçen bende farkettim. hele dün kızıma dedesi çikolatalı gofret almış. getirdim yiyecen mi diyorum yok yemicem diyo. bari yarısını ye diye ısrar ediyorum kızıma çünkü o yemezse ben hepsini yiyeceğim gofret yesin diye ısrar eden tek anne benimdir herhalde.

neyse sen böyle devam et de ben sana fiiiuvvv diye fark atacağım cicim... toz içinde bırakacam seni arkamda.

bildirim mesajini görmedim cok özür dilerim.79.8 kg suan.haftaya yazarim artik.benim yenilerde öğrendigim bi sey var.sizle de paylasmak eger yaparsaniz beraber uygulamak isterim

Hergün 520 kere ya samed esmasini okuyunca istah kapaniyormus ve iradeniz gücleniyor.ya samed zayiflama diye aratip biraz arastirin.konusalim yine

bildirim mesajini görmedim cok özür dilerim.79.8 kg suan.haftaya yazarim artik.benim yenilerde öğrendigim bi sey var.sizle de paylasmak eger yaparsaniz beraber uygulamak isterim
tamam canım bu kilonu not al bi yere haftaya pazartesi sabahdan diğer bilgilerinide yazıp bana özel mesaj atarsın.

neymiş söyle bizi zayıflatacaksa neden olmasın merak ettim. spor falan mı yoksa yeme içmeyle ilgili kür falan mı

ya nie öyle diosun ayda2kilogo verelim verelim de ben senin beni geçmene razıyım boyumda 165 bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…